Ako zvoliť fóliu na okno do kuchyne?
Zdravím, chcela by som dať nejakú fóliu na okno do kuchyne (neskôr si tam dáme vonkajšie žalúzie), chcela by som takú kde z ulice nám nebudú vidieť do okna, ale my budeme vidieť von, viete mi poradiť nejakú dobrú?
@jamajka11 ked bude vonku tma a vnutri zasvietis, bude vidno dnu s akoukolvek foliou. Len ked je vonku svetlo a vnutri nebudes svietit, folia pomoze. Mozno docasne nejake decentne vnutorne roletky? Mozno by sa dali kupit univerzalne (skracovacie na sirku, v hobby marketoch alebo na webe) a namontovat ich na kridla okien bez vrtania - nalepit transparentnym Mammutom (T-Rexom). Tie sa potom daju opatrne zoskrabat plastovou/drevenou spachtlou a docistit technickym benzinom.
Pripnem sa, lebo tiež niečo také hľadáme. Večer si stiahnem roletu ale cez deň nám cez to okno vidí každá prichádzajúca návšteva a lezie mi to na nervy 😄 nemáme tam žalúzie ani zaclonu, takže z toho malého úzkeho okienka vidieť cez celú kuchyňo-jedaleň-obyvačku 🫣
A preco si nedas zaclonu? Existuju aj vitrazove, teda priamo na okno, ak nechces mat garnizu. Zaclona je zvonku v podstate nepriehladna, jedine vecer ked mas zasvietene, tak cez nu vidno.

Ja mám takú z shein