icon

Roborock: Ako nastaviť mapu pre druhé poschodie?

Včera o 13:41

Zdravím vás. Maturujem nad nastavením druhého poschodia :-/ Nerobil to niekto v aplikácií Roborock (robotický vysavač).
Alebo potrebujem dva vysavače? Na každé poschodie jeden?

Viem ho fyzicky vyniesť, zniesť. Len vždy musím zmazať aktuálnu mapu a z "koša" obnoviť zmazanú, na ktorej je to druhé poschodie.

Ďakujem.

wade
Včera o 13:44

.. on by mal podporovat viac poschodi ale, budes ho musiet prenasat.. ale ja mam iba jedno, neporadim - len ze hladaj dalej 🙂 AI hovori, ze v apke musis niekde zapnut multilevel. Potom si ulozi mapy zvlast a po preneseni by ich mal rozpoznat. Aky mas model?

autor
Včera o 13:46
@wade

.. on by mal podporovat viac poschodi ale, budes ho musiet prenasat.. ale ja mam iba jedno, neporadim - len ze hladaj dalej 🙂 AI hovori, ze v apke musis niekde zapnut multilevel. Potom si ulozi mapy zvlast a po preneseni by ich mal rozpoznat. Aky mas model?

@wade Taký čierny 🙂
Opakovane to skúšam už vyše mesiaca, už mi lezie na nervy to obnovovanie zmazaných máp.

autor
Včera o 14:27
@wade

@wade Roborock Q5 PRO

marianarem
Včera o 16:40

@anonym_autor V mojej aplikacii Roborock je vpravo hore taka ikonka, taky akoby papierik s perom. Na to ked kliknem, tak sa objavi stranka, kde si hore mozem prepinat medzi mapami. Vysavac vzdy prenesiem a prepnem mapu.