icon

Záclony alebo rolety na kuchynské okno?

15. máj 2026

Ahojte budeme mať vonkajšie žalúzie ale teda okno na kuchyni máme s "výhľadom" na susedov vchod + má menšiu terasu.
Budeme mať plot ktorý tam momentálne ešte nemáme ale moja otázka čo by ste dali na okno? Nejakú roletku,záclonu? Ďakujem

Strana
z2
ericka204
17. jún 2026
@ujaju

@ericka204 to sú také tie krátke záclony, ktoré sú zavesené na tých paličkách ktoré idú cez okno , daj si do google vitrážky na oknách a hneď ti to nájde, čo to je a keď to zbadáš isto budeš vedieť

@ujaju jaaj, tak uz viem co to je ale vobec som nevedela, ze sa to tak vola🙈 to ani moj vkus nie je, my sme riesili plisse na kuchynske okno

ujaju
23. jún 2026
@ericka204

@ujaju jaaj, tak uz viem co to je ale vobec som nevedela, ze sa to tak vola🙈 to ani moj vkus nie je, my sme riesili plisse na kuchynske okno

@ericka204 tak už budeš vedieť😉🙂 Áno? Tiež máte hneď susedov? A vonkajšie tienenie teda asi nemáte, keď ste dávali plissé, že? Kto vám robil plissečká?

ericka204
25. jún 2026
@ujaju

@ericka204 tak už budeš vedieť😉🙂 Áno? Tiež máte hneď susedov? A vonkajšie tienenie teda asi nemáte, keď ste dávali plissé, že? Kto vám robil plissečká?

@ujaju ano mame ale tak neprekaza mi to, lebo mame s nimi dobre vztahy ale predsa len som musela dat nieco na okno, aby ma nebolo vidno vies vecer, ked uz v pyzame pobehujeme a tak😀 ved to poznas😀 nie, nemame zatial, casom planujeme ked budu na to peniaze. mame od Isotry a riesili sme to cez jedneho z ich predajcov.

ujaju
Včera o 05:04
@ericka204

@ujaju ano mame ale tak neprekaza mi to, lebo mame s nimi dobre vztahy ale predsa len som musela dat nieco na okno, aby ma nebolo vidno vies vecer, ked uz v pyzame pobehujeme a tak😀 ved to poznas😀 nie, nemame zatial, casom planujeme ked budu na to peniaze. mame od Isotry a riesili sme to cez jedneho z ich predajcov.

@ericka204 áno, chápem🙈😂

Strana
z2