Vyplatí sa kúpiť sušičku Hyundai na ovocie a bylinky?
Rozmyslam nad susickou ovocia, vyhliadla som si znacku Hyundai, ale neviem, ci to nebude dalsia vec do skrinky. Huby skoro nesusime. Skor ma laka susit jablka, bylinky, slivky alebo paradajky, ked je toho viac. Len netusim, ci to clovek realne pouziva castejsie, alebo prve tyzdne susi vsetko a potom na to zabudne.
Mate susicku ovocia doma? Oplati sa, aj ked nie ste hubari?
@anonym_autor My susime ovocie, hlavne ceresne, ale aj figy. Ked zacnu rodit slivky, budeme susit aj tie.
ja síce nemám - lebo nemám ani záhradu, ani miesto na sušičku - ale kamoška má a suší všetko možné - a najlepšie je že ma potom zásobuje 😂
U nás má už niekoľko rokov využitie. Huby suším minimálne, ale rajčiny vo veľkom.
ked zratam, ze sa to susi 8-9h niektore veci v tom a kolko to zozerie energie, tak kupim susene... a ano susicku mam a vyuzivam minimalne... ked chcem nejake normalne mnozstvo posusit, tak je to na par dni trvalej prevadzky 😵
Za tie roky co mame susicku sme nasusili metraky jablk, mame vlastne a vyjedaju sa celu zimu. Ked pozriem po com sa predavaju v obchodoch, tak tolko elektriny susicka nezozerie. Okrem toho paradajky si tiez susime, ked su huby tak aj tie. Vlani sme zacali susit aj rozne ovocie na ovocne caje a to tiez nie je stratove, kedze toho ovocia sa nazbiera za sezonu celkom dost
Toto, ako @viestta pise. Ak mas @anonym_autor zdroj bylin a ovocia v lete, lacneho, tak sa ti to aj oplati. Ale ked mas kupovat jablka, hrusky a ine, len aby si si nasusila, tak to bude chciet odhodlanie to pouzivat 🙂
A teraz to je ako, konzumujete vela suseneho? Ak to pravidelne kupujes uz teraz, a dostatocne mnozstva, tak sa ti to casom aj oplati aj keby si ovocie musela na to kupovat.
Vela zalezi od vas.

@anonym_autor My mame kvoli hubam, ale susime v nej aj bylinky, ovocie a zeleninu. Ale to len ak mame toho tolko, ze nestihame spotrebovat cerstve, napr minule roky narazovo vela paradajok. Roboty je s tym vela nakrajat na tenko. Co sa nasusilo, sa aj rychlo zjedlo. Uprimne, keby sme ju nemali kvoli hubam, tak len kvoli ovociu to nekupujeme. Mozno 4-5x za leto sme ju vytiahli, lebo proste ked ju uz mame, nech sa vyuzije. Keby muz nebol hubar, tak ju urcite nekupujeme.