icon

Oplatí sa kúpiť Fabini panvice?

kati1414
27. jún 2026

Ahojte, oplatí sa kúpiť fabini panvice, alebo je to marketing ? 🙂

anonym_8df7ad
27. jún 2026

@kati1414 ja mám a som ozaj spokojná. Podľa mňa sú kvalitné. Vždy ich kupujem v akcii.

anonym_bc9cdc
27. jún 2026

Áno sú veľmi kvalitné, ja som spokojná.

andreakotesova
27. jún 2026
@anonym_bc9cdc

Áno sú veľmi kvalitné, ja som spokojná.

@anonym_8df7ad
@anonym_bc9cdc akú máte?

anonym_bc9cdc
27. jún 2026
@andreakotesova

@anonym_8df7ad
@anonym_bc9cdc akú máte?

@andreakotesova https://fabini.sk/products/beznitova-panvica-lu...
A túto na rôzne lakocinky https://fabini.sk/products/panvica-meda-4-0-o-2...
alebo len tak na zohrievanie, keďže nemáme mikrovlnku. Sú ťažké ale perfektné. 👍

anonym_bc9cdc
27. jún 2026
@andreakotesova

@anonym_8df7ad
@anonym_bc9cdc akú máte?

@andreakotesova Tú prvú používam len na mäso. Kuracie prsia, kačacie prsia, bravčové medailónky, alebo v tej panvici sprudka opražím mäso predtým, než ho dám do rúry... veľmi dobrá panvica.

andreakotesova
27. jún 2026
@anonym_bc9cdc

alebo len tak na zohrievanie, keďže nemáme mikrovlnku. Sú ťažké ale perfektné. 👍

@anonym_bc9cdc super. Ďakujem

muchotrafka298
27. jún 2026

V plnej cene sa tie panvice za mna neoplatia. A treba sa na nich naucit varit, lebo na nereze sa vari uplne inak a ked nedodrzis postup, tak Ti tam vsetko prihori. Ja mam beznitovu nerezovu a potom este jednu liatinovu tegame.
Je tam silny marketing, zlavovy kod ma kazdy influencer, aj co nevie do ruky chytit varechu.
Dalsia vec nie zanedbatelna je to, kolko tie veci vydrzia. Lebo ta znacka ma 2 roky. Dva roky vydrzi hocico.

kkovacovak
27. jún 2026

Máme už asi 7 panvic a super. Nedáme na ne dopustiť

kati1414
autor
27. jún 2026
@muchotrafka298

V plnej cene sa tie panvice za mna neoplatia. A treba sa na nich naucit varit, lebo na nereze sa vari uplne inak a ked nedodrzis postup, tak Ti tam vsetko prihori. Ja mam beznitovu nerezovu a potom este jednu liatinovu tegame.
Je tam silny marketing, zlavovy kod ma kazdy influencer, aj co nevie do ruky chytit varechu.
Dalsia vec nie zanedbatelna je to, kolko tie veci vydrzia. Lebo ta znacka ma 2 roky. Dva roky vydrzi hocico.

@muchotrafka298 práve majú zľavy, tak za to uvažujem 🙂.. ja mám tefal panvice nie ani rok, a zistila som, že jednu mám už poškriabanu, čo neviem, ako sa mohlo stať, dávame fakt pozor.. a už sa ju bojím používať, tak by som chcela niečo kvalitnejšie kúpiť .. trošku toho varenia sa obavám, ale snáď sa naučím 😃

anonym_8df7ad
27. jún 2026
@andreakotesova

@anonym_8df7ad
@anonym_bc9cdc akú máte?

@andreakotesova nerezové, ale chcem vyskúšať aj hybridnú aj liatinovú. Mám od nich liatinový hrniec a som tak isto moc spokojná.

kati1414
autor
27. jún 2026
@anonym_bc9cdc

@anonym_bc9cdc ak sa môžem opýtať, aj ich nejako špeciálne “udržiavate”? Lebo som čítala, že sa o takéto panvice treba starať 😅

muchotrafka298
27. jún 2026
@kati1414

@anonym_bc9cdc ak sa môžem opýtať, aj ich nejako špeciálne “udržiavate”? Lebo som čítala, že sa o takéto panvice treba starať 😅

@kati1414 podla toho aku panvucu chces. Pri nereze je pisane, ze nemoze ist do umyvacky a tiez ju mozu niektore potraviny zafarbit. Liatina sa umyva v rukach.
Pri kazdej panvici mas u nich navod na pouzivanie, kokegyna kupila panvice a ma ich komplet znicene po par pouzivaniach. Lebo deti si na tom robili vajcia na sucho a vsetko im zhorelo.

pink_lady
27. jún 2026

mna pobavilo, ako Símon Kan nevedel jednu panvicu otvorit 😂

kati1414
autor
27. jún 2026
@muchotrafka298

@kati1414 podla toho aku panvucu chces. Pri nereze je pisane, ze nemoze ist do umyvacky a tiez ju mozu niektore potraviny zafarbit. Liatina sa umyva v rukach.
Pri kazdej panvici mas u nich navod na pouzivanie, kokegyna kupila panvice a ma ich komplet znicene po par pouzivaniach. Lebo deti si na tom robili vajcia na sucho a vsetko im zhorelo.

@muchotrafka298 ja som dávnejšie čítala článok, kde písali tuším o liatine a nereze, že to treba vypaľovať, a že sa to potom take “mastné” má odkladať, inde som zas čítala, že to netreba robiť, tak neviem 😃

anonym_5de1e8
27. jún 2026
@kati1414

@muchotrafka298 práve majú zľavy, tak za to uvažujem 🙂.. ja mám tefal panvice nie ani rok, a zistila som, že jednu mám už poškriabanu, čo neviem, ako sa mohlo stať, dávame fakt pozor.. a už sa ju bojím používať, tak by som chcela niečo kvalitnejšie kúpiť .. trošku toho varenia sa obavám, ale snáď sa naučím 😃

@kati1414 nemusis sa bat, toro sme v minulosti uz doma riesili s mojim muzom a hladali po celom internete a nakonies sme nasli ze teda aj keby ste zjedli cast tefalu tak cez vas len prejde a vyjde. nic sa nestane

anonym_bc9cdc
27. jún 2026
@kati1414

@kati1414 Áno, podľa návodu, ktorý dostaneš k panvici, alebo je aj na ich stránke.

muchotrafka298
27. jún 2026
@kati1414

@muchotrafka298 ja som dávnejšie čítala článok, kde písali tuším o liatine a nereze, že to treba vypaľovať, a že sa to potom take “mastné” má odkladať, inde som zas čítala, že to netreba robiť, tak neviem 😃

@kati1414 vypalovat a mastne odkladat? To si kde prosim Ta citala taku hlupost? Normalne rozpalis nerezovu panvicu, u nich je v navode presne napisane ako, nasledne pridas tuk, ten sa zohreje zachvilku a uz normalne varis. Na zaciatku sa tam veci prichytvaju, napriklad ako maso. Liatinovu tak isto, ze rozpalit, dat tuk a uz robis veci klasicky. Ja v nej robim napriklad kuraci stroganov, kde je aj omacka alebo perkelt. Len ta liatina je strasne tazka sama o sebe.

Tu mas navody:

https://fabini.sk/pages/navody

hederamonstera
28. jún 2026

Ine uz nekupujem🙂 za mna velka spokojnost. A to mam aj staub liatinove, takze viem porovnat aj so svetovou topkou. A nerez mam aj nejaky lacnejsi a to sa neda porovnat s Fabini, je to proste kvalita.

kati1414
autor
28. jún 2026
@hederamonstera

Ine uz nekupujem🙂 za mna velka spokojnost. A to mam aj staub liatinove, takze viem porovnat aj so svetovou topkou. A nerez mam aj nejaky lacnejsi a to sa neda porovnat s Fabini, je to proste kvalita.

@anonym_5de1e8 a našli ste naozaj aj dôveryhodné zdroje ? Mňa to ale fakt prekvapilo, umývame tie panvice len ručne, eko prípravkom, používame drevené a silikónové náradie, a aj tak sa poškriabala
@anonym_bc9cdc ďakujem
@muchotrafka298 netuším, už čo to bol za článok, ale som teda rada, že to nie je potrebné 😃
@hederamonstera a ten lacnejší nerez sa viacej pripaľuje, alebo v čom je to vidno? Ja sa vôbec v týchto veciach nevyznám 🙈

skarletka999
9. júl 2026
@muchotrafka298

@muchotrafka298 Značka Fabini vznikla v roku 2019.
Tu je dobrý popis na výber a používanie riadu https://www.kucharkaprodceru.cz/jak-vybrat-nadobi/

muchotrafka298
9. júl 2026
@skarletka999

@muchotrafka298 Značka Fabini vznikla v roku 2019.
Tu je dobrý popis na výber a používanie riadu https://www.kucharkaprodceru.cz/jak-vybrat-nadobi/

@skarletka999 masivna reklama je od roku 2025. Kazdy influencer, aj ti, co nevedia varechu do ruky chytit tak ma spolupracu, riady rozbaluje a "kodik pouzite". Kazdy snad vie citat, aby si na ich stranke alebo v navode k danemu riadu, co si kupi, pozrel, ako sa to ma spravne pouzivat.

elenorabezova
20. júl 2026
@muchotrafka298

@muchotrafka298 Tá značka má 8 rokov, už si niečím prešla, nebola by som taká kritická

hederamonstera
20. júl 2026
@muchotrafka298

@skarletka999 masivna reklama je od roku 2025. Kazdy influencer, aj ti, co nevedia varechu do ruky chytit tak ma spolupracu, riady rozbaluje a "kodik pouzite". Kazdy snad vie citat, aby si na ich stranke alebo v navode k danemu riadu, co si kupi, pozrel, ako sa to ma spravne pouzivat.

@muchotrafka298 ano, ale treba pozriet aj na recenzie. Napr ja som nevedela, ze maju spolupracu s kazdym influ, ja sledujem len profi sefkucharov alebo dobrich kucharskych influ a oni su s nimi fakt spokojni (vidim ze to pouzivaju aj mimo reklamu). A mam doma tuto zbierku a teda viem porovnat viac urovni (tesco/tefal-fabini-staub (samozrejme vyssiu ligu uz vyuzivaju kuchyne a restiky)). Z nich su 4 fabini. A povedala by som ze su fakt topka a vzdy si uz pytam veci od nich. A hlavne je to ceska poctiva firma🙂