Bezpečnosť pubertiakov na koncertoch Separ
Idem sa sem asi len postazovat co moje pubertalne decko zase vymyslelo.uz vysse roka sa chysta na ten velkolepý koncert co usporaduva separ.ma 17nast uz na jeho koncertoch nie raz bol.clovek sa za ten cas tak nejako vysporiadal ze ide,ale nakoniec sa dozviem ze ide uplne sam.ja si to vobec neviem predstavit ,ze by som isla na taku akciu sama.chodievate nikto sam na koncert?syn je velky introvert .nepotrebuje nikoho a vystaci si bezne sam.ma kamaratov aj kamaratky ale osobny kontakt nejako nevyhladava.ide snimi von len sem tam kedy ma naladu.bratislava je 150km vzdialenaod nas.nasiel si spoje ako sa tam dostane a vsetko vybavil sam.zodpovedny je ale...ja tam mam stale ale, ze ide sam na taku akciu ,do takeho velkeho mesta.este doplnim ze koncert je len do nejakej cca 22hod a potom sa presuvaju do nejakeho klubu kde pokracuju do 4 hod rana.ja si to neviem ani predstavit co tam to moje nespolocenske decko bude robit same,mam aj strach ked ze dnesna doba je aka je,noc a bratislava no nic moc kombinacia...keby ide aspon s kamarotom s kamaratkou lepsie by mi bolo..
Všetko si vybavil, zabezpečil, zistil sám. Nech je introvert, blbý rozhodne nie je.
Bude tam masa ľudí, vrátane mňa s kamoškami, nejdú tam len " násť roční". Ak by niečo, určite sa nájde človek čo zavolá pomoc.
Tvoje decko je dospelejsie ako ty, ked si vsetko zistilo, vybavilo, zariadilo same.
@viestta nie vždy je dobre silou mocou sa vyjadrovať ku všetkemu 🙂
@zuza.m moj najstarsi chodil na koncerty sam. Od cca 17 rokov, ked sa jeho kamosovi nedalo, tak nemal problem ist sam. A to on chodil na metalove, vlakom do Ciech. A na tych koncertoch robili ten "kotol" - proste sa tocili v krhu ako ..., tlacenica, no horor. Ale vedela som, ze je zodpovedny a urobi vsetko pre svoju bezpecnost. Ostatne uz ovplyvnit nemohol a zavret 17 rocneho doma a nikam ho nepustit? Pocka do 18 a sup ho prec. Myslym, ze to uz nema vyznam. Stat sa mu moze aj za bieleho dna.
V Bratislave ziju statisice ludi, pohybuju sa vonku aj v noci. Ano, stane sa aj nieco zle, ale zas Bratislava nie je nejake drogove geto. Nech sa vyhne Obchodnej, a malo by byt vsetko OK. Nech sa chlapec dobre zabavi.
@viestta nie vždy je dobre silou mocou sa vyjadrovať ku všetkemu 🙂
@natalia328 ja už mám pocit, že ona asi do práce nechodí, lebo naozaj v každom komentári ju vidím. Až si prečítam názov skupiny, hneď viem, že tam bude....
@natalia328 ja už mám pocit, že ona asi do práce nechodí, lebo naozaj v každom komentári ju vidím. Až si prečítam názov skupiny, hneď viem, že tam bude....
@kalifka klasika, takých tu je viacej. Aj ked nie je potrebné, komentuju
@zuza.m moj najstarsi chodil na koncerty sam. Od cca 17 rokov, ked sa jeho kamosovi nedalo, tak nemal problem ist sam. A to on chodil na metalove, vlakom do Ciech. A na tych koncertoch robili ten "kotol" - proste sa tocili v krhu ako ..., tlacenica, no horor. Ale vedela som, ze je zodpovedny a urobi vsetko pre svoju bezpecnost. Ostatne uz ovplyvnit nemohol a zavret 17 rocneho doma a nikam ho nepustit? Pocka do 18 a sup ho prec. Myslym, ze to uz nema vyznam. Stat sa mu moze aj za bieleho dna.
V Bratislave ziju statisice ludi, pohybuju sa vonku aj v noci. Ano, stane sa aj nieco zle, ale zas Bratislava nie je nejake drogove geto. Nech sa vyhne Obchodnej, a malo by byt vsetko OK. Nech sa chlapec dobre zabavi.
@katarinaba aj na separovi je ten kotol co sa tam tlacia na seba.on je zdatny to sa nebojim 😅
@natalia328
@kalifka ja len nechapem tomu ze k teme nema co dodat ked ze ma jedno decko 11rocne ale bude urazat niekoho koho vobec nepozna.
@katarinaba aj na separovi je ten kotol co sa tam tlacia na seba.on je zdatny to sa nebojim 😅
@zuza.m to uz neviem 😀 nejak ani neviem kto je Separ 🙂 ale co som videla jeho podmienky vstupu na stadion, tak podla mna dost bezpecne. Hadam pri presune budu policajti, nebudu robit vytrznosti.
@katarinaba tak to ta obdivujem ze si to zvladla take koncertovanie syna
No ja som celý život z ba, nieže by to bol bronx ale poviem to ako je, ak by som bola 150km odtiaľto tak ho pustím len s niekým na koncert a potom domov
@zuza.m to uz neviem 😀 nejak ani neviem kto je Separ 🙂 ale co som videla jeho podmienky vstupu na stadion, tak podla mna dost bezpecne. Hadam pri presune budu policajti, nebudu robit vytrznosti.
@katarinaba no ja by som bola najradsej keby sa presunie na vlakovku. A ide domov.ten klub sa mi vobwc nepaci
@zuza.m ahoj, no ak si ta dobre pamatam, tak nasi su rovnako mlady, takze chapem tvoje obavy.
co sa prispevkou co sme robili my tyka...no ano, ja som chodila na koncerty v 16-17tke, dokonca v Sali do Metro klubu kde si slahali decka davky pri mne na vecku, rano som prekracovala zhulenakov a striekacky pri odchode...ale tak, vsetko je o cloveku (do 24r som vobec ziadny alkohol nepila, nefajcila), v 22ke som sla Frankurtom durch na stanicu rano o druhej z koncertu Sohne Mannheims.... Proste musis mu verit. Nic ine ti neostava. Pre istotu sa priprav na moznost ze o tej druhej by siel domov - fakt ideal by bolo mu zajednat ubytovanie.
Teraz sa na to pozerame ako matky uplne inymi ocami ako ked sme to robili my - svet ale bol iny, vsetko bolo ine. Bojime sa, ale musime im verit (poviem ti, mala som srdce v gatach ked moj este ani nie 17r v lete cestoval na druhy koniec sveta sam, ale vsetko to zvladol). Len si s nim prejdi vsetky mozne scenare co by sa mohlo stat a bud pripravena.
No ja som celý život z ba, nieže by to bol bronx ale poviem to ako je, ak by som bola 150km odtiaľto tak ho pustím len s niekým na koncert a potom domov
@anonym_4ce676 listok ma jeden uz vyse roka kupeny nema ako ist druhy keby aj niekto chce.keby viem, ze si ho vtedy nekupil ten kamarat co si ho mal kupit.tak mu kupim osobne este jeden nech ma dva a uz si niekoho pozve.len uz neskoro
@zuza.m za takýchto podmienok by nikde nešiel. Do cudzieho mesta, do 22 koncert a potom kam? Do 4 ráno do klubu? A to je akože introvert???? No silno o tom pochybujem
Tvoje decko je dospelejsie ako ty, ked si vsetko zistilo, vybavilo, zariadilo same.
@viestta len rozum mu chýba.
@anonym_ca4115 o čom pochybuješ?? že introverti chodia na koncerty a do klubov? áno, chodia…
@anonym_4ce676 listok ma jeden uz vyse roka kupeny nema ako ist druhy keby aj niekto chce.keby viem, ze si ho vtedy nekupil ten kamarat co si ho mal kupit.tak mu kupim osobne este jeden nech ma dva a uz si niekoho pozve.len uz neskoro
@zuza.m
Nehovorím ,že akurát jemu sa niečo stane alebo ze je to o jeho nezodpovednosti
Ale ja som rodená z ba..a zažila som svoje detsvo ,mam surodencov,tak isto viem co je to z nočných chodiť domov po ba
Ak by išlo o moje dieťa, tak keď už nič iné..po koncerte odvoz domov a bez debaty
Aj náš ide. Tiež má 17, berie frajerku. 😁 Oni pôjdu ale po koncerte hneď domov na nočný rýchlik...
ja som v 17 chodila mimo SK na koncerty sama :D ved je skoro dospely
@zuza.m pustila by som ho na koncert ale do klubu nie. Nech ide pekne po koncerte na vlak, aj tak pôjde väčší dav ľudí na stanicu. Nie preto, že by som mu neverila ale ísť prvým vlakom sám a byť ráno o 4 na stanici, to by som sa skôr bála. My sme boli s kamoškou raz. Isli sme prvým ranným vlakom domov z BA a od vtedy sme si vždy našli ubytko a išli radšej až ráno. Veľmi zlá skúsenosť, museli sme pred jedným sfetovaným týpkom doslova utekať až sme dobehli k policajtom, čo tam boli na obchádzke. Akože od vtedy nikdy viac. To sme boli dve, nestihali sme ani telefón vytahovať. Čo sa týka klubov a barov, tam som nikdy neregistrovala žiadny problém, nezažila ani bitku alebo niečo také. Na poháre si si musela dávať pozor už pred 20-timi rokmi. To by som sa nebála. Ale z tej stanice to bol zážitok na celý život a to sme už mali nejako 25 rokov a čo to pocestované po svete samé dve, kde sme nemali nikdy žiadny problém.
Ty si musíš poznať dieťa. Ja by som ho išla počkať po koncerte a išli by sme spolu domov, kľudne aj do baru 😁. Chodí doma na diskotéky a vie ako to tam funguje?
@pribinak ano je sikovny nestrati sa a zatial zodpovedny na com sme sa dohodli to platilo.preto som mu koncert ani nezakazovala ,len zrovna ten klub sa mi nepaci
@zuza.m Dostala som aj ja 2 listky, ale nechce sa mi ist, ide moj 18r syn a berie 17r kamosa. Ja sa nejako extra nebojim. Bala som sa ked mal 17 a isli 3 kamosi sami do hor na turistiku na niekolko dni. Bojim sa, ze si teraz pokupoval nejaku horolezecku vybavu :(. A dcera, 16r bola s kamoskou na Szighete v lete, spat isli busom v noci odtial. Neboj, nech si to chalan uzije. Strach budeme mat vzdy.
* na tú after party my nejdeme, po koncerte ideme pekne domov spinkať 😁
Ale... na tú afterku ide 5 či 6 k ľudí.
To sa po koncerte zdvihnú a pôjdu dav spolu.
Nie je to bežný klub, je to " podzemná garáž " ak dobre viem.
@zuza.m ahoj, no ak si ta dobre pamatam, tak nasi su rovnako mlady, takze chapem tvoje obavy.
co sa prispevkou co sme robili my tyka...no ano, ja som chodila na koncerty v 16-17tke, dokonca v Sali do Metro klubu kde si slahali decka davky pri mne na vecku, rano som prekracovala zhulenakov a striekacky pri odchode...ale tak, vsetko je o cloveku (do 24r som vobec ziadny alkohol nepila, nefajcila), v 22ke som sla Frankurtom durch na stanicu rano o druhej z koncertu Sohne Mannheims.... Proste musis mu verit. Nic ine ti neostava. Pre istotu sa priprav na moznost ze o tej druhej by siel domov - fakt ideal by bolo mu zajednat ubytovanie.
Teraz sa na to pozerame ako matky uplne inymi ocami ako ked sme to robili my - svet ale bol iny, vsetko bolo ine. Bojime sa, ale musime im verit (poviem ti, mala som srdce v gatach ked moj este ani nie 17r v lete cestoval na druhy koniec sveta sam, ale vsetko to zvladol). Len si s nim prejdi vsetky mozne scenare co by sa mohlo stat a bud pripravena.
@stvura 😳 Frankfurt - tak tam som bola pred rokom s teda tam by som svoje deti nepustila
@zuza.m to že si kupoval sám 1 listok neznamená že nemôže ist s nejakou babou.
@stvura ahoj ano su s alexom rovnak stary
No ubytovanie by aj mal.mame tam vzdialeni rodinu ale mlady nechce ani pocut.vie pre neho otec prist po koncerte nechce ani pocut.vhce ist na tu party lebo tam budi krstit cd ci co.no tvrdohlavec.

my sme z BA ale do nocneho klubu 17r nechodil ani jeden. ani by ho tam nemali pustit.
odtial potial koncert ok (aj ked Separ🙈) ale nocne kluby?
nocna BA je otras.
ze mu niekto zavola pomoc? na 80% nik