icon

Bezpečnosť pubertiakov na koncertoch Separ

zuza.m
9. okt 2025

Idem sa sem asi len postazovat co moje pubertalne decko zase vymyslelo.uz vysse roka sa chysta na ten velkolepý koncert co usporaduva separ.ma 17nast uz na jeho koncertoch nie raz bol.clovek sa za ten cas tak nejako vysporiadal ze ide,ale nakoniec sa dozviem ze ide uplne sam.ja si to vobec neviem predstavit ,ze by som isla na taku akciu sama.chodievate nikto sam na koncert?syn je velky introvert .nepotrebuje nikoho a vystaci si bezne sam.ma kamaratov aj kamaratky ale osobny kontakt nejako nevyhladava.ide snimi von len sem tam kedy ma naladu.bratislava je 150km vzdialenaod nas.nasiel si spoje ako sa tam dostane a vsetko vybavil sam.zodpovedny je ale...ja tam mam stale ale, ze ide sam na taku akciu ,do takeho velkeho mesta.este doplnim ze koncert je len do nejakej cca 22hod a potom sa presuvaju do nejakeho klubu kde pokracuju do 4 hod rana.ja si to neviem ani predstavit co tam to moje nespolocenske decko bude robit same,mam aj strach ked ze dnesna doba je aka je,noc a bratislava no nic moc kombinacia...keby ide aspon s kamarotom s kamaratkou lepsie by mi bolo..

Strana
z3
natassha1
9. okt 2025

pozri, ak mu to takto vyhovuje, tak nech ide. kazdy sme iny, ja ako teenagerka som tiez najradsej travila cas sama. na koncerte som sice sama nikdy nebola, ale nevidim na tom nic zle. ma 17, uz nie je dieta, je takmer dospely. myslim, ze to zvladne, trochu mu ver. cim viac budes zakazovat, tym horsie.

minenkaa
9. okt 2025

@zuza.m vsak a čo nejdes aj ty aspoň do Bratislavy ,zober izbu aspoň sa chlapčisko vyspí a potom poobede domov

anonym_65efed
9. okt 2025

@zuza.m a čo sa môže stat prosím ťa? Myslíš že keby ide s niekým sa nič stať nemôže. V jeho veku som inak chodila a nikdy sa mi nič nestalo 🙃 je snáď svojprávny

zuza.m
autor
9. okt 2025
@anonym_65efed

@zuza.m a čo sa môže stat prosím ťa? Myslíš že keby ide s niekým sa nič stať nemôže. V jeho veku som inak chodila a nikdy sa mi nič nestalo 🙃 je snáď svojprávny

@anonym_65efed co by sa nemohlo stat ale ide s niekym nie ?tak ten niekto zavola pomoc ,pomoze atd.neozve sa jeden ozve sa druhy tak myslim ze pre klud.mas spolocnost mozes sa spolahmut na druheho.

zuza.m
autor
9. okt 2025
@minenkaa

@zuza.m vsak a čo nejdes aj ty aspoň do Bratislavy ,zober izbu aspoň sa chlapčisko vyspí a potom poobede domov

@minenkaa no mam este dve deti a povinnosti doma

anonym_65efed
9. okt 2025
@zuza.m

@anonym_65efed co by sa nemohlo stat ale ide s niekym nie ?tak ten niekto zavola pomoc ,pomoze atd.neozve sa jeden ozve sa druhy tak myslim ze pre klud.mas spolocnost mozes sa spolahmut na druheho.

@zuza.m pomoc to zavolá aj náhodný okoloidúci. Cháp to že v tej Bratislave nebude sám ale bude tam xy ľudí, moc to hrotíš

biba_18
9. okt 2025

neviem či by moje 17-ročné dieťa išlo na noc samé do iného mesta, u nás doma by sa to nestretlo s pochopením…

zuza.m
autor
9. okt 2025
@anonym_65efed

@zuza.m pomoc to zavolá aj náhodný okoloidúci. Cháp to že v tej Bratislave nebude sám ale bude tam xy ľudí, moc to hrotíš

@anonym_65efed ano ked tam bude okoloiduci tak hej .az tam budu len vagabundi co vyryvaju mozu ho napadnut a ine veci.hovorime o noci nie o bielom dni.ved vlak mu ide o 6 hodine rano.tak ze az sa mu nebude v klube pacit napriklad o 2 rana .tak 4 hodiny bude cakat na vlak

kalifka
9. okt 2025
@zuza.m

@anonym_65efed ano ked tam bude okoloiduci tak hej .az tam budu len vagabundi co vyryvaju mozu ho napadnut a ine veci.hovorime o noci nie o bielom dni.ved vlak mu ide o 6 hodine rano.tak ze az sa mu nebude v klube pacit napriklad o 2 rana .tak 4 hodiny bude cakat na vlak

@zuza.m aj môj, ked išiel na koncerty s kamarátmi a nemali 18- rokov, sme striedali rodičia, ktorí pre nich išli. Mi sme ho nepustili samého na koncert

viestta
9. okt 2025

Tvoje decko je dospelejsie ako ty, ked si vsetko zistilo, vybavilo, zariadilo same.

minenkaa
9. okt 2025
@zuza.m

@minenkaa no mam este dve deti a povinnosti doma

@zuza.m máš asi aj manžela

anonym_e11d84
9. okt 2025

@zuza.m pustíš 17 ročného samého v noci do nejakého klubu? medzi pripitých ľudí? niečo mu hodia do pitia a nebude vedieť o sebe ani mať nikoho kto by mu pomohol

elviku11
9. okt 2025

@zuza.m Keď je taký introvert a ide sám, tak sa potom presunie so všetkými cuzdími ľuďmi o 22,00 do baru, kde budú do štvrtej? A čo tam bude robiť, keď sa nechce s nikým baviť?

pribinak
9. okt 2025

Ja by som ho pustila, vidno, že je šikovný a samostatný. Veci si zorganizoval sám

Separ má dosť prísne pravidla, čo môžeš a nemôžeš mat na koncerte

Dnes sú decka vyspelosťou niekde úplne inde ako sme boli my

zuza.m
autor
9. okt 2025
@elviku11

@zuza.m Keď je taký introvert a ide sám, tak sa potom presunie so všetkými cuzdími ľuďmi o 22,00 do baru, kde budú do štvrtej? A čo tam bude robiť, keď sa nechce s nikým baviť?

@elviku11 no ved tomu sa tiez cudujem ze co tam bude robit.ze bavit sa a tancovat.on nema problem s ludmi ked ma naladu je spolocensky ale ta nalada je sem tam

zuza.m
autor
9. okt 2025
@anonym_e11d84

@zuza.m pustíš 17 ročného samého v noci do nejakého klubu? medzi pripitých ľudí? niečo mu hodia do pitia a nebude vedieť o sebe ani mať nikoho kto by mu pomohol

@anonym_e11d84 no sak toto su tie dovody pre ktore sa mi to vpbec nepaci

mondolina
9. okt 2025

po koncerte domov.

doriiis
9. okt 2025

Pre boha živého. 🤦🏻‍♀️Zas prehnane az hysterické komentáre . Že BA a tak veľké mesto. 🤣Keď je BA najväčšie mesto, vv akom si kedy bola tak to je prúser jak mraky.
A si myslis, že čo? Že tam bude ako kol v plote sám celý čas? Na 100 % sa už teraz dávajú dokopy komunity a už teraz tam má kamarátov. Len ti to nevesia na nos.
Nechajte tie deti žiť, dýchať a zbierať skúsenosti. Nič nenaučí človeka viac ako samostatnost a trošku ,, nebezpečia"

zuza.m
autor
9. okt 2025
@viestta

Tvoje decko je dospelejsie ako ty, ked si vsetko zistilo, vybavilo, zariadilo same.

@viestta vies co roluj dalej a nekomentuj ked sa tu potebujes navazat.nepoznas ma a budes sudit ako velmi som dospela .uplne odveci koment

anonym_bd169d
9. okt 2025

Nočná Bratislava nie je Bronx v 60. rokoch, normálne som tu prežila pubertu, koncerty, kluby, cesty nočákmi sama domov, aj ako žena. Tiež ideme zajtra na Separa, keby som nemala s kým, išla by som aj sama, nenechala by som si to újsť a išla by som si užiť hudbu. Tú afeterparty by som na jeho mieste asi ja zvážila, ale to som ja, ak si to on vie predstaviť aj sám, tak asi si to potrebuje zažiť a budú tam ľudia, s ktorými má niečo spoločné, takže sa ľahšie zoznámi, určite sa dá s niekým do reči, niekto ho vezme pod ochranné krídla. Ochranka na tejto akcii bude 100% zabezpečená, je to veľká akcia a nikto si nevezme na triko nejaký prúser, myslím, že to tam bude poriadne zabezpečené a vyrývači nebudú mať miesto. Po koncerte bude mesto určite plné ľudí, čiže niet sa čoho báť, nech si stále stráži pohár, nepije z pohára od druhých a nejde hrdinsky zasahovať, ak bude svedkom potýčky náhodou.

anonym_558c5f
9. okt 2025
@anonym_e11d84

@anonym_e11d84 no a co ked ma o mesiac 18? Uz tu vidim prisprvky, ako je dospely a co je na tom. Tento konikovsky meter.
V ramci mesta by som teda ja pustila alebo tak blizsie, neviem, 150 km je dost. Ja som chodila obcas do 23 km vzdialeneho mesta, ale s kamoskou teda. Moj muz chodieval sam, lebo co sa jemu pacilo, tak malokomu inemu 😆.
Pre mna je pubertak 11-15 rocny, 17 je uz adolescent, skoro dospely.

anonym_e11d84
9. okt 2025
@zuza.m

@anonym_e11d84 no sak toto su tie dovody pre ktore sa mi to vpbec nepaci

@zuza.m a osamelý chlapec túlajúci sa nočnými uličkami bude zaujímavý objekt zlodejov alebo násilníkov s potrebou vyvolať hádku a udrieť si
koľko bolo prípadov že sám človek čakal na zastávke a bol napadnutý, len preto že násilník si potreboval udrieť

zuza.m
autor
9. okt 2025
@pribinak

Ja by som ho pustila, vidno, že je šikovný a samostatný. Veci si zorganizoval sám

Separ má dosť prísne pravidla, čo môžeš a nemôžeš mat na koncerte

Dnes sú decka vyspelosťou niekde úplne inde ako sme boli my

@pribinak ano je sikovny nestrati sa a zatial zodpovedny na com sme sa dohodli to platilo.preto som mu koncert ani nezakazovala ,len zrovna ten klub sa mi nepaci

pribinak
9. okt 2025

Možno ide s nejakou peknou slečnou, ale akurát ti to nechce vesat na nos 😆😆😆

gab1sol
9. okt 2025

@zuza.m ty si poznáš syna, vieš, aký je… Ale ja osobne by som mala obrovský rešpekt. Dokonca, zajtra plánujem len čisto papučovú kultúru, aby sme sa vyhli mestu. Ale mne vadia masové akcie. Separov koncert má prísne pravidlá, ale skôr si myslím, že ide o pravidlá štadióna, nie Separove. Napr. že ženy nemôžu v opätkoch na trávnikovú plochu. A viem, že dnešní mladí sa už krásne vedia baviť, všetko bez problémov, ale v takom dave sa vždy nájdu jedinci. Žiaľ, ja mám zlé skúsenosti, kvôli ktorým sa takýmto masovým akciám snažím vyhnúť. Teda, tvoje obavy chápem.

anonym_67f8b8
9. okt 2025

@zuza.m ja by som ho nepustila. Samého už vôbec nie. Chodila som po koncertoch aj po baroch. Ale sama by som nešla. Môže byť zodpovedný, slušný všetko ale ľudia sú kadejaký zvlášť čo chodia na hentakych "spevákov".

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
zuza.m
autor
9. okt 2025
@anonym_bd169d

Nočná Bratislava nie je Bronx v 60. rokoch, normálne som tu prežila pubertu, koncerty, kluby, cesty nočákmi sama domov, aj ako žena. Tiež ideme zajtra na Separa, keby som nemala s kým, išla by som aj sama, nenechala by som si to újsť a išla by som si užiť hudbu. Tú afeterparty by som na jeho mieste asi ja zvážila, ale to som ja, ak si to on vie predstaviť aj sám, tak asi si to potrebuje zažiť a budú tam ľudia, s ktorými má niečo spoločné, takže sa ľahšie zoznámi, určite sa dá s niekým do reči, niekto ho vezme pod ochranné krídla. Ochranka na tejto akcii bude 100% zabezpečená, je to veľká akcia a nikto si nevezme na triko nejaký prúser, myslím, že to tam bude poriadne zabezpečené a vyrývači nebudú mať miesto. Po koncerte bude mesto určite plné ľudí, čiže niet sa čoho báť, nech si stále stráži pohár, nepije z pohára od druhých a nejde hrdinsky zasahovať, ak bude svedkom potýčky náhodou.

@anonym_bd169d stym je pouceny ohladne napojov a tych to veci.viem ze su tam prisne opatrenia ale bude sa presuvat mestom kde tie pravidla nejako neplatia.

anonym_e11d84
9. okt 2025

BRATISLAVA - Už koncom týždňa sa médiami prehnal závažný prípad zo nedeľnej noci z 13. júla 2025, kedy sa verejnosť dozvedela o dobodaní len 17-ročného Petra na zastávke MHD v Starom Meste v Bratislave. Ten, našťastie, prežil, no s vážnymi zraneniami ho museli dostať do nemocnice. Dobodal ho neznámy muž a polícia navyše rozbehla pátranie po človeku, ktorý by mohol celý čin objasniť.
https://www.topky.sk/cl/10/3090193/Obrovsky-POS...

anonym_bd169d
9. okt 2025
@zuza.m

@anonym_bd169d stym je pouceny ohladne napojov a tych to veci.viem ze su tam prisne opatrenia ale bude sa presuvat mestom kde tie pravidla nejako neplatia.

@zuza.m ale presúvať sa bude s davom ľudí

Strana
z3