Sedačka od Mirjan24.sk
Ahojte, chcela by som sa opýtať ak máte niekto Nabytok resp. Sedaciu súpravu od daného obchodu ako ste spokojný. Konečne po asi 2 rokoch som našla sedačku ktorá nám max vyhovuje ale recenzie sú všelijaké a hlavne staré. Tak ak sa niekto nájde vyjadrite mi svoj názor a skúsenosti. Dakujem
@3petka ďakujem za úprimný komentár. My máme gauč cez Poľska ktorý sme si dali vyrobiť na mieru. Na trhu. A už má deväť rokov a je ako nový. Nevysvedený koža drží, latka je super na údržbu... Ževraj ma v sebe aj kokosové vlakom. No ale sa sťahujeme do Galanty a tak ďaleko od hraníc mi určite nedovezu... Tak uvažujem nad niečím od tialto.. no tiež mam deti "malé" tak neviem. Ale aj tak ďakujem.
@bumbajka Aj susedia tak majú, v poľsku na mieru urobený. A je super. Takže asi keď budeme chcieť nový budeme to riešiť ako oni.

@bumbajka Ahoj, má 4 roky, hrozná vysedená, samé žmolky a na jednom mieste sa nám začala tá umelá koža olupávať. Vŕzga.
Držím ju doma len preto lebo sa ešte syn odplienkováva a teda mi je jedno že ju aj počúra Hneď ako to bude mať zvládnuté ide z domu.
@3petka ďakujem za úprimný komentár. My máme gauč cez Poľska ktorý sme si dali vyrobiť na mieru. Na trhu. A už má deväť rokov a je ako nový. Nevysvedený koža drží, latka je super na údržbu... Ževraj ma v sebe aj kokosové vlakom. No ale sa sťahujeme do Galanty a tak ďaleko od hraníc mi určite nedovezu... Tak uvažujem nad niečím od tialto.. no tiež mam deti "malé" tak neviem. Ale aj tak ďakujem.