icon

Je vodičský preukaz v dnešnej dobe naozaj nutný?

26. jan 2026

Prečo má potrebu sa niekto navážať do človeka len preto lebo nemá vodičák?

Je to podľa Vás naozaj nutnosť mať vodičák v dnešnej dobe? A prečo najviac do človeka rýpu osoby, ktoré tiež vodičák nemajú a už zrejme ani mať nebudú? 🤭

Strana
z6
linduska86
31. jan 2026
@mofa

Za mna schopnost soferovat, nie len mat vodicak, patri akoby ku takemu zakladnemu vzdelaniu. A to ja nesoferujem rada. Pre mna chlap, ktory nesoferuje je cudny. A mlade baby v dnesnej dobe by tiez mali.

@mofa za mňa sú čudni ľudia čo si toto myslia 🙂

banalu
31. jan 2026

@anonym_autor ja si bez auta neviem predstavit zivot, lebo nezijem v meste (aj ked k nejblizsiemu lidlu to mam 5 minut), lebo chodime za svokrovcami a na vylety. Lebo ak mam ist po doktoroch, sadnem a idem. Pohodlnost? Mozno, ale zijeme v dobe ked uz peniaze niesu to co hybe svetom (minimalne mojim), ale cas (niekto to tak vidiet nemusi). Autom setrim kopu casu.
Ale je pravda, ze ak si tak nevyrastal/a tak ti nema co chybat.

vroni
31. jan 2026

Za mňa je nemať vodičák obmedzujúce. Nie obmedzené, obmedzujúce. Nemám krištáľovú gulu a v živote je x situácii, kde sa vodičák stane absolútnou nutnosťou. Za mňa je lepšia kombinácia mať a nepotrebovat ako potrebovat a nemať. Chápem ľudí, ktorý ten vodičák zo zdravotných dôvodov nemajú (sem radím aj stres a paniku zo šoférovania). Dôvod "nepotrebujem" mi pripadá - veľmi slušne povedané - krátkozraký.

Strana
z6