icon

Sú čalúnené stoličky v jedálni pri deťoch praktické?

Včera o 13:59

ahojte, mate niekto calunene stolicky v jedalni? strasne sa mi pacia, len neviem, ci je to prakticke pri detoch a psovi 😅 bojim sa, ze to bude hned spinave, zachlpene alebo znicene. ako ste spokojni po case? lutovali ste alebo by ste si ich dali znova?

anonym_f5a42d
Včera o 14:00

@anonym_autor zalezi aka kvalita. Ja mam stolicky calunene v kremovej farbe a som spokojna. Raz za 3 mesiace ich vytepujem a su ako nove.

autor
Včera o 14:15
@anonym_f5a42d

@anonym_autor zalezi aka kvalita. Ja mam stolicky calunene v kremovej farbe a som spokojna. Raz za 3 mesiace ich vytepujem a su ako nove.

@anonym_f5a42d Myslíš nejakým Karcherom? Alebo iba penou ich pretepuješ? Každé tri mesiace je často na mňa asi :-/

anonym_6fafa7
Včera o 14:20

Máme tiež poťah z látky a deti 2,5 a 6 rokov. Po troch dňoch to stihli parádne zaprasit 🫣. Ok, zotrela som to. Keby mám vybrať ja, beriem aspom kvalitnejšiu koženku. Ale muž sa tešil, tak načo mu kaziť radosť...
Za mňa pri deťoch capina, pekne to je, áno. Aké nie k deťom... Môžeš miliónkrát povedať, neotierat ruky, hmmmm

autor
Včera o 14:25
@anonym_6fafa7

Máme tiež poťah z látky a deti 2,5 a 6 rokov. Po troch dňoch to stihli parádne zaprasit 🫣. Ok, zotrela som to. Keby mám vybrať ja, beriem aspom kvalitnejšiu koženku. Ale muž sa tešil, tak načo mu kaziť radosť...
Za mňa pri deťoch capina, pekne to je, áno. Aké nie k deťom... Môžeš miliónkrát povedať, neotierat ruky, hmmmm

@anonym_6fafa7 Koženku nechcem. Mne sa to tiež veľmi páči, také smaragdovo zelené mám vyhliadnuté 🙂

martyzpp
Včera o 14:34
@anonym_autor

@anonym_6fafa7 Koženku nechcem. Mne sa to tiež veľmi páči, také smaragdovo zelené mám vyhliadnuté 🙂

@anonym_autor tiez sa mi to tak paci ale dame si drevene a mozno iba dokupim podsedaky, ktore bude mozne prat. Mam dvoch chlapcov a porazilo by ma z toho.

nevenka
Včera o 16:44

My mame calunene a navleky na tom, ale celkovo boli take lacnejsie a nemaju dobry tvar noh, jedna sa totalne rozpadla, zle zvareny spoj. Tie navleky periem kazdu chvilu, ale aj tak, ked daco vyleju, nemam tie nepremokave, ale velurove su a predsa to prejde aj na stolicku. Ratam s tym, ze ked vyrastu, budeme menit.

anonym_1b309a
Včera o 16:48

@anonym_autor mám čalúnené tmavosive. Jasné že sú špinavé po deťoch, ale zatiaľ sa mi to vždy darí zotrieť mokrou handrou a nič nevidno

michaela329
Včera o 16:50

Dieťa 16 mesiacov a mačky, blbá kombinácia aj keď látka je tmavšia a celkom odolá. Čo už, stoličky boli skôr, dobojujeme to a keď malý vyrastie,. kúpime iné. Udržujem vysávačom, tepichom v spreji. Asi dvakrát do roka som ich aj vytepovala strojom.

ljmmm
Včera o 19:03

my mame zelene a tri deti a psa. Stolicky su stale cimsi obkydane. A teda tie stolice boli v akcii vari za 39€ a super sa len suchnu oskrabkaju, este som ich netepovala lebo nicna nich nevidno 🙂 chces link? jaj a cos tym ma pes? tedanas nesedi na stolicke 🙂

anonym_f5a42d
Včera o 21:09
@anonym_autor

@anonym_f5a42d Myslíš nejakým Karcherom? Alebo iba penou ich pretepuješ? Každé tri mesiace je často na mňa asi :-/

@anonym_autor ja často robím deep clean, som dosť na poriadok. Tepujem ich z hygienických dôvodov. Karcher

andreatytler
Dnes o 04:00

@anonym_autor Mala som biele calunene sedadla na stolickach a po par rokoch vyzerali hrozne a to sme ani deti nemali. Ked mas casto hosti, a tie stolicky pouzivas, nieco sa vzdy vyleje, frkne, spadne a prisadne. Podarilo sa mi vsetky vyprat ale kupila som tmavo sive a vymenila ked sa narodil syn.
Nemam rada ked sa z uzitkovej veci stane okrasna. Jedlo ma byt prijemna zalezitost a ver tomu ze nebudes pri jedle robit nic ine iba striehnut na to aby to dieta nahodou nechytilo spinavymi rukami tvoju milovanu stolicku. Nemyslim to v zlom. Ale ked sa ti tie stolicky tak velmi pacia, budes mat k nim vrucnejsi vztah a bude pre teba dolezite aby sa neznicili. Mozno to bude dolezitejsie ako prijemna atmosfera pri stole.
Ja mam taky vztah k svetlemu jedalenskemu stolu z dreva. Chytam nervy ked vidim syna s fixkami a zeniem ho prec. A pritom by som mala byt rada ze chce nieco napisat alebo nakreslit.