Problémy s roletami deň a noc
Ahojte, objednala som cez internet od jedného výrobcu tri rolety a každá je iná, dve mi vôbec na oknách nelícujú a tretia po vyrolovaní má pásy šikmé. Stretol sa už s tým niekto?Dá sa s tým niečo robiť?uplne som z toho nešťastná. Foto prikladám. Ďakujem
my mame tiez den a noc, ale teda taketo problemy sme nemali. skuste to spravit tak, ako sa pise vyssie a ked nepomoze, tak kontaktujte vyrobcu. vsak isto to nestalo malo, a keby aj, tak to neznamena, ze to mozu spravit halabala.
Pri prvej fotke je problém väčšinou ze roletka nieje vo vodováhe, ak je jedna strana o 3mm vyššia ako druha, tak dole vám to spraví kľudne aj centimeter. Moze byt aj nesprávne nalepená látka z výroby ale to sa často nestáva.
Pri druhej fotke treba roletku úplne spustiť a potom vytiahnuť naspäť hore, moze byt nesprávne narolovana látka. Ďalšia možnosť je ze sa vám zopár vlákien z látky zachytilo na na pravej strane navijaciej tyče, treba to trocha prerezat ostrým nožom.

Treba to vytiahnut uplne a potom rovnomerne namotat naspat. Je to trochu o hubu, ale da sa to pekne narovnat (jedine, ze by bola nakrivo prichytena o tyc, ale to uvidis, ked to rozmotas).