Tefal Optigrill XL: Stojí za to investovať viac?
Ahojte, rozmyslame nad kupou elektrickeho grilu Tefal Optigrill, ten XL model. Sme 4-clenna rodina a muz miluje steaky. Fakt to samo odhadne kedy je to maso hotove, alebo je to len marketing? Bojim sa ze to bude len dalsi kram v kuchyni co budem pol hodinu drhnut. Idete tie platne fakt lahko umyt v umyvacke, alebo sa to po case zacne lupat?
Mám XL verziu aj so zapekacou misou. V tej mise sa skvele robia zapečené cestoviny so syrom. A naozaj to dokáže odhadnúť kedy je jedlo hotové. Konkrétne steak robí moj muž vždy na panvici ale v grile pečie maso na burgre, tortily, ja tam pečiem morské plody a pod. Umývanie je ok, ale ja som lenivá tak používame papier na pečenie a potom to supnem do úmývačky. Máme ho už roky na linke a používa sa veľmi často u nás,
mam dva, jeden doma, jeden na chalupe. A kupila som aj mame. Akoze jedna z mala veci, ktore fakt funguju. Studujem externe, soboty som v skole, takze som naucila pubertiakov si na tomto grile robievat obedy ;) za mna brutalna spokojnost a teda ja uz kupujem veci iba od tefalu, to ich inteligentne varenie ma cosi do seba.
platne davam pravidelne do umyvacky

Máme xl už dlhšiu dobu sme spokojní. Umyť idú dobre pokiaľ to nenechas týždeň stať v skrinke ,nič sa nelupe .
Ešte som si potom knemu odkúpila toto