icon

Trvácnosť a cena gauča

18. jan 2026

Prosím o skúsenosti, koľko rokov Vám vydrží gauč? Po akom čase ste menili?

Akú značku by ste odporučili/neodporučili?

Je cena za gauč 3000€ prehnaná?

Ďakujem!

Strana
z2
spageta85
19. jan 2026

My sme teraz objednali nový za 930e 3000e bude už kvalita predpokladám ale je to veľa podľa mňa

zita1317
19. jan 2026

Neviem odkiaľ si, ale ak si niekde blízko Moravy, pozri Lumax.cz, my sme si objednali odtiaľ, maju v Brne a v Olomouci predajne, sedačky si krásne, akurát je dlhá čakacia lehota

princezna_bosorka
19. jan 2026

@anonym_autor sedacky slik. Velky gauc, podstatne lacnejsi, vyrobeny na mieru, kvalitny, da sa pekne vytepovat a aj precalunit, ak sa potah znici. Phase mi uz v 2017 prislo ako predrazeny sunt.

anonym_a5377c
19. jan 2026

Ahoj, máme sedačku od tejto firmy,kupovali sme ju na výstave nábytku v r.2019, stále všetko v poriadku, látkový poťah ako nový, tepovali sme 1× keď sme sa sťahovali https://www.nejcinabytek.cz/rohove-sedaci-soupravy

simca06022011
19. jan 2026

Ja som kupila phase, pred 11rokmi, za 1400+nieco som platila za tu taku vacsiu taburetku ???, funguje do dnes, nepaci sa mi ale, vysuvny system si robi co chce:D, nepaci sa mi ani servis tej firmy, chcela som ho dat precalunit, kvoli farbe + potah dostal od psa dierku :D, nevedeli mi ani servis objednat, diskusia o nicom... do dnes cakam na ten email s protokolom :DDD Ale teda, dnes myslim, ze 3000EUR moze byt cena za gauc, zalezi ci to chcete zan dat, aky velky, aka znacka, aky potah, a u phase iste... Ja mam gauc podla mna obrovsky, v pohode tam moj chlap drichme celorocne :D cize este sa na nom aj spi...
Mala som na tom gauci psa, male dieta, vyliate jedlo, cokoladu aj kolace :DD a gaucu nic nie je co sa tyka farby/potahu, 2-3x do roka ho vytepujem a je ako novy stale.

andreakotesova
19. jan 2026

Mame 10 rokov odtiaľto https://nabytok4you.sk/sedacie-supravy/sedacky-... Vtedy mali len eshop a kúpili sme od nich sedačku bez vyskúšania. Stále je ako nova, nevysedena a aj farba stále drží 👌 Nabudúce tiež kúpim sedačku len tam.

tilly
19. jan 2026

My máme z Ludwigu z Viedne za 1600 13 rokov. V podstate mu nič nie je, ale máme objednaný nový a tento dáme "na chatu". Moji rodičia kupovali pred 20 rokmi, drahý kožený a je ako nový. Nič mu nie je a je nadčasový, tak ešte nestihol vyjsť z módy. Nepôsobí ako 20 ročný gauč.

margotka17
20. jan 2026

@anonym_autor podľa mňa je 3.000 dosť na gauč. Tým, že sa denne opotrebovava, skôr by som išla do ceny tak 1.800-2.000, aj tak ho časom vymenis. Zajdi do Mobelixu, zvyknú mať dobré gauce s rôznymi variáciami 👍 a cenovo dostupné.

Strana
z2