Vôňa do izby
Zdravím, chcela by som sa Vás opýtať 😄. Som druhý týždeň na intráku a okno mame otočené akurát na lavičku kde chodia všetci fajčiť, v izbe nám to tým pádom nonstop smrdí ako keby v nej fajčíme, dúfam že čím bude zimšie budú fajčiť kratšie a nebude toho dymu tak veľa. Rozmýšľame preto nad nejakou bytovou vôňou nechceme to tu sprejovať zas nech tu nie je už totálny smradlavy mix dymu a kvetov, neviete o niečom čo by mohlo pomôcť ? Ďakujem pekne 🙂
To je asi nereálne, fajčia tam aj vrátničky 😄
Nekupujte vône z obchodu, sú na nich symboly že ☠️💀👻☠️, ale skôr esenciálne oleje 🙂
Za mna najlepsie na prevonanie sviecka a oleje do aromalampy, to dokaze pekne prevonat.
Riešiť normálne cez vedenie. Nech si nájdu iné miesto. Okná zavrieť a vetrať mimo fajčiarsky čas. Co sa týka vôní, nejaký difúzer. Nevi3m ci sviečky a pod sú vôbec dovolené na intrakoch (ohen). Prinajhoršom osviežovač vzduchu plechovky ( do aut sa dávajú, napr california scents), na izbu intrakovu by aj také malé mohli fungovať a nie sú to "wckove" vône, čo tie kadejaké spreje často sú:D

Prekrývať cigaretový dym nejakým chemickým smradom sa mi nezdá byť dobré riešenie. Čo tak ísť za vedením internátu, nech zrušia toto fajčiarske miesto rovno pod oknami študentov?