icon

Umývadlo na doske: Kde by mala byť batéria?

29. apr 2024

Ahojte chcem sa opýtať na vaše skúsenosti, v kúpeľni plánujeme položiť umývadlo na dosku a neviem sa rozhodnúť či batéria by mala byt v umývadle alebo v doske. Nechcem totiž večne utierať vodu z okolia, tak by ma zaujímali vaše postrehy a skúsenosti, čo je lepšie, prípadne výhody/nevýhody ☺️ ďakujem 🙏

babovka2321
•
29. apr 2024

Ja mam bateriu na doske za umyvadlom a nejako ma ta voda nekare... Vsade dookola naslapem len vtedy, ked si oplachujem tvar a to by som naslapala bez ohladu na to, kde je bateria :D som leniva, takze vacsinou riesim prakticku stranku veci, ale tu mi teda ta bateria mimo umyvadla vobec nevadi.

cipina
•
29. apr 2024

Ja mam tu vysoku bateriu vedla umyvadla a uz v zivote by som si umyvadlo na doske nedala. Vyzera to pekne ale ked si dieta umyva ruky tak voda je vsade. Aj my dospeli, lebo s mokrymi rukami ides chytit uterak tak to kvapka. Teraz to mam tak ze za umývadlom mam zrolovane uteraky pre hosti, ale primarne je to tam kvoli tej cliapajucej vode.

autor
•
29. apr 2024

No veď jedine to ma odrádza že všade bude voda 🙈 lebo primárne sa mi páčia umývadla kde batéria musí do dosky ale z praktického hľadiska je možno lepšie keď bude v umývadle 😏 nechcem o pár mesiacov ľutovať tuto voľbu a opäť niečo meniť