icon

Sú Fabini hrnce naozaj kvalitné alebo len drahé?

Včera o 20:01

Co hovorite na tieto hrnce a panvice?
Tlačia to vsetci influenceri, hlavne takí co ani varechu držať nevedia, napr.mi vyskocilo video Natykerny kde to este aj sama priznáva😀
Drahé su dosť. No tychto influ musi Fabini samozrejme zaplatiť, takze myslim ze cena nerovná sa kvalita v tomto pripade.
Alebo ozaj su take dobre?
Daju sa aj niekde kúpiť naživo?
Dakujem🙂

muchotrafka298
Včera o 20:46

Je tu k tomu dost diskusii. Je to nova znacka, vznikli v roku 2023. Potrebuju sa dostat so povedomia ludi. Oreto ma tie hrnce a panvice pomaly kazdy influencer, aj co nevie varechu chytit do ruky. Tie panvice su kvalitne, ked na nich vies varit. Ja mam nerezovu panvicu, varim na nej pol roka. Je fajn, ale nic prevratne ako som tu minule citala, ze ludia ich miluju. Je to riad. Tiez nie je jasne, kolko tie riady vydrzia v top stave, kedze nikto na nich nema roky odvarene. Dalsie veci si kupovat nemienim, tie limitky rozne maju neskutocne predrazene. Obchod na Slovensku ziadny nemaju. Vsetky veci maju na webe, vratane detailnych navodov, ako v ich riadoch varit. Casto mavaju zlavy, za plne ceny to za mna nestoji. Nie su to ziadne cinske tenke smejdy.
Ohladom tych influencerov, nema to nic s tym, kolko dane veci stoja. Je to sucast marketngu, aby ich followeri nakupili. Tak funguje akakolvek reklama.

zuzinka888
Včera o 22:10

Ja mam panvicu a som teda sklamana- cakala som nieco viac. Panvica z lidl za 15 e je veru lepsia.

anonym_51fedb
Včera o 22:14

Mám odtial riady a som nadmieru spokojná. Jednoznačne je vidieť kvalita nerezu od fabini než čo mám riady z ikey. Len sa treba na tom naučiť variť. Nie je to chyba danej panvice, ak sa dostatočne nerozžhaví. Kupujem len odtial ešte predtým, než to vo veľkom začali tlačiť influenceri.

hederamonstera
Včera o 23:33
@zuzinka888

Ja mam panvicu a som teda sklamana- cakala som nieco viac. Panvica z lidl za 15 e je veru lepsia.

@zuzinka888 prosim? A aku mas panvicu od fabini?

Ja som s nimi velmi spokojna. Urcite to nie ze ziadna lacna tenka raroha. Tiez som tam nakupovala este pred influencermi. A zatial som si nevsimla, ze by ju propagoval niekto, kto nevie varit, skor su to kuchari co s nimi spolupracuju

cyberk
Dnes o 06:17

Ja mam wok, je dost tazka 😂 ale spokojnost, uvidime kolko vydrzi, ale planujem si viac riadu kupit, tak som zvedava…

muchotrafka298
Dnes o 06:25
@hederamonstera

@zuzinka888 prosim? A aku mas panvicu od fabini?

Ja som s nimi velmi spokojna. Urcite to nie ze ziadna lacna tenka raroha. Tiez som tam nakupovala este pred influencermi. A zatial som si nevsimla, ze by ju propagoval niekto, kto nevie varit, skor su to kuchari co s nimi spolupracuju

@hederamonstera no tak ja som videla aj u ludi, co absolutne varit nevedia na socialnych sietach

muchotrafka298
Dnes o 06:26
@zuzinka888

@zuzinka888 cakala si viac v akom zmysle? Na tych panviciach sa treba naucit varit,lebo na nereze sa vari uplne inak ako na keramike alebo klasickom teflone. Ja som citala vela negativnych recenzii prave preto, ze ludom na tom vsetko zhorelo.

koniarova
Dnes o 07:55

Mám hrniec aj panvicu. Zatiaľ som veľmi spokojná.