icon

Prečo sa v umývačke vytvára hruda soli?

Včera o 14:28

Po dosypani soli sa mi v zasobniku vytvori tvrda masa a ani po viacerych umytiach sa velmi nemeni. Umyvacka pritom nehlasi, ze by sol chybala, ale na poharoch sa zacali objavovat biele mapy. Mam zasobnik skusit vycistit, alebo to moze byt problem so zmakcovacom vody?

anonym_4b8b4e
Včera o 15:13

Nemohla si omylom dať do zásobnìka na soľ prací prostriedok? Niektoré balenia soli a prášku sú extrémne podobné. Soľ by sa v nádržke na dne umývačky, krorá je stále zaliata vodou, mala rozpustiť.

aalt
Včera o 15:53

To sa moze stat ked sa nasype nevhodna sol, ktora je prilis jemna. Vyber to, ak sa uz s urcite spravnou solou spravi opat, tak ma nejaky problem.

anonym_8d4fea
Včera o 16:18

Je to v poriadku, ta hruda sa postupne rozpusti. Nabuduce kup hrubozrnnu sol do umyvacky

anonym_2d2ff0
Včera o 18:19

Presne dnes som to riesila u mamy, sypali sme tam 2 tyzdne dozadu jemnu sol a hlasilo im, ze chyba a tam hruda. Tak som ju zaliala vodou a prstami rozpustila .

simca06022011
Včera o 18:31

skusila by som vyssie teploty chvilu pouzivat... ja som to jednou dobou mala, rozpustila sa. Myslim, ze som tam nasypala sol a chybala tam voda, preto sa to stalo.. lebo pouzivam rozne soli, a hruda sa mi nerobila nikdy, ale vtedy bolo "sucho" z nejakeho dovodu, cize odvety, nasypem sol a odlejom vodou ak tam nie je, zavriem. Ale fakt neviem ci je to dovod.. len si to myslim:D