S akou práčkou ste spokojné?
Ahojte prosím poraďte mi pri výbere novej pračky🙏 Chcela by som spredu plnenú a nech je na 9 kg prádla na internete je ich veľa a mám dilemu😅Uvažujem aj nad parnou. Môžte mi poradiť konkrétnu značku a aj typ s akou ste spokojne? Ďakujem
@zuzzuzi909 ma prekvapila ta cena, som cakala nieco omnoho drahsie 🙂 Vyzera taky velky ale, to ho mas normalne na linke stale, ci ho aj schovavas? By som mu musela vymysliet nejake miesto.
@dom_evi ked je sezona tak ano, tak ho mam na linke, tak v rohu mame priestor tak tam je, ale ked mame take obdobie, ze si nerobime, ze v zime napriklad menej, tak to ho mame v policke, v spajzi polozeny. Vyzera dobre aj dizajnom, takze nie je problem ked ho budes mat aj takto vonku si myslim 🙂
@darinagod no to je fakt, len proste to clovek si niekedy akoby neuvedomuje.
@fatima99 ked ono tam je zakazdym tolko toho, ze neviem, na co sa pri vybere sustredit. lebo maloktora je taka, ze ma vsetky tie parametre vyslovene lepsie ako ine. a ak aj ano, tak zase potom ta cena je taka, ze dovi.
@moncurienula treba hladat kompromis, pri com si proste ochotna urobit nejake ustupky a pri com nie. My sme napriklad mali financny strop, cize potom sme pri pracke pozerali, ze teda co potrebujeme, co je navyse, teraz su aj take tie, co sa daju ovladat vlastne cez wifi ci nieco take, ale podla mna je to zbytocnost, teda pre niekoho kto na to ma nech sa paci ale pre nas doma to nebolo treba.
@zuzzuzi909 ved to je super, ze vyzera aj celkom obstojne, ze ked ho budem mat na linke, tak to tam nebude spatit nejak. Lebo hovorte si kto chcete, co chcete, kazdy isto aspon kusok prihliada aj na to, ze ako tie spotrebice vyzeraju 🙂
@dom_evi tak kazdy mame ine priority, parametre podla coho vyberame, na tom podla mna nie je vobec nic divne a ty ho budes mat doma, tak hlavne je aby to tebe vyhovovalo, aby sa ti pacil a dobre sluzil 🙂
@jana19877 tak ono by to malo byt tak, ze vlastne vies si potom dajme tomu cez mobil ovladat tu pracku a mas ju pod kontrolou. Ale tak to sto ludi, sto chuti, ja tiez napriklad neviem takymto veciam prist nejako na chut. Proste mam rada klasiku. Ale samozrejme nie taku co huci a cestuje po celej kupelni 😀
@emmusska no neviem si predstavit, ze co este dalsie by som mohla robit s tou prackou na dialku okrem toho, ze ju zapnem alebo nudzovo vypnem, keby sa nieco prihodilo. Ale doteraz sa mi nestalo este, ze by som pracku musela vypinat pred dopranim. Jedine, ze ked elektrika vypadla, tak sa sama vypla vsak logicky.
@alenka551 no my este aj v byte ked sme byvali, tak suseda mala staru pracku a ked prala to bolo pocut z tretieho az na prizemie.
@tapala tak neviem nejako sa v tom nevyznam, kedze taku nemam tak ti toto povedat neviem, ja ked som vyberala, tak podla toho aby proste mi programy vyhovovali a na taketo dalsie veci som nejako nemyslela, lebo som nemala pocit ze to potrebujem
Ved ja akoze neviem, ze co sa od toho viacej da ocakavat, preto som sa opytala. Toto, ze by sa zapla pracka, ked som akoze mimo domu, aby bolo oprate, ked pridem, to sa mi celkom pozdava. To podobne ako pri vysavaci, ze ho zapnes na dialku aj ked nie si doma, nech je uz poriadene, ked sa vratis.
@alenka551 keď niekedy je práčku aj viac počuť, keď ju viacej naložíš alebo tak, viem to podľa seba, že raz som neodhadla a jasné, že aj bola hlučná a aj cestovala 😀 ale to proste sama viem, že som urobila chybu, teraz už striedmo, s mierou 🙂
@alenka551 tak to nie, ta uz mala najlepsie casy za sebou, to bolo evidentne, ta jej aj cestovala po celej chodbe, co spominala, nechcem vediet radsej ani kolko elektriny a kolko vody jej spotrebovala. A pritom by si mohla kupit novu, setrnejsiu, ved dnes uz su tie ceny dostupne.
@tumira to sa ti akože ani nečudujem, lebo veď to je tiež zásadná vec, že jak si s tým človek poradí, jak domov dostane, takže to úplne chápem 🙏
@darinagod tak zapojenie si myslím, že nie je nejaké náročné, že sa to dá zvládnuť, len keď je žena sama napríklad, tak vyniesť práčku to už je trošku väčší oriešok 😀
Ani nemusi byt sama. Nam zakazdym nieco take velke donesu, ked manzel aj ked len niekam na chvilu vybehne. To je ako zakon chvalnosti

@dom_evi PHJE 5030 🙂 Pozri, su aj lacnejsie, aj drahsie, zalezi kolko chces do neho investovat, ved ak by ta nieco zaujimalo kludne mi napis aj spravu 🙂