icon

Sedačka na mieru - skúsenosti

kris_tin257
13. aug 2022

Ahojte, nemá niekto skúsenosť s firmami čo robia sedačky na mieru? Potrebujeme rozmer ktorý je takmer nemožné na internete nájsť a náš gauč už je polorozpadnuty 😊

zlatica99
2. mar 2026

@kahh ale dekami zakryješ keď tak len zničenú látku alebo koženku, ale nie ak sa ti vysedí 😂 To vravím samozrejme tú najhoršiu variantu. Preto sa takým veciam chcem vyhnúť. A nechcem kvôli poťahu zakrývať pomerne novú sedačku 😉

kahh
2. mar 2026

@zlatica99 Kozenu sedacku by som nechcela ani zadarmo uz 🙈

zlatica99
5. mar 2026

@kahh veru už ani ja, mala som kedysi takú, čo bola látková a len opierky mala koženkové, ale teda už by som to nechcela. Nebolo to príjemné, v lete som sa o to lepila 😂

yonce
5. mar 2026

@zlatica99 tak v lete to musi byt hroza, ale cez zimu mozno ok. aj ked to zas nechces, aby ta chladilo, ked sa potrebujes zohriat. no proste ani tak ani tak. nechapem ten material absolutne.

seblicek
9. mar 2026

@pannama1 to je super. tak ste nakoniec našli 😉 a koľko vám bude trvať dodanie?

vierka_z
9. mar 2026

@zlatica99 A aky material je teda najlepsi aj z hladiska udrzby?

darinagod
11. mar 2026

@yonce ja tomu velmi tiez neviem prist na chut, myslim tym celokozennym sedackam. My sa teraz chystame vymenit gauc, lebo to uz je take vysedene, co sme si len vzali od znamych docasne, kym si kupime vlastny. No uz teraz vieme, ze chceme istotne nejaky prijemny material, lahko cistitelny, rozhodne nie kozu ani kozenku 😂

kahh
11. mar 2026

@darinagod Jasne, nie je nad latku. Su aj take, ktore tekutinu udrzia na povrchu napriklad, ked daco rozlejes, len to utries a mas.

rucka77
19. mar 2026

@zlatica99 jasne, nafotim a poslem ti ju. Zatial aspon takto z netu som ti ju nasla na ich stranke https://nesia.sk/blog/produkt/sedacka-stone-nub.... Je to tato, len sme si ju este upravili trochu 😉

vierka_z
19. mar 2026

@rucka77 To je celkom palka za sedacku. Ale pokial by mala vydrzat aspon 10 rokov, tak asi dobre 🙏

ewiculik
24. mar 2026

@vierka_z cena je sice trochu vyssia, ale ta sedacka je uplne iny level, to nemozes porovnavat s klasickymi, ktore kupis niekde v predajni na pockanie, tu ide o ine dolezite veci, ako je material, potah...

yonce
24. mar 2026

@ewiculik ved to, lebo su aj rozne specialne potahy, aj snimatelne, ktore vies oprat atd...

zlatica99
27. mar 2026

@yonce ja som preto volila len tie opierky, ale už by som ani tie nechcela. Mne je to proste nepríjemné na telo všeobecne. Ešte sme si žiadnu nevybrali, ale páči sa mi tá nubuck, čo mi @rucka77 poslala. Je veľmi zaujímavá. Len by som si ju chcela ísť aj naživo pozrieť a možno mi tam padne nejaká iná do oka 😉

vierka_z
27. mar 2026

@zlatica99 Mne sa paci tato, len v petrolejovej, co je na tej stranke nizsie. 😉

ewiculik
31. mar 2026

@yonce a hlavne nejde o ziadnu labilnu drevotriesku, oni pouzivaju masivne bukove a smrekove drevo. to je uplne iny level. odolnost a trvacnost materialov je potom neporovnatelna.

seblicek
8. apr 2026

@rucka77 tá je teda parádna, čo ste si na nej upravovali? my sa chystáme kuknúť k nim, len neviem, či je treba sa nejako objednať na konzultácie, alebo stačí proste prísť.

yonce
8. apr 2026

@seblicek tak vsak to nie je lekar, podla mna je to predajna ako kazda ina - prides, poradis sa.

darinagod
10. apr 2026

@yonce to neviem, ci takto funguje vsade, niekde je lepsie dohodnut si stretnutie, aby si mala istotu, ze sa ti budu venovat. Ja som si zatial pozerala sedacku online, ale radsej by som si ju isla niekde aj odskusat, ako sa na nej sedi a pozrela aj farby potahov ako vyzeraju na svetle 😉

zlatica99
13. apr 2026

@darinagod ja som im napísala cez ich stránku a dohodla som si u nich stretnutie. Tak sa už teším celkom, uvidím, čo nakoniec vyberieme, či ostaneme pri tej, čo ma oslovila.

vierka_z
13. apr 2026

@zlatica99 A vedela by si si predstavit, ze ta tam nahovoria na uplne nieco ine? 😉 Ci mas proste danu konkretnu predstavu a nic ine mat doma nechces.

seblicek
22. apr 2026

@yonce áno, môžeš skúsiť aj tak, ale môže sa stať, že budú mať na teba menej času. je lepšie sa dohodnúť dopredu, aby sa ti vedeli venovať, teda u nich to tak je. v iných predajniach, kde ti len ukážu vystavený tovar sa nemusíš dohadovať na termíne. ale v ich showroome sa ti pekne venujú, ukazujú, čo všetko si môžeš pomeniť a prispôsobiť.

yonce
22. apr 2026

@seblicek ja by som potom asi mala pocit, ze je na mna vyvijany tlak a tu sedacku si uz proste musim kupit 🙈

zlatica99
26. apr 2026

@vierka_z ja úplne striktne na tej mojej netrvám. Rada si nechám poradiť, ukázať a odporučiť aj zo skúseností 😉 A možno, keď mi všetko poukazujú, zistím, že chcem celkom niečo iné 😂

ewiculik
27. apr 2026

@zlatica99 treba si nechat poradit, hlavne ak vedia, co a ako je lepsie z praktickeho hladiska, maju roky skusenosti. som zvedava, aku si nakoniec vyberiete. aj mas nejake podmienky, co potrebujes aby splnala?

vikss1
27. apr 2026

ono prave to poradenstvo mi pride ako najvacsia vyhoda... casto vedia upozornia na veci, ktore by ti ani nenapadli, napr. aky potah je lepsi pri detoch alebo psovi, co sa rychlo spini, co sa zle cisti a pod...ja som si tiez myslela, ze mam jasnu predstavu a nakoniec som odisla s niecim trosku inym, ale spatne ovela praktickejsim 😇

zlatica99
28. apr 2026

@vikss1 to je jeden z dôvodov, prečo sme sa rozhodli ísť tam. Majú krásne dizajnové kúsky, ale keď človek z toho praktického hľadiska potrebuje poradiť, ktorá by bola preňho vhodnejšia, ako sa napríklad bude čistiť, či je to vhodné do toho priestoru, alebo čo všetko ešte zvážiť. Tiež som zvedavá s čím odídeme, aký to bude rozdiel oproti pôvodnej predstave 😉

yonce
28. apr 2026

@zlatica99 a kolko ste takto ochotni investovat?

rucka77
29. apr 2026

@seblicek tak uz ste tam boli? My sme si upravovali potah, latku som chcela na celej sedacke, potom sme si vyberali ako ju rozlozit v priestore, teda nakombinovat tie otomany a tak.

cajchana
29. apr 2026

@rucka77 Otomany akoze taburety k sedacke? A to ste kupovali na jednej predajni prosim? 🙂

darinagod
4. máj 2026

@zlatica99 super, som zvedava, ako to bude cele prebiehat. Ci uz ste tam boli a vybrali ste si?