icon

Cena auta: Je 700 eur za prepis normálne?

Dnes o 09:44

je podľa vás normálne dať za prepis auta 700 eur keď napríklad ja s manželom to máme na jedlo na 2 mesiace???
rodinná znama... auto ma 250 koní preto také drahe,to sa v dnešnej dobe ľudia už ozaj nevedia uskromniť?

anonym_e77e8a
Dnes o 10:35
@anonym_autor

@anonym_3ffc60 lebo ma to štve ako niekto vyhadzuje peniaze

@anonym_autor no vidíš, a mňa nedávno oklamala 1 firma, vzali zálohu 700 eur, a nič z toho, už je vydaný aj platobný rozkaz a aj tak neplatia... pôjdu na exekúciu, ale ak sú už medzitým v bankrote, tak ani to nepomôže, vidíš, a ani auto za to prepísané nemám... (keby aspoň to...) 😵 Takže som úplne vyhodila peniaze do luftu

lucik194
Dnes o 10:42
@anonym_autor

@anonym_3ffc60 lebo ma to štve ako niekto vyhadzuje peniaze

ty si strasne obmedzena. ocividne zavidis aj nos medzi nosom......

minenkaa
Dnes o 10:43
@anonym_autor

@lindusss2016 my máme malé autíčko s nízkou spotrebou a sme šťastní za neho

@anonym_autor city riešia nich peniaze

anonym_51bcaa
Dnes o 10:54
@anonym_c85e73

Suseda ti nepozicala peniaze,preto ze asi rada nevracias,tak sa odmlcala ked si potrebovala pomoc.Takymto ani euro,ked nevedia vratit.Nezavid jej to,ale radsej uvazuj ako sa mat lepsie,co urobit preto a nie ona ma a ja nie.
My ideme davat 600eur za fakturu,no mohlo byt 2000eur na poducte,bude 1400eur.Nasa sprostost,ze sme si mysleli,ze Turecko bude mat take pasmo ako v Tunise,tam sme mali len 266eur,nabuduci rok si berieme do 3 izieb,vysielacky.

@anonym_c85e73 vieš to riešiť cez eSIM, kúpiš vopred a v Turecku rovno po prílete používaš
načo zbytočne platiť nenažratým operátorom

anonym_9be62e
Dnes o 11:00

@anonym_autor ale no.. moje auto ma tiez 250 koni.. a nehuci viac ako to tvoje male auticko.. a inac spotrebu mam 8 litrov.. a ano platila som tiez tolko za prepis 🙂

autor
Dnes o 11:02
@anonym_9be62e

@anonym_autor ale no.. moje auto ma tiez 250 koni.. a nehuci viac ako to tvoje male auticko.. a inac spotrebu mam 8 litrov.. a ano platila som tiez tolko za prepis 🙂

@anonym_9be62e podobne mali predtým a hucalo to veľmi ta značka je tým známa aj ta spotreba čo som pozerala fora....

autor
Dnes o 11:02
@anonym_9be62e

@anonym_9be62e a nie naše nehuci ide pekne ticho a spotrebu máme nízku

minenkaa
Dnes o 11:05
@anonym_autor

@anonym_9be62e a nie naše nehuci ide pekne ticho a spotrebu máme nízku

@anonym_autor a aké auto máš?

autor
Dnes o 11:06
@minenkaa

@anonym_autor a aké auto máš?

@minenkaa Renault

minenkaa
Dnes o 11:07
@anonym_autor

@minenkaa Renault

@anonym_autor pytam sa aké auto máš ,nie značku

autor
Dnes o 11:10
@minenkaa

@anonym_autor pytam sa aké auto máš ,nie značku

@minenkaa a čo viac chceš? značka hádam stačí,je to staré malé autíčko čo nás odvezie všade

minenkaa
Dnes o 11:12
@anonym_autor

@minenkaa a čo viac chceš? značka hádam stačí,je to staré malé autíčko čo nás odvezie všade

@anonym_autor no chcem vedieť akú máš ty spotrebu ,na tom aute ,keď ti vadí spotreba iných

autor
Dnes o 11:15
@minenkaa

@anonym_autor no chcem vedieť akú máš ty spotrebu ,na tom aute ,keď ti vadí spotreba iných

@minenkaa priemerne 6-7

anonym_88713a
Dnes o 11:20

Ehm, mame auto, co ma este viac koni a tiez dokazeme mat spotrebu 6-7 litrov. Ak sa clovek vlecie slimacim tempom cez cele Slovensko, nie je to nic neobvykle 🤷‍♀️

autor
Dnes o 11:21
@anonym_88713a

Ehm, mame auto, co ma este viac koni a tiez dokazeme mat spotrebu 6-7 litrov. Ak sa clovek vlecie slimacim tempom cez cele Slovensko, nie je to nic neobvykle 🤷‍♀️

@anonym_88713a je to značka Subaru 3liter

autor
Dnes o 11:22
@anonym_autor

@anonym_88713a je to značka Subaru 3liter

@anonym_autor ide o to že sa správajú akoby bolo jedno koľko benzínu minu,pri tých cenach mať také auto idem pešo

anonym_88713a
Dnes o 11:26
@anonym_autor

@anonym_autor ide o to že sa správajú akoby bolo jedno koľko benzínu minu,pri tých cenach mať také auto idem pešo

@anonym_autor wtf. A tebe co do toho, kolko benzinu oni minu? Prispievas im nan?

anonym_f9823e
Dnes o 11:28
@anonym_autor

@anonym_autor a aj im to je jedno, kolko benzinu minu, nie kazdy musi pocitat kazdy liter co do auta naleje.
Preco to teba trapi, stale nechapem.

autor
Dnes o 11:29
@anonym_f9823e

@anonym_autor a aj im to je jedno, kolko benzinu minu, nie kazdy musi pocitat kazdy liter co do auta naleje.
Preco to teba trapi, stale nechapem.

@anonym_f9823e lebo mi ide na nervy keď všetci musia hneď vedieť kto ma koľko peňazí napr v reštaurácii ideme spolu my si dame pizzu oni steak

minenkaa
Dnes o 11:31
@anonym_autor

@minenkaa priemerne 6-7

@anonym_autor teda to je pekne vysoká spotreba s tebe vadí iný človek že nešetrí?
Ja mám 5,4a decko malo dokonca 4,4 na starom,takže ty hnusoba čo míňa zbytočne pohonné hmoty ,čo by sme mohli my ostatní rozumní čo šetríme mohli mať

sissy27
Dnes o 11:32
@anonym_autor

@anonym_f9823e lebo mi ide na nervy keď všetci musia hneď vedieť kto ma koľko peňazí napr v reštaurácii ideme spolu my si dame pizzu oni steak

@anonym_autor a co im to nepovies do ksichtu? 😂😂😂 vadi ti na nich uplne vsetko ale aj tak sa s nimi stretavas, usmevy isto na vsetky strany ale nepovies im nic 😂

minenkaa
Dnes o 11:33
@anonym_autor

@anonym_autor a ty do drbnuta a prečo by mali jesť čo im nechuti

autor
Dnes o 11:35
@sissy27

@anonym_autor a co im to nepovies do ksichtu? 😂😂😂 vadi ti na nich uplne vsetko ale aj tak sa s nimi stretavas, usmevy isto na vsetky strany ale nepovies im nic 😂

@sissy27 áno vadí mi na nich všetko a manžel by vyrážku dostal keby som sa ozvala

sissy27
Dnes o 11:38
@anonym_autor

@sissy27 áno vadí mi na nich všetko a manžel by vyrážku dostal keby som sa ozvala

@anonym_autor jednoduche - nestretavaj sa s nimi. Lebo fakt ti praskne ta cievka a budes tahat nohu za sebou a to nevyzera dobre…

crazy_cat_lady
Dnes o 11:41

Ty musis mat strasne smutny a nudny zivot, ked riesis druhych ludi, kolko daju za prepis auta a podobne veci 🤦

autor
Dnes o 11:44
@sissy27

@anonym_autor jednoduche - nestretavaj sa s nimi. Lebo fakt ti praskne ta cievka a budes tahat nohu za sebou a to nevyzera dobre…

@sissy27 vypytoval by sa prečo a ja mu nechcem povedať že ma seru len tým že zaparkuju on ich má rád dokonca s nimi chodí jazdiť a štve ma aj on

sisa_s
Dnes o 11:46

Necudujem sa, ze ich ma rad a radsej ide s nimi prec, ked ma take kecy doma pocuvat😀

oceanahory
Dnes o 11:48

Ok toto bude jasny trol, prosim nekrmte ho 🥴...

autor
Dnes o 11:55
@sisa_s

Necudujem sa, ze ich ma rad a radsej ide s nimi prec, ked ma take kecy doma pocuvat😀

@sisa_s však nič nepočúva

anonym_9af71a
Dnes o 12:01

aj by som sa ti vysmiala, keby mi ťa ľúto nebolo.. závisť je sviňa
možno suseda dá manželovi aj doriadne najesť, preto ich má rád