S ktorým kávovarom ste spokojní?
Dobry vecer.Prosim odporucte mi kavovar (moze byt aj na kapsule) s ktorym ste spokojni.Chcela by som to kupit ako darcek.Cenado cca 80€.Dakujem
De'Longhi su dobre kavovare .. ale nie kazdy ma rad kapsulove a nie kazdy klasiku .. niekto ma rad plneautomaticky a iny bez mlieka etc .. kupovat kavovar ako darcek ak nevies presne aky je blbost ..
@89kiki staršej osobe radšej plne automatický. V tej cene ti neviem poradiť, no bude to aj pre ňu ľahšie na ovládanie, než pákový
Mne napadol hneď takýto nejaký multifunkčný, na rôzne kapsule alebo len mletú kávu... https://m.geekbuying.com/item/HiBREW-H2B-5-in-1...
Tchibo - Cafissimo easy na 10000000% odporúča moja nevesta Žanetka a ja..... Marika
Babke by som nekupovala na kapsule, ona si ich kupovat nebude, mozno zo zaciatku, ale neskor prestane, vlastna skusenost. Pakovy je kompromis, cenovo dostupne a kava chutna.
Ak je to pre babku, co byva sama, tak by som isla do co najpohodlnejsieho riesenia. Ak pije aspon 2 kavy denne, tak automat, ak len sem a tam, kapsule. Tie moze predsa dostať rovno aj ako darček.
K pakovemu treba rovno aj najlepsie zrnkovu kavu, to znamena kupit mlyncek, lebo kupovat mletu kavu, co bude stat otvorena neviem ako dlho, to bude ako pit kavovy odvar..
A kludne z druhej ruky, ja som kupovala sestre za pajdu delonghi pakovy aj s mlyncekom

@89kiki nekupuj kavovar ako darcek. Leda ze by si obdarovany sam vybral presny model