Žehlička vs. ručný naparovač s čím máte lepšiu skúsenosť?
Ahojte, čo využívate viac? Čo je pre váš šikovnejšie? Ďakujem.
@anonym_autor naparovač
jedno aj druhé je zbytočnosť
@marci9 iba pre ľudí, ktorí nepotrebujú mať vyžehlené oblečenie 🤷🏼♀️
Naparovac používam na záclony, jemne materiály, ľahké saty...žehličku na všetko ostatné...neznášam pokrčené veci a všímam si ze vela zien nosi pokrkvane veci...
Ja mam rucny naparovač Tefal a nedam na neho dopustit. Podla mna nahradi klasicku zehlicku (ktoru som odvtedy nevytiahla). Naparovac je super aj v tom, ze za par sekund je pripraveny a nemusim rozkladat zehl.dosku. Je k nemu taka zvisla opora, ktoru mam zavesenu z vnutornej strany dveri - takze len zavesim oblecenie a naparujem
su to dva rozne spotrebice na 2 rozne veci - zehlicka na zehlenie, pouzivam minimalne, kedze zo susicky vsetko skladam hned, ale obcas sa zadari a nestihnem pradlo vybrat a sa dokrci - vtedy zehlim.
naparovac pouzivam rano, ked vytiahnem veci zo skrine a zistim, ze su dokrcene - je to iba na vyrovnanie 1 max 2 kusov oblecenia. takze za mna - treba mat oboje ;)

ten rucny naparovac okolo zehlicky ani neprebehol... je to len take ze ked sa ponahlas alebo mas koselu -zavec... zehlicka je dalko lepsia , sikovnejsia a aj rychlejsia .. naparovac mam v praci na zavesy-ale neznasam to .. neskutocne dlho mi to s nim trva