Môže byť tento inzerát na Toyota Prius dôveryhodný?
Veríte tomuto inzerátu?
https://www.modrykonik.sk/market/osobne-auta/27...
To auto je v trhovej hodnote okolo 19 tisíc euro a fotené je v Nemecku.
@anonym_autor
Nie o 10 rokov starsi stoji viac
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html...
Z fotiek tazko sa usudi. Urcite by som si pytala VIN a dala preverit skutocny stav vozidla. Inak je to rocnik 2018 a urcite take stare Toyoty tolko nestoja ako si uviedla/uviedol.
@anonym_autor vypytaj si vin a zisti si info o opravách cez poisťovňu, a iné záznamy
Z fotiek tazko sa usudi. Urcite by som si pytala VIN a dala preverit skutocny stav vozidla. Inak je to rocnik 2018 a urcite take stare Toyoty tolko nestoja ako si uviedla/uviedol.
@anonym_e12f8e https://suchen.mobile.de/auto/toyota-prius-2018...
@anonym_e12f8e https://suchen.mobile.de/auto/toyota-prius-2018...
@anonym_autor co mi to akoze ma pomoct? Cenu urcuje aj vybava a tu z tak strucneho MK inzeratu nedokazem vycitat a kedze nie je uvedena ratam s tym, ze ma len tu uplne najzakladnejsiu z vyroby. A biele auta zvyknu byt najlacnejsie kedze pri niektorych farbach je tiez priplatok rovnako za pneumatiky, zatmavene okna, bezpecnostnych prvkov atd atd. Ak mas zaujem v prvom rade kontaktuj predavajucu o blizsie informacie, vypytaj si VIN prever si auto a na zaklade toho sa rozhodni.
2.7.2026 bolo to auto inzerované na Bazoši za 7500,- ktovie prečo ho nikto nechce...
2.7.2026 bolo to auto inzerované na Bazoši za 7500,- ktovie prečo ho nikto nechce...
@anonym_autor urcite tam bol pribeh,ako sa stahuje zo zahranicia a auto predava.Stacilo poslat zalohu na spedicku 1200€.Bol aj tu na MK pribeh,ako zaplatili dopredu za auto a nemali ani prachy,ani auto.Never vsetkemu, co je na nete.
@anonym_autor Lebo je to podvod a starý dobre známy modus operandi takýchto podvodníkov...to auto inzerujúci ani v skutočnosti nemá. Sú kvantá takých inzerátov na bazoši..zväčša urobené tak, že pri telefónnom čísle chýba jedna číslica, aby sa záujemca nedovolal, ale komunikoval len mailom...atď...
Bazos i autobazár su plné podvodov. Po najnovšom podvodníci udaju iné VIN číslo auta,ktoré je na predaj a je bez problémov. Reálne Vám síce predaju auto ale má iné VIN číslo a má nejaké problémi-vysoký nájazd kilometrov a stočený ODO,x havárií a poškodení alebo je auto vedené ako zábezpeka na požičku.
Na autobazári bolo jedno auto,ktoré ma zaujalo. Cena O.K. nájazd km sedel. Predajca AAA Auto ako nikdy nehavarované,1.majitel. Auto som si preveril cez Cebiu. Auto bolo hned 6 mesiacov po kupe rozbité 1.majitelom. O rok na to znova.1.škodová udalost bol predok auta za 1800 eur.2.udalost bol predok auta,celá lavá čast a zadok auta. Za opravu bolo vyfakturovaných 4000 tisíc eur. Potom auto zmenilo majitela na holding a o rok opat na sukromnu osobu. Auto bolo opat predané autobazáru,ktorý ho opat predal AAA Auto Praha. Auto bolo inzerované,že sa nachádza v Prahe. O týžden sa zmenilo na Hodonín. VIN číslo nebolo uvedené. Ked som kontaktoval predajcu ohladom VIN,neprišla žiadna odpoved. Tak som na základe fotografií zistil špu a na základe špz vypátral vin a potom preveril cez cebiu. Ked som kontaktoval autobazár.eu že auto bolo 2x burané,neprišla žiadna odpoved. Ale cena auta na druhý den vzrástla o 900 eur. O týžden bol inzerát vymazaný. Nepredpokladám,že sa auto predalo,nakolko bolo nadhodnotené o 3000 tisíc eur -ked neberieme do uvahy škodové udalosti. Auto bolo na predaj 2 roky a zrazu že by bol niekto taký hlupi a kupil ho?
Na autobazári bolo jedno auto,ktoré ma zaujalo. Cena O.K. nájazd km sedel. Predajca AAA Auto ako nikdy nehavarované,1.majitel. Auto som si preveril cez Cebiu. Auto bolo hned 6 mesiacov po kupe rozbité 1.majitelom. O rok na to znova.1.škodová udalost bol predok auta za 1800 eur.2.udalost bol predok auta,celá lavá čast a zadok auta. Za opravu bolo vyfakturovaných 4000 tisíc eur. Potom auto zmenilo majitela na holding a o rok opat na sukromnu osobu. Auto bolo opat predané autobazáru,ktorý ho opat predal AAA Auto Praha. Auto bolo inzerované,že sa nachádza v Prahe. O týžden sa zmenilo na Hodonín. VIN číslo nebolo uvedené. Ked som kontaktoval predajcu ohladom VIN,neprišla žiadna odpoved. Tak som na základe fotografií zistil špu a na základe špz vypátral vin a potom preveril cez cebiu. Ked som kontaktoval autobazár.eu že auto bolo 2x burané,neprišla žiadna odpoved. Ale cena auta na druhý den vzrástla o 900 eur. O týžden bol inzerát vymazaný. Nepredpokladám,že sa auto predalo,nakolko bolo nadhodnotené o 3000 tisíc eur -ked neberieme do uvahy škodové udalosti. Auto bolo na predaj 2 roky a zrazu že by bol niekto taký hlupi a kupil ho?
@cummins v AAA auto som sa bol pozrieť len raz osobne, auto o ktorom predajca tvrdil že nebolo nikdy havarované malo zástrek farbou na plastových podblatníkoch ako aj na okrasných lištách okolo okien. Nelícovali špáry medzi blatníkmi a kapotou a taktiež niektoré skrutky držiace podblatníky neboli pôvodné. Upozornil som na to predajcu a ten zostal ticho a odišiel.

@anonym_autor