icon

Dni Vianoc v Inchebe

sisa_s
27. nov 2025

Ahojte, boli ste niekedy? Kupili ste niečo alebo sa neoplatí?
Ďakujem 😊

anonym_5c8f99
27. nov 2025

@sisa_s za nas tak posledne dva - tri roky to uz nestoji ani za to parkovne ("vianocne tematickych" stankov stale menej a menej a viac a viac takych - no - meh.. Oblubeni predajcovia prestali jazdit, tak uz sme tam vlastne ani minuly rok neboli (takze vlastne 2 roky dozadu a ten rok pred uz stal za milu Jarmilu)...

sisa_s
autor
27. nov 2025
@anonym_5c8f99

@sisa_s za nas tak posledne dva - tri roky to uz nestoji ani za to parkovne ("vianocne tematickych" stankov stale menej a menej a viac a viac takych - no - meh.. Oblubeni predajcovia prestali jazdit, tak uz sme tam vlastne ani minuly rok neboli (takze vlastne 2 roky dozadu a ten rok pred uz stal za milu Jarmilu)...

@anonym_5c8f99 aky druh tovaru tam je prosim? pozrela som si zoznam vystavovatelov a nic mi to nehovori, same mena priezviska, ziadne znamejsie znacky

anonym_5c8f99
27. nov 2025
@sisa_s

@anonym_5c8f99 aky druh tovaru tam je prosim? pozrela som si zoznam vystavovatelov a nic mi to nehovori, same mena priezviska, ziadne znamejsie znacky

@sisa_s Vies co, nechcem kecat, ale volakedy tam boli aspon take ze napriklad vyteplene nohavice a ciapky pre deti a tak (vramci tovaru aspon priblizujuceho sa Vianociam). Ak ma pamat neklame, tak uz tam ostali len take tie predajne nozov, nabytok, kadejaki mastickari a tak. Mozno najlepsie budu nejaki predajcovia potravin (talianske, masiar / syry)...
Fajn boli (ti tam snad este su) - predajcovia knih.
Zase pozri, zase tak drahe to parkovne nie je, chod a sprav si nazor sama... nechcel by som byt ten, co ti nahodou nepravom znechutil nejake trhy 🙂 🙂

sisa_s
autor
27. nov 2025
@anonym_5c8f99

@sisa_s Vies co, nechcem kecat, ale volakedy tam boli aspon take ze napriklad vyteplene nohavice a ciapky pre deti a tak (vramci tovaru aspon priblizujuceho sa Vianociam). Ak ma pamat neklame, tak uz tam ostali len take tie predajne nozov, nabytok, kadejaki mastickari a tak. Mozno najlepsie budu nejaki predajcovia potravin (talianske, masiar / syry)...
Fajn boli (ti tam snad este su) - predajcovia knih.
Zase pozri, zase tak drahe to parkovne nie je, chod a sprav si nazor sama... nechcel by som byt ten, co ti nahodou nepravom znechutil nejake trhy 🙂 🙂

@anonym_5c8f99 praveze na facebooku su same negativne recenzie 😀 a plati sa dokonca vstup, tak ci tam je nieco schopne

anonym_5c8f99
27. nov 2025
@sisa_s

@anonym_5c8f99 praveze na facebooku su same negativne recenzie 😀 a plati sa dokonca vstup, tak ci tam je nieco schopne

@sisa_s aha, tak ze sa plati vstupne som uz aj zabudol (vytesnil) 🙂...
Za mna su tam proste same (vacsina) nevianocne veci (cest vynimkam) a chodit tam je strata casu (a penazi)... Asi viac nakupis pri prechadzke nakupnym centrom alebo browsovanim po nete...

sisa_s
autor
27. nov 2025
@anonym_5c8f99

@sisa_s aha, tak ze sa plati vstupne som uz aj zabudol (vytesnil) 🙂...
Za mna su tam proste same (vacsina) nevianocne veci (cest vynimkam) a chodit tam je strata casu (a penazi)... Asi viac nakupis pri prechadzke nakupnym centrom alebo browsovanim po nete...

@anonym_5c8f99 dakujem za skusenost😊

luciaruz
27. nov 2025

Vzdy ked som tam isla, som lutovala. Pripadala som si ako u vietnamcov na trhu. Ked to zacinalo, bolo to super. Teraz to uz nestoji za nič.

katarinaba
27. nov 2025

Ja som tam chodievala velmi rada - tak 20 rokov dozadu. Bolo tam snad vsetko - remeselnici, znackove odevy aj take tie cinanske. Odevy, naradie, rucne vyrobky, sklo a vybavenie kuchyne od tanierov, cez pohare, po hrnce. Stanky s jedlom. Vonku na parkovisku boli este dalsie dve docasne haly, vnutri boli otvorene vsetky spodne haly. Naposledy som tam bola mozno pred 10 rokmi a to uz vtedy bola hotova katastrofa. Ja som to tam mala rada, lebo to boli aj take vianocne trhy aj nakupy aj kultura, vacsina v suchu a teplucku. No dnes by som tam uz nesla. Skoda vstupneho a parkovneho.

minesasubu
27. nov 2025

my sa chystáme , kupujem tam synovi take tie monterkové nohavice a manžel si kupuje krém na kožene topanky , tak isto korenie si vždy nakúpime
je to velmi slabé čo sa týka ponuky ( handry z indie, talianska) predražené pochutiny
dokonca ani taký talian čo tam predával voňavé sadry a obrazy tam nebol minulý rok čo nas mrzelo
ale chodime každy rok 🙂