Zabudnutý hrniec na elektrickom sporáku
&&&ahojte,varila som vecer parky azle sme sarozumeli smutom,jasomslaspat,on ich nevypol.Tak az poziar nasporaku,vsade zapach.Poradte,ako sa ho zbavit co najrychlejsie,je tohruza.Byvame v dome.
tak asi nie je vela takych,co saim to stalo.Nikto ziadna rada?
Prepáč, ale tvoj muž vedel, že spíš a on nechal ďalej variť párky na sporáku bez toho, aby mu bliklo? 😄 A ty bežne niečo postavíš na sporák a potom ideš spať? Vy ste teda zaujímavá dvojka, snáď máte poistenú nehnuteľnosť. Zápach jedine vetrať.
@monka105 islasomurychlene uspavat.🙂No a on prepocul,co ma vypnut,asi myslel,ze TV,tak neponahlal sa...az zapach ho vyhnal.Navyse bol naposchodi.🙂
Praveze pred spanim skontrolujeme vzdy vsetko-nuz,stalo sa.
Skor som mala na mysli nejake pripravky,babske rady najma zvlastnych skusenosti.(Tym,ze bol na poschodi,tak to nepodchytil okamzite,takze jasne,ze vsetko vyumyvam a vytepujem vratane caluneni.)
@luccija uf,o tyzden poriadame okruhlu oslavu a plny dom hosti na cely vikend,to je nacasovanie...
Hrniec vyhoďte alebo dajte doňho čistý ocot, povarte nechajte odstáť do druhého dňa, môžete viackrát zopakovať. Kým ho nevycistite nenechávajte ho v dome. Podlahy, sporák .... vyčistite vodou s octom. Ocot je výborný lapač pachov, nebojte sa dom vám nebude smrdieť po octe.
Vraj pomáha keď dáte do hrnca variť vodu s otcom, ťa pomáha pohlcovat pachy.len nezabudnite opäť vypnúť sporák 😀
Ten ocot v hrnci a jeho varenie slúži na uvoľnenie pripálenín v hrnci, takto ho krásne vyčistíte, niekedy to ale treba viackrát zopakovať ako som písala.

s muzom sme sa nepochopili,ja som mu vravela,nech vypne