icon

Roborock Q7

st_277
16. jan 2023

Mate skusenosti? 🙂

hilda08
16. jan 2023

@st_277 a co konkrétne chces vediet? Ja ho mam a kebyze nemam male deti fici kazdy den 😀

st_277
autor
16. jan 2023

@hilda08 nevyhody, pretoze vsetci mi hovoria aby som kupila ten najnovsi, ale ted je velmi drahy, tak chcem vediet v com je “zly”

hilda08
16. jan 2023

@st_277 jaaj no neviem co je na najnovšom ine, ja som uplne spokojna, povysava, poumyva, pekne sa da v aplikácii vsetko nastaviť, neviem ci by zásobník zvládol cely dom ja ho púšťam po zónach

sazumak
16. jan 2023

@st_277 My máme ten najnovší S7 maxV ultra a je fakt úplne top. Manžel chcel tiež Q7, ale ja som sa nedala a teraz je max. spokojný. Kámoška má ten starší model, ale minule mi vravela, že ten náš je omnoho tichší, zvládne aj povysávať, aj zároveň mopuje celé prízemie, máme asi 80m2(keď odrátam schodisko a nábytky). Zvládne to na jeden šup, bez dobíjania, mopuje krásne, nenecháva šmuhy. Aj v noci vôbec nie je zmätený, pekne sa orientuje v priestore aj po tme. Už nám aj potiahol napr. nabíjačku, ktorú sme mali na zemi, ale nič sa nestalo, hneď pošle upozornenie a zastane. Máme ho zatiaľ len od konca septembra, no dúfame, že vydrží, čo najdlhšie. Ale ináč chápem, z ceny sme sa tiež dlho spamätávali a to sme ešte vychytali asi o 300 eur lacnejšie, ako je teraz.