Sedačka na mieru - skúsenosti
Ahojte, nemá niekto skúsenosť s firmami čo robia sedačky na mieru? Potrebujeme rozmer ktorý je takmer nemožné na internete nájsť a náš gauč už je polorozpadnuty 😊
@yonce ja tomu velmi tiez neviem prist na chut, myslim tym celokozennym sedackam. My sa teraz chystame vymenit gauc, lebo to uz je take vysedene, co sme si len vzali od znamych docasne, kym si kupime vlastny. No uz teraz vieme, ze chceme istotne nejaky prijemny material, lahko cistitelny, rozhodne nie kozu ani kozenku 😂
@zlatica99 jasne, nafotim a poslem ti ju. Zatial aspon takto z netu som ti ju nasla na ich stranke https://nesia.sk/blog/produkt/sedacka-stone-nub.... Je to tato, len sme si ju este upravili trochu 😉
@yonce ja som preto volila len tie opierky, ale už by som ani tie nechcela. Mne je to proste nepríjemné na telo všeobecne. Ešte sme si žiadnu nevybrali, ale páči sa mi tá nubuck, čo mi @rucka77 poslala. Je veľmi zaujímavá. Len by som si ju chcela ísť aj naživo pozrieť a možno mi tam padne nejaká iná do oka 😉
@yonce to neviem, ci takto funguje vsade, niekde je lepsie dohodnut si stretnutie, aby si mala istotu, ze sa ti budu venovat. Ja som si zatial pozerala sedacku online, ale radsej by som si ju isla niekde aj odskusat, ako sa na nej sedi a pozrela aj farby potahov ako vyzeraju na svetle 😉
@yonce áno, môžeš skúsiť aj tak, ale môže sa stať, že budú mať na teba menej času. je lepšie sa dohodnúť dopredu, aby sa ti vedeli venovať, teda u nich to tak je. v iných predajniach, kde ti len ukážu vystavený tovar sa nemusíš dohadovať na termíne. ale v ich showroome sa ti pekne venujú, ukazujú, čo všetko si môžeš pomeniť a prispôsobiť.
ono prave to poradenstvo mi pride ako najvacsia vyhoda... casto vedia upozornia na veci, ktore by ti ani nenapadli, napr. aky potah je lepsi pri detoch alebo psovi, co sa rychlo spini, co sa zle cisti a pod...ja som si tiez myslela, ze mam jasnu predstavu a nakoniec som odisla s niecim trosku inym, ale spatne ovela praktickejsim 😇
@vikss1 to je jeden z dôvodov, prečo sme sa rozhodli ísť tam. Majú krásne dizajnové kúsky, ale keď človek z toho praktického hľadiska potrebuje poradiť, ktorá by bola preňho vhodnejšia, ako sa napríklad bude čistiť, či je to vhodné do toho priestoru, alebo čo všetko ešte zvážiť. Tiež som zvedavá s čím odídeme, aký to bude rozdiel oproti pôvodnej predstave 😉

@kahh ale dekami zakryješ keď tak len zničenú látku alebo koženku, ale nie ak sa ti vysedí 😂 To vravím samozrejme tú najhoršiu variantu. Preto sa takým veciam chcem vyhnúť. A nechcem kvôli poťahu zakrývať pomerne novú sedačku 😉