icon

Ste spokojne s kuchynskou linkou z Ikey?

18. júl 2026

Ahojte,

mate tu niekto kuchynsku linku z Ikey? Ak ano, ste spokojni? Ako dlho vam vydrzala? Davali ste si zabudovat spotrebice?

danica2711
18. júl 2026

@anonym_autor moja mama ju má 13 rokov, vyzerá a funguje ako nová. Má v nej aj všetky ich spotrebiče okrem chladničky a mrazničky a je so všetkým maximálne spokojná. Pomer cena-výkon bol vo vtedajších cenách tiež výborný (terajšie ceny nepoznám), aj montáž urobili rýchlo a kvalitne

personality
18. júl 2026

Keď sa ti páči vizuálne, tak áno. Kvalita ako aj od stolára…

kiki68
19. júl 2026

@anonym_autor nie, po 4 rokoch je to nepekne niektore dost namahane casti. Kazdy den 3 x denne varim. Urcite su lepsie linky nez ikea.

helenbozka
19. júl 2026

Mám schodené všetky možné obchody s kuchynskými linkami. IKEA je taký stred. Vyzerá štýlovo, kvalita je ok.
Avšak čo má na IKEA štve je, že keď máš jednu vec od nich, nič iné nepasuje. Napríklad, mne sa páčil drez od IKEA aj batéria. Dala som si ju do svojej kuchyne (tu som si nechala vyrobiť na mieru od stolára). Ten harakiri klik systém na odtok vody bola jedna katastrofa! Vždy to pretekalo, voda po zaštupľovaní neostala v drese ale tiež vytekala. Tesniace gumičky - eko špeciálne - sa rozpadlo asi po necelých 2 rokoch. Musela som najať inštalatéra, aby mi urobil komplet nové potrubie a odtoky. Odvtedy je to konečne v poriadku.
Keď som chcela scediť cestoviny, musela som kúpiť originál cedidlo od IKEA, lebo majú špeciálny rozmer, hoc čo tam nepasuje 🤦🏼‍♀️ takže ak chceš kuchyňu z IKEA, ber na vedomie, že všetky doplnky do kuchyne musia byť tiež od nich.
Ale vizuál majú o dosť lepší ako napríklad zo Sconto, Asko a pod.

izalisa
20. júl 2026

Máme ale len od jesene. Zatiaľ som spokojná. Aj sportebiče máme od nich okrem trúby tú sme kupovali zvlášť.