icon

Sedačka na mieru - skúsenosti

kris_tin257
13. aug 2022

Ahojte, nemá niekto skúsenosť s firmami čo robia sedačky na mieru? Potrebujeme rozmer ktorý je takmer nemožné na internete nájsť a náš gauč už je polorozpadnuty 😊

Strana
z2
zlatica99
2. mar 2026

@kahh ale dekami zakryješ keď tak len zničenú látku alebo koženku, ale nie ak sa ti vysedí 😂 To vravím samozrejme tú najhoršiu variantu. Preto sa takým veciam chcem vyhnúť. A nechcem kvôli poťahu zakrývať pomerne novú sedačku 😉

kahh
2. mar 2026

@zlatica99 Kozenu sedacku by som nechcela ani zadarmo uz 🙈

zlatica99
5. mar 2026

@kahh veru už ani ja, mala som kedysi takú, čo bola látková a len opierky mala koženkové, ale teda už by som to nechcela. Nebolo to príjemné, v lete som sa o to lepila 😂

yonce
5. mar 2026

@zlatica99 tak v lete to musi byt hroza, ale cez zimu mozno ok. aj ked to zas nechces, aby ta chladilo, ked sa potrebujes zohriat. no proste ani tak ani tak. nechapem ten material absolutne.

seblicek
9. mar 2026

@pannama1 to je super. tak ste nakoniec našli 😉 a koľko vám bude trvať dodanie?

vierka_z
9. mar 2026

@zlatica99 A aky material je teda najlepsi aj z hladiska udrzby?

darinagod
11. mar 2026

@yonce ja tomu velmi tiez neviem prist na chut, myslim tym celokozennym sedackam. My sa teraz chystame vymenit gauc, lebo to uz je take vysedene, co sme si len vzali od znamych docasne, kym si kupime vlastny. No uz teraz vieme, ze chceme istotne nejaky prijemny material, lahko cistitelny, rozhodne nie kozu ani kozenku 😂

kahh
11. mar 2026

@darinagod Jasne, nie je nad latku. Su aj take, ktore tekutinu udrzia na povrchu napriklad, ked daco rozlejes, len to utries a mas.

rucka77
Dnes o 08:35

@zlatica99 jasne, nafotim a poslem ti ju. Zatial aspon takto z netu som ti ju nasla na ich stranke https://nesia.sk/blog/produkt/sedacka-stone-nub.... Je to tato, len sme si ju este upravili trochu 😉

vierka_z
Dnes o 12:25

@rucka77 To je celkom palka za sedacku. Ale pokial by mala vydrzat aspon 10 rokov, tak asi dobre 🙏

Strana
z2