Oplatí sa investovať do speed datingu?
Zdravim,
nasiel som event na spoznavanie slobodnych ludi na stranke https://www.randevmeste.sk/ . Je tu cosi napisane, chcel by som nieco aktualneho, oplati sa investovat do takehoto eventu? Dakujem
Nebol som na takých eventoch, ale podľa mňa nie, ak nevyzeráš dobre. Tipujem, že ľudia sa hlavne budú zameriavať na vzhľad, keďže tam nebudeš mať veľa času ukázať iné vlastnosti.
Ja som na niecom podobnom v minulosti bola, boli tam 4 muzi, z toho dvaja sa mi nepacili a 9 zien, takze pre mna sance zoznamit sa mizive. Len vyhodene peniaze.
@catherin4 tak ste sa baby aspon porozpravali medzi sebou, nie?
@ghost1993 bol som cez konkurečných organizátorov (laskatu) a presne ako @sevrin vraví, nič nula bodov, žiadna si ma nevybrala.
Zapamätajte si, ak je muž neatraktívny, tak mu nepomôže nič. Žiadne kurzy, tanečná škola, speedating, zoznamka, či akákoľvek spoločenská aktivita. A ten kto je atraktívny, zase tieto aktivity nepotrebuje.
a koľko to stojí, že to nazývaš investíciou? pár desiatok eur? veď skús...nikdy nevieš...
Ale u mňa to nehrozí, lebo radšej tie peniaze prejem. Nezdravé jedlo mi dá rovnako endorfíny šťastia ako zoznamovanie sa so ženami, len zo zoznamovania sa a súlože na priváte sa nepriberá.
oplati, v robote kolegovia chodia.... aspon v BA určite.
ale treba so vybrat agenturu, ktora to robie uz dlhsie, ma vychytane "muchy" a nerobi blbosti pri akcii.
najlepsie byvaju take akcie, kedy je to sice speed dating, ale v trosku pozmenenej forme. Vo forme party. Je tam vzdy niekolko stoviek ludi..... v juli boli na zlatych pieskoch
oplati, v robote kolegovia chodia.... aspon v BA určite.
ale treba so vybrat agenturu, ktora to robie uz dlhsie, ma vychytane "muchy" a nerobi blbosti pri akcii.
najlepsie byvaju take akcie, kedy je to sice speed dating, ale v trosku pozmenenej forme. Vo forme party. Je tam vzdy niekolko stoviek ludi..... v juli boli na zlatych pieskoch
@lucik194 ale ak je človek neatraktívny, tak si maximálne zatancuje, dá pár drinkov, maximálne tak pokecá s ľuďmi a to je všetko.
@podvody už si bol na priváte?
@earlgrey Peťo mi to tiež odporúčal, ale už som v štádiu že jedlo je u mňa na prvom mieste, a potom až všetko ostatné. Takže to čo môžem minúť v bufete, neminiem inde. Takže už nehrozí že navštívim akúkoľvek podobnú službu. Pre mňa je priorita sa dobre nezdravo najesť. Iný zmysel živta už nemám. Nič nemá zmysel len vychutnávať si nezdravú gastronómiu. To je jediné čo ma robí šťastným.
Kto je príťažlivý, nieje na takéto služby odkázaný, a kto je šlaredý, tomu nempomôže nič. Tolko o speedatingu.
@earlgrey Peťo mi to tiež odporúčal, ale už som v štádiu že jedlo je u mňa na prvom mieste, a potom až všetko ostatné. Takže to čo môžem minúť v bufete, neminiem inde. Takže už nehrozí že navštívim akúkoľvek podobnú službu. Pre mňa je priorita sa dobre nezdravo najesť. Iný zmysel živta už nemám. Nič nemá zmysel len vychutnávať si nezdravú gastronómiu. To je jediné čo ma robí šťastným.
Kto je príťažlivý, nieje na takéto služby odkázaný, a kto je šlaredý, tomu nempomôže nič. Tolko o speedatingu.
@podvody Zaujímavé myslenie 🤷♀️
Keby mi tak nechutilo jesť tak mám možnosť (podľa ich pravidiel) 3x ročne ísť na rýchle rande, a u druhých je to 3x v jednom meste, a keďže ja mám v okolí do 50km viacero velkých miest tak by som mal zhruba 9-12 možností za rok. Takže ak by som chcel, môžem randiť každý mesiac. Ale ja sa radšej dobre najem.
Keby mi tak nechutilo jesť tak mám možnosť (podľa ich pravidiel) 3x ročne ísť na rýchle rande, a u druhých je to 3x v jednom meste, a keďže ja mám v okolí do 50km viacero velkých miest tak by som mal zhruba 9-12 možností za rok. Takže ak by som chcel, môžem randiť každý mesiac. Ale ja sa radšej dobre najem.
@podvody u psychológa si bol?
@podvody ty si iny … dufam, ze v zivote sa na Teba ziadna zena neulakomi…
@podvody ty si iny … dufam, ze v zivote sa na Teba ziadna zena neulakomi…
@pallacinka29 nemusíš dúfať, aj to tak je. Niesom proste príťažlivý, tak mne by nepomohli žiadne tieto zoznamky či speedatingy. Ja sa môžem priblížiť k žene len keď si to zaplatím.

Ja som na niecom podobnom v minulosti bola, boli tam 4 muzi, z toho dvaja sa mi nepacili a 9 zien, takze pre mna sance zoznamit sa mizive. Len vyhodene peniaze.