Trvácnosť a cena gauča
Prosím o skúsenosti, koľko rokov Vám vydrží gauč? Po akom čase ste menili?
Akú značku by ste odporučili/neodporučili?
Je cena za gauč 3000€ prehnaná?
Ďakujem!
Neviem odkiaľ si, ale ak si niekde blízko Moravy, pozri Lumax.cz, my sme si objednali odtiaľ, maju v Brne a v Olomouci predajne, sedačky si krásne, akurát je dlhá čakacia lehota
@anonym_autor sedacky slik. Velky gauc, podstatne lacnejsi, vyrobeny na mieru, kvalitny, da sa pekne vytepovat a aj precalunit, ak sa potah znici. Phase mi uz v 2017 prislo ako predrazeny sunt.
Ahoj, máme sedačku od tejto firmy,kupovali sme ju na výstave nábytku v r.2019, stále všetko v poriadku, látkový poťah ako nový, tepovali sme 1× keď sme sa sťahovali https://www.nejcinabytek.cz/rohove-sedaci-soupravy
Ja som kupila phase, pred 11rokmi, za 1400+nieco som platila za tu taku vacsiu taburetku ???, funguje do dnes, nepaci sa mi ale, vysuvny system si robi co chce:D, nepaci sa mi ani servis tej firmy, chcela som ho dat precalunit, kvoli farbe + potah dostal od psa dierku :D, nevedeli mi ani servis objednat, diskusia o nicom... do dnes cakam na ten email s protokolom :DDD Ale teda, dnes myslim, ze 3000EUR moze byt cena za gauc, zalezi ci to chcete zan dat, aky velky, aka znacka, aky potah, a u phase iste... Ja mam gauc podla mna obrovsky, v pohode tam moj chlap drichme celorocne :D cize este sa na nom aj spi...
Mala som na tom gauci psa, male dieta, vyliate jedlo, cokoladu aj kolace :DD a gaucu nic nie je co sa tyka farby/potahu, 2-3x do roka ho vytepujem a je ako novy stale.
Mame 10 rokov odtiaľto https://nabytok4you.sk/sedacie-supravy/sedacky-... Vtedy mali len eshop a kúpili sme od nich sedačku bez vyskúšania. Stále je ako nova, nevysedena a aj farba stále drží 👌 Nabudúce tiež kúpim sedačku len tam.
My máme z Ludwigu z Viedne za 1600 13 rokov. V podstate mu nič nie je, ale máme objednaný nový a tento dáme "na chatu". Moji rodičia kupovali pred 20 rokmi, drahý kožený a je ako nový. Nič mu nie je a je nadčasový, tak ešte nestihol vyjsť z módy. Nepôsobí ako 20 ročný gauč.
@anonym_autor podľa mňa je 3.000 dosť na gauč. Tým, že sa denne opotrebovava, skôr by som išla do ceny tak 1.800-2.000, aj tak ho časom vymenis. Zajdi do Mobelixu, zvyknú mať dobré gauce s rôznymi variáciami 👍 a cenovo dostupné.

My sme teraz objednali nový za 930e 3000e bude už kvalita predpokladám ale je to veľa podľa mňa