Skúsenosti s elektrickými grilmi Optigrill: Oplatí sa investovať?
Hladam elektiricky gril, teraz som nasla tieto optigrill, nejake "inteligentne". Nemate ich niekto odskusane? Ci sa oplati doplatit za tu akoze intel. funkciu. Grilujeme kazdy den, na veceru.
https://www.alza.sk/tefal-gc717810-optigrill-bl...
Dakujem
Mali sme taky v apartmane na dovolenke, ale XL verziu, boli sme spokojni. Kolko vas je? tu je prehlad 3, ktore som vybrala. Ja osobne mam z Lidla za 35 Eur, ktory sa da otvorit na 180 stupnov. Myslim, ze tu moznost som este ani nevyuzila.
@andreakotesova my sme zatial mali iba taky obycko, lacny. Grilujeme vela, 5 dospelych porcii skoro kazdy den. Tak rozmyslam, ci investovat, ci nie. My sme mali lacny sencor a tie platne sa nedali vyberat, cize cistenie bol des a trapenie. On bol stale funkcny ale sa nam ta plocha poskriabala takze sa na nom lepilo maso, svacla som ho uz do kosa. Napises mi, co sa ti na nom paci? Ak vies porovnat s lacnejsou verziou? Nevadi ti sikma plocha? Na obrazku vyzera dost divne.
@moze vsak aj my sme mali lacny
https://www.alza.sk/tefal-gc773d30-optigrill-2i... my máme tento, aj keď sa už nepredáva. Za mňa sú tieto tefal el. grily dosť kvalitné, samotný je veľký, ani som nečakala 🙂 ja nemám čo vytknúť, určite by som investovala, keď tak často grilujete, to sa nedá porovnať s nejakým 50eurovým z lidla (aj keď za tú cenu určite ani tie nie sú zlé) 🙂
Trosku sa bojim tej xl velkosti na uskladnenie...
Mame Tefal Optigrill XL aj so zapekacou nadobou a je super.
@denisa_deniska dakujem, asi ho objednam. Som zvedava bo vzdy sme mali obycko. A normalne vam na tych optigrilloch funguje, ze ked vam zasvieti signalizacia, ze maso je hotove, je naozaj tak?
@moze
@andreakotesova
@denisa_deniska dakujem, asi ho objednam. Som zvedava bo vzdy sme mali obycko. A normalne vam na tych optigrilloch funguje, ze ked vam zasvieti signalizacia, ze maso je hotove, je naozaj tak?
@moze
@andreakotesova
@anonym_autor áno, nikdy sa mi nestalo, že by nebolo urobené🙂
@moze
@andreakotesova
@anonym_autor áno, je super. Platne vyberiem, umyje umývačka. Nikdy som nejedla lepšieho lososa, stavnatejsie kuracie prsia, ci panenku. Sam si odhadne dĺžku pripravy. Zapekáme v nom aj toasty (to tam dam papier na pečenie). Aj s uskladnenim nemáme problém. Na každú "zmenu" ta upozorni zvukom.
Parádne dievčata. Ďakujem. Už je objednaný

Mali sme taky v apartmane na dovolenke, ale XL verziu, boli sme spokojni. Kolko vas je? tu je prehlad 3, ktore som vybrala. Ja osobne mam z Lidla za 35 Eur, ktory sa da otvorit na 180 stupnov. Myslim, ze tu moznost som este ani nevyuzila.