icon

Cena auta: Je 700 eur za prepis normálne?

Dnes o 09:44

je podľa vás normálne dať za prepis auta 700 eur keď napríklad ja s manželom to máme na jedlo na 2 mesiace???
rodinná znama... auto ma 250 koní preto také drahe,to sa v dnešnej dobe ľudia už ozaj nevedia uskromniť?

Strana
z4
anonym_3ffc60
Dnes o 09:48

Závisť je sviňa.

autor
Dnes o 09:49
@anonym_3ffc60

Závisť je sviňa.

@anonym_3ffc60 nezávidím vážim si svoje peniaze a
nedávam ich do luftu

anonym_3ffc60
Dnes o 09:50
@anonym_autor

@anonym_3ffc60 nezávidím vážim si svoje peniaze a
nedávam ich do luftu

@anonym_autor ... Auto nie je vyhadzovanie peňazí. Auto je nutnosť v dnešnej dobe.

autor
Dnes o 09:51
@anonym_3ffc60

@anonym_autor ... Auto nie je vyhadzovanie peňazí. Auto je nutnosť v dnešnej dobe.

@anonym_3ffc60 majú iné takže nie je to nutnosť

parvinka0001
Dnes o 09:52

Tak asi chceju iné . A keď nato majú tak tebe to môže byť jedno .

anonym_3ffc60
Dnes o 09:52
@anonym_autor

@anonym_3ffc60 majú iné takže nie je to nutnosť

@anonym_autor .... A teba to trápi prečo vlastne? Sú to tvoje peniaze? Tvoje auto? Tvoja starosť? Staraj sa o seba a o svoje peniaze a bude dobre.

lindusss2016
Dnes o 09:53

Ale pre nich ma tych 700€ uplne inu hodnotu ako pre vas. Preco to riesis? Ja som myslela, ze sa stazujes na to, ze vas prepis auta je drahy. Ale ze riesis, kolko za to dala znama 🙈 my goood, toto by mi nenapadlo

autor
Dnes o 09:53
@anonym_3ffc60

@anonym_autor .... A teba to trápi prečo vlastne? Sú to tvoje peniaze? Tvoje auto? Tvoja starosť? Staraj sa o seba a o svoje peniaze a bude dobre.

@anonym_3ffc60 lebo ma to štve ako niekto vyhadzuje peniaze

autor
Dnes o 09:54
@lindusss2016

Ale pre nich ma tych 700€ uplne inu hodnotu ako pre vas. Preco to riesis? Ja som myslela, ze sa stazujes na to, ze vas prepis auta je drahy. Ale ze riesis, kolko za to dala znama 🙈 my goood, toto by mi nenapadlo

@lindusss2016 my máme malé autíčko s nízkou spotrebou a sme šťastní za neho

anonym_3ffc60
Dnes o 09:55
@anonym_autor

@anonym_autor teba tak štve akurát tvoja závisť. Nie sú to tvoje peniaze, nemá ťa to čo štvať. Proste ťa serie, že na to niekto má.

lindusss2016
@anonym_autor

@lindusss2016 my máme malé autíčko s nízkou spotrebou a sme šťastní za neho

@anonym_autor no ved ok, ak si stastna, tak o dovod viac neriesit inych.

parvinka0001
@anonym_autor

@anonym_autor takže len závidíš že oni si toto len tak môžu dovoliť a vy nie .

lindusss2016
Dnes o 09:56
@anonym_autor

@anonym_autor a preco? Budes jej ty potom poziciavat na jedlo nebodaj? Z tohto mi naozaj nepripada, ze si stastna za to, co mas. Zavidis a porovnavas sa.

anonym_ecd4f3
Dnes o 09:57

Však si zarob viac peňazí a nezavid.

ivik4
Dnes o 09:57

Pre Teba je to luft, pre nu mozno auto ktore chcela. Ty mozes vlastnit naopak nieco co moze byt somarina pre mna .. atď... 💁🏻‍♀️.
Nestaraj sa

autor
Dnes o 09:58
@anonym_3ffc60

@anonym_autor teba tak štve akurát tvoja závisť. Nie sú to tvoje peniaze, nemá ťa to čo štvať. Proste ťa serie, že na to niekto má.

@anonym_3ffc60 štve ma že s tým zase budú hučať na ulici určite a keď niekto potrebujú pomoc tak sa odmlčia ale na zbytočne auto kľudne ešte pri dnešných cenách benzínu mať auto čo žerie 13 l je sprostosť a kto vie koľko to stalo ešte

anonym_3ffc60
@anonym_autor

@anonym_autor .... Ja ti zas závidím, že 700 € na dva mesiace na jedlo. U nás je to omnoho viac. Ale nie sme dvaja, to je pravda.

autor
@anonym_ecd4f3

Však si zarob viac peňazí a nezavid.

@anonym_ecd4f3 ja si zarabam ale šetrím na zmysluplné veci keby si kúpila aspoň elektro čo ide ticho

autor
Dnes o 09:59
@anonym_3ffc60

@anonym_autor .... Ja ti zas závidím, že 700 € na dva mesiace na jedlo. U nás je to omnoho viac. Ale nie sme dvaja, to je pravda.

@anonym_3ffc60 planujem všetko dopredu

anonym_034959
Dnes o 10:01

Zmenis snad svet nadavanim na to co robi ten, ci onen? Zmeni sa tym tvoj zivot k lepsiemu? Proste sa staraj o to, aby tvoj vlastny zivot bol lepsi. Kritikou inych sa kvalita tvojho zivota nezvysi, iba zabijas zbytocne cas a minas zbytocne energiu na zbytocnu vec.

anonym_ecd4f3
Dnes o 10:02
@anonym_autor

@anonym_ecd4f3 ja si zarabam ale šetrím na zmysluplné veci keby si kúpila aspoň elektro čo ide ticho

@anonym_autor závisť je svina. Závisť z teba len tak srší …. Ja napr veľké kvalitne priestranné a silne auto považujem nevyhnutnosť

Ja si zarobím a nezávidím 😂😂😂

anonym_3ffc60
Dnes o 10:02
@anonym_autor

@anonym_3ffc60 planujem všetko dopredu

@anonym_autor ... Tak to ti nezavidim. A ide z teba to, že musíš byť strašne smutná osoba, ak máš potrebu stále riešiť iného cloveka

anonym_3a72e1
Dnes o 10:04

Mne by v živote nenapadlo ani len v mysli riešiť, že kto co a koľko za niečo zaplatil.

sissy27
Dnes o 10:10

@anonym_autor preboha nerozculuj sa, praskne ti cievka a budes tahat nohu za sebou, bude to vyzerat hrozne…
Nieco ti prezradim - suseda neutraca tvoje peniaze. Keby ona nedala 700€ za prepis auta, tak tie peniaze sa neobjavia v tvojej penazenke. Tebe od huby neodtrhla, tak sa nestaraj. A ze nechce pomoct? No takej ako si ty by som ani ja nepomohla.

anonym_81d747
Dnes o 10:19
@anonym_autor

@anonym_3ffc60 štve ma že s tým zase budú hučať na ulici určite a keď niekto potrebujú pomoc tak sa odmlčia ale na zbytočne auto kľudne ešte pri dnešných cenách benzínu mať auto čo žerie 13 l je sprostosť a kto vie koľko to stalo ešte

@anonym_autor je smutné, že ťa to švtve. Dopraj a bude ak tebe dopriate.

parvinka0001
Dnes o 10:22
@anonym_autor

@anonym_autor a ty pomáha každému keď tu tak o nej píšeš ? Možno sa mýlim možno nie ale myslím že isto si chcela požičať € a nedala a teraz si tu vybíjas na nej zlosť lebo len tak "vyhodí" 700€

anonym_51bcaa
Dnes o 10:25

Keby rozmýšľali prepíšu cez internet za polovičnú cenu.

parvinka0001
Dnes o 10:27
@anonym_51bcaa

Keby rozmýšľali prepíšu cez internet za polovičnú cenu.

@anonym_51bcaa tak hádam to je ich vec

anonym_c85e73
Dnes o 10:32

Suseda ti nepozicala peniaze,preto ze asi rada nevracias,tak sa odmlcala ked si potrebovala pomoc.Takymto ani euro,ked nevedia vratit.Nezavid jej to,ale radsej uvazuj ako sa mat lepsie,co urobit preto a nie ona ma a ja nie.
My ideme davat 600eur za fakturu,no mohlo byt 2000eur na poducte,bude 1400eur.Nasa sprostost,ze sme si mysleli,ze Turecko bude mat take pasmo ako v Tunise,tam sme mali len 266eur,nabuduci rok si berieme do 3 izieb,vysielacky.

anonym_98feb3
Dnes o 10:34
@anonym_autor

@anonym_autor bože žena koľko milionárov vyhadzuje do luftu peniaze. Keď si to môžu dovoliť prečo nie🤷🏼‍♀️ja kebyže tiež mám milióny alebo dosť peňazí na účte sa neobmedzujem. Pre každého je niečo iné zmysluplné. My máme 3 autá každý má svoje nakoľko každý potrebuje ísť inde. Máme motorku ideme kupovať novú, pre nás to je zmysluplne. Aj jedlo je vyhodené peniaze do vzduchu ktoré vyserieš. Nezaviť a buď šťastná načo také riešiš ? Zbytočne sa nervuješ

Strana
z4