Prenosný ohrievač vody na prípravu umelého mlieka
Prosím o skúsenosti s prenosným ohrievačom vody ak chcem zarobiť umelé mlieko mimo domu a zásuviek. Videla som viacero značiek ale nie je k nim veľa recenzii. Máte s nejakou konkrétnou skúsenosti?
Prosím rady typu vezmi termosku nepísať. Neosvedčilo sa mi to.
@terry658 môžem sa iba spýtať, prečo sa termoska neosvedcila? Ja som používala tu a aj teraz chcem, tak ma zaujalo, že s tým môže byt problém
@marhulka13 voda mi vždy rýchlo ochladla. Ak som chcela ísť na dlhšie preč tak termoska nestačila.
@marhulka13 voda mi vždy rýchlo ochladla. Ak som chcela ísť na dlhšie preč tak termoska nestačila.
@terry658 aha, ďakujem, takže asi záleží aj od termosky. Ale tak každej mamine vyhovuje niečo iné. Snáď ti niekto poradi aj k veci , aby si bola spokojná 😊
Ja som mala v termoske horucu vodu, vydrzala cely den. A flasu so studenou vodou. A miešala som jej tie vody do zelanej teploty. Uplne v pohode som tak fungovala. Bolo to rychle a efektivne.
@terry658 kup si vakuovu termosku, v tej voda drzi dlho tepla. Nemusi byt ani dojcenecka, kludne turisticka 700 ml. My sme fungovali na termoske a flasi so studenou vodou a to sme dost cestovali, kym bol na flasi
Ja som mala v termoske horucu vodu, vydrzala cely den. A flasu so studenou vodou. A miešala som jej tie vody do zelanej teploty. Uplne v pohode som tak fungovala. Bolo to rychle a efektivne.
@luciaruz aj ja som miešala a nosila teplomer ako blb. Preto sa pýtam na tie prenosné, čo udržujú teplotu ideálnu. Nech nemám starosti ešte aj s týmto.
@terry658 kup si vakuovu termosku, v tej voda drzi dlho tepla. Nemusi byt ani dojcenecka, kludne turisticka 700 ml. My sme fungovali na termoske a flasi so studenou vodou a to sme dost cestovali, kym bol na flasi
@viestta ja som kúpila niekoľko termosiek. No nie je to pre mňa komfortné. Nosila som teplomer a riedila aby to bolo akurát, dieťa vrieskalo. No pre mňa nočná mora. Preto by som chcela tie čo udržujú teplotu takú ako má byť, nech nie som v strese.
@viestta ja som kúpila niekoľko termosiek. No nie je to pre mňa komfortné. Nosila som teplomer a riedila aby to bolo akurát, dieťa vrieskalo. No pre mňa nočná mora. Preto by som chcela tie čo udržujú teplotu takú ako má byť, nech nie som v strese.
@terry658 po pravde, nikdy som na vodu na mlieko teplomer nepouzila. Casom som uz mala odhad, kolko horucej a kolko sudenej naliat na jednu davku, do toho mlieko, pretrepat a hotovo. A bolo jedno i doma alebo vo vlaku. Cela priprava je zalezitost par minut.
@terry658 https://www.thermos.sk/outdoorove-termosky/765-...
Voda v nej vydrzi hodiny horuca, primerane tepla a aj studena. Pouzivala som ju aj na noc aby som nemusela vodu ohrievat
@terry658 https://www.thermos.sk/outdoorove-termosky/765-...
Voda v nej vydrzi hodiny horuca, primerane tepla a aj studena. Pouzivala som ju aj na noc aby som nemusela vodu ohrievat
@viestta primerane je ten problém. Ja mám deti extrémne citlivé aj na miernu zmenu teploty mlieka. Pri kolikovom dieťati sa odhad moc nevypláca.

@terry658 môžem sa iba spýtať, prečo sa termoska neosvedcila? Ja som používala tu a aj teraz chcem, tak ma zaujalo, že s tým môže byt problém