Najlepšie tabletky do umývačky. Skúsenosti a tipy?
ahojte,
aké sú najlepšie tabletky do umyvačky? pohare mam spinave, aj taniere, čistim filter, pribory nie sú pekne umyte.......dakujem
jar platinum
Podľa mna je to umývačkou nie tabletami.Ja som mala čistý riad aj ked som tabletu zabudla raz dat a nevidím rozdiel v Jar a Action za 3eura
Podľa mna je to umývačkou nie tabletami.Ja som mala čistý riad aj ked som tabletu zabudla raz dat a nevidím rozdiel v Jar a Action za 3eura
@nikha2809 beko mam asi 4 roky. filter čistim, soľ dávam a uz ma to nebaví, lebo najčastejsie pribory sú špinave, na tanieroch ostavajú špinky, aj na pohároch. preto hľadám riešenie
Mas ciste ostrekovacie ramena?
@viestta prosím ta, a ako sa majú vycistit tie ostrekovacie ramena?
@anonym_6184b8 vybrat a vysparat kreativne ako opica co lovi arasid z pnika v zoo
@anonym_6184b8 medzizubkou
@anonym_6184b8 daju sa vybrat a precistit, treba si najst video navod k tej vasej, lebo kazdy vyrobca to ma inac konstrukcne riesene, Ale niekedy staci len skontrolovat, ci nie je nejaka spina uviaznuta c tryske a vytiahnut ju pinzetou
@anonym_6184b8 daju sa vybrat a precistit, treba si najst video navod k tej vasej, lebo kazdy vyrobca to ma inac konstrukcne riesene, Ale niekedy staci len skontrolovat, ci nie je nejaka spina uviaznuta c tryske a vytiahnut ju pinzetou
@viestta ďakujem 😉
Beko je znacka taka nijaká .este by som vyčistila tie ramena ,ak to nepomoze tak je to ozaj kvalitou umyvacky .
Mala som lacne tablety ,drahe tablety , aj prasok ,stale ,stale mam cisty riadn.
Skus ci Ti ohrieva vodu, nam tak blbla a zistili sme, ze nenahrieva vodu
@anonym_autor tiež mam beko a furt sa rozculujem najlepšie sa osvedčil program eco plus prídavná vrtula. Ono proste to beko tak šetrí vodou ze to poriadne neoplachne. Už nikdy nekúpim beko. To aby som riady oplachovala kým to tam dám a filter čistom minimálne raz za týždeň. Kapsule som skúšala už všetky. Ramena cítila aj keď boli čisté
Ako často čistíš umývačku? Moja signalizuje kedy ju treba vyčistiť. Vždy rozoberiem vsetky ramena, prejdem všetky dierky medzizubnou kefkou a prepláchnem aby som skontrolovala či nie je nejaká upchatá. Takisto vyčistim filter. Do myčky nalejem 3dcl bieleho octu a do priehradky na tabletu dám do plná sódu bikarbónu a pustím čistiaci program. Tablety používam roky jedine Denkmit nature bez vône z dm. Su super. Po iných tabletach som citila pachuť z riadu . https://www.mojadm.sk/denkmit-tablety-do-umyvac...
Ahojte, neviem ci beko ma program oplachovania. Ak maju tak daj oplachnut a potom daj riadny program. Mne to na gorenje chyba, najma ak viac dni nezapnem, tak spina zaschne. Na elektrolouxe som mala.
To bude tou Beko umývačkou. Mali sme Aeg, vždy sme ju preplnili, riad sme dávali so zaschnutou špinou, tablety z dm denk mit nature, všetko vždy čisté... Šli sme do podnájmu a keďže tu nebola umývačka, kúpili sme z 2ruky beko... Ze na rok, to vydržíme... Rovnako varím, rovnako spinime riady, tie isté, presťahovali sme všetko, tbl tie isté a riady z umývačky vyjdú vkuse špinavé... Môžem a dokonca musím každý riad vopred umyť a aj tak v tom Hornom koši akoby nedokázal riady poriadne opláchnuť, špina vo vnútri v pohároch... Táto beko má aj oplachovanie navyše, to zapneme vždy a aj tak... Všetky filtre vyčistené, dokonca pod tlakom sme čistili potrubia a ramená, nepomohlo. Beko. Nikdy viac. Za mňa

Mas ciste ostrekovacie ramena?