Je Toyota Yaris hybrid automat vhodná pre mesto aj diaľnice?
Dobrý deň,
prosím tie / tí, ktoré máte toto autíčko, ako ste spokojné?
Chcem si ho kúpiť, 80% bude využívané v meste, ale občas s ním chcem ísť aj na diaľnice.
Zvládate s ním v pohode jazdu po diaľnici či využívate výlučne v meste?
Ďakujem za názor.
@anonym_autor veľmi dobré auto, kľudne aj na diaľnicu, aj na dlhšie trasy
@anonym_ff9290 Ďakujem, trochu ma naplašila kamarátka, vraj je to na diaľnici dosť nekomfortné.
@anonym_ff9290 Ďakujem, trochu ma naplašila kamarátka, vraj je to na diaľnici dosť nekomfortné.
@anonym_autor Len ma malu nadrz,tak je potrebne castejsie tankovat.
@anonym_autor Len ma malu nadrz,tak je potrebne castejsie tankovat.
@niekto2hy Hej, to mám aj teraz v malou aute, tak s tým rátam🙂
@anonym_autor Kolegyňa si ho tiež kúpili a si ho chváli,a tiež povedala nevýhoda je tam malá nádrž, ale o tom vedeli.
mam ho vyse roka presne hybrid automat. po meste je svizne, super sa s nim parkuje, nizka spotreba. na dialnici je jedina vec co mi vadi a to, ze je slabo odhlucnene, alebo ani nie je. Druhe auto mame volvo krasne frajerske ale radsej sadnem do crossky, ktoru ma snad kazdy druhy lebo je to super prakticke auto.
mam ho vyse roka presne hybrid automat. po meste je svizne, super sa s nim parkuje, nizka spotreba. na dialnici je jedina vec co mi vadi a to, ze je slabo odhlucnene, alebo ani nie je. Druhe auto mame volvo krasne frajerske ale radsej sadnem do crossky, ktoru ma snad kazdy druhy lebo je to super prakticke auto.
@ljmmm ďakujem......no ten diskomfort na diaľnici ma trochu odrádza

@anonym_autor veľmi dobré auto, kľudne aj na diaľnicu, aj na dlhšie trasy