icon

Puella vône

23. okt 2022

Ahojte ,ktorá z vôní sa vám páči najviac ?☺️
Ja som dnes odskúšala poslednú a neviem sa rozhodnúť ,ktorá je najlepšia😂ale asi žltá ,biela a zelená.. Queenka ma vônec neočarila😂

nikpa
•
23. okt 2022

Táto je moja najkrajšia 😀

zildo
•
23. okt 2022

Zelená top

zirafienka
•
23. okt 2022

Je to vec vkusu, každá ti napíše niečo iné

autor
•
23. okt 2022

@zirafienka Áno ,to mi je jasné..😂ale zaujímali ma aj názory druhých ľudí☺️

@zildo Áno,zelená je super .. pripomína mi trošku tmavo zelený Lenor🤩

adkoalauri
•
23. okt 2022

Za mňa na umývanie podlahy zelená a žltá, do práčky ani jedna. Mne vôbec nevonia prádlo, objednávam z vonavydomov oleje a tieto sú oproti nim 0 bodov.

autor
•
23. okt 2022

@adkoalauri aha ,odtiaľ som neskúšala.. možno niekedy skúsim na porovnanie☺️.. ale ako som videla na ich stránke tam je dosť veľa vôni na výber.. ☺️

retep00
•
24. okt 2022

Je to vec vkusu. Za mňa modrá a červená, sú to sladké vône. A ešte biela - Frayo, tá je taká svieža. 🙂

autor
•
24. okt 2022

@retep00 Biela je super🤩dnes som odkladala oprane veci a uplne nadherna svieza vona😍

nikha2809
•
25. okt 2022

@adkoalauri no a ja ich cítim iba keď vyvesiam, potom už nie.Aj keď dám do sušičky iba chvíľku mi voňajú veci.Uz si pripadám ako debil že každý chváli ako mu vonia z Puelly prádlo a mne nie.Mne sa páči tá sivá, mám rada svieže vône.Chcela by som skúsiť voňavý domov, ktorá je prosím ťa svieža?Vôbec netuším ktorú objednať, hlavne nič sladke

carmenuska
•
12. nov 2022

Ahojte,prosim Vás, koľko puelly dávate? Dávate také množstvo ako bola tá vzorka,či menej? A chcem sa opýtať ,či tam na stránke bývajú zľavy.Lebo som zváhala,keď boli po 21€ a teraz su takmer 26. Aká je na ňu dobrá cena? Ďakujem

ivanatim
•
19. feb 2023

Ja som mala puellu, ale nevonala mi tak dobre. Flasa cela polepena od oleja. Nedavno som skusila Giovani a to je uplne ina liga ❤ Poslali mi s flasou aj odmerku s ich logom, takze sa to da aj pekne cisto davkovat bez zamastnenia.

majka189
•
11. apr 2023

@ivanatim a ktora vona do Giovani bola pekna,???

ivanatim
•
11. apr 2023

@majka189 no mne sa pacia vsetky, ale najviac podla mojho vkusu je gold, grey, violet a blue 🙂 tazko vybrat ked su vsetky take intenzivne a zaujimave