icon

Upchatá umývačka riadu

11. feb 2025

Ahojte, citala som na nete, ze moze byt hadica odpadova, filter som vytiahla umyla ale stale stoji voda. Viete mi poradit ako co s tym? Alebo rovno volat opravara?
Dakujem.

basska_b
•
11. feb 2025

A odmontovala si aj tu hadicu?

autor
•
11. feb 2025

@basska_b tu co je za umyvackou?

som_realistka
•
11. feb 2025

Nájdi si v manualoch akú chybu vypisuje umyvacka

frflos_nespokojny
•
11. feb 2025

jedna je na zavit a je to privod vody a druha odtokova, ale tusim je tam cerpadlo na odtok vody. pokial si vycistila odtokove sitko a neodteka, tak bude potrebny servis

som_realistka
•
11. feb 2025

Ak je už umývačka vypnutá, tak voda sama neodtecie,. Je tam čerpadielko. Ak si mala iba kvalitne upchaty filter a poriadne si ho vyčistila, tak by pri najbližšom spustení čerpadlo malo vodu odcerpať. Ak ti odišlo čerpadlo, tak iba servis. Ale v prcim rade treba zistiť chybu, na to sa ta bude pýtať každý servisak.

madeincssr
•
11. feb 2025

Myslim, ze umyvacka aj pracka po starte programu ako prve aktivuju na kratky cas vypustacie cerpadlo, aby vytlacili nastekane zvysky vody po predchadzajucom prani/umyvani do odpadu. Pocut zavrcanie a take kanalizacne zvuky. Ak to nezapocujes, moze byt v cudu to vypustacie cerpadlo.

autor
•
12. feb 2025

@som_realistka len ja som to poumyvala dala s5, pustila program a vypla sa po chvilke...

autor
•
12. feb 2025

@madeincssr ved to myslim si aj ja, ci volat aurorizovaneho ci koho 🙆‍♀️🙈

autor
•
12. feb 2025

@som_realistka nejde to, pustim program a vypne sa to po chvilke 🙈