icon

Môže byť tento inzerát na Toyota Prius dôveryhodný?

28. sep 2026

Veríte tomuto inzerátu?
https://www.modrykonik.sk/market/osobne-auta/27...
To auto je v trhovej hodnote okolo 19 tisíc euro a fotené je v Nemecku.

tundra
•
28. sep 2026

@anonym_autor

sticker
anonym_586cbb
•
28. sep 2026

@anonym_autor
Nie o 10 rokov starsi stoji viac
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html...

anonym_e12f8e
•
28. sep 2026

Z fotiek tazko sa usudi. Urcite by som si pytala VIN a dala preverit skutocny stav vozidla. Inak je to rocnik 2018 a urcite take stare Toyoty tolko nestoja ako si uviedla/uviedol.

mullerova46
•
28. sep 2026

@anonym_autor vypytaj si vin a zisti si info o opravách cez poisťovňu, a iné záznamy

autor
•
28. sep 2026
@anonym_e12f8e

Z fotiek tazko sa usudi. Urcite by som si pytala VIN a dala preverit skutocny stav vozidla. Inak je to rocnik 2018 a urcite take stare Toyoty tolko nestoja ako si uviedla/uviedol.

anonym_e12f8e
•
28. sep 2026

@anonym_autor co mi to akoze ma pomoct? Cenu urcuje aj vybava a tu z tak strucneho MK inzeratu nedokazem vycitat a kedze nie je uvedena ratam s tym, ze ma len tu uplne najzakladnejsiu z vyroby. A biele auta zvyknu byt najlacnejsie kedze pri niektorych farbach je tiez priplatok rovnako za pneumatiky, zatmavene okna, bezpecnostnych prvkov atd atd. Ak mas zaujem v prvom rade kontaktuj predavajucu o blizsie informacie, vypytaj si VIN prever si auto a na zaklade toho sa rozhodni.

hiro
•
28. sep 2026

Pôvodný predajca, spýtaj sa na dobré veci a zlé 🙂 :

autor
•
29. sep 2026

2.7.2026 bolo to auto inzerované na Bazoši za 7500,- ktovie prečo ho nikto nechce...

tundra
•
29. sep 2026
@anonym_autor

2.7.2026 bolo to auto inzerované na Bazoši za 7500,- ktovie prečo ho nikto nechce...

@anonym_autor urcite tam bol pribeh,ako sa stahuje zo zahranicia a auto predava.Stacilo poslat zalohu na spedicku 1200€.Bol aj tu na MK pribeh,ako zaplatili dopredu za auto a nemali ani prachy,ani auto.Never vsetkemu, co je na nete.

anonym_eeb397
•
29. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Lebo je to podvod a starý dobre známy modus operandi takýchto podvodníkov...to auto inzerujúci ani v skutočnosti nemá. Sú kvantá takých inzerátov na bazoši..zväčša urobené tak, že pri telefónnom čísle chýba jedna číslica, aby sa záujemca nedovolal, ale komunikoval len mailom...atď...

cummins
•
29. sep 2026

@anonym_autor inzerát je už vymazaný

cummins
•
29. sep 2026

Bazos i autobazár su plné podvodov. Po najnovšom podvodníci udaju iné VIN číslo auta,ktoré je na predaj a je bez problémov. Reálne Vám síce predaju auto ale má iné VIN číslo a má nejaké problémi-vysoký nájazd kilometrov a stočený ODO,x havárií a poškodení alebo je auto vedené ako zábezpeka na požičku.

cummins
•
29. sep 2026

Na autobazári bolo jedno auto,ktoré ma zaujalo. Cena O.K. nájazd km sedel. Predajca AAA Auto ako nikdy nehavarované,1.majitel. Auto som si preveril cez Cebiu. Auto bolo hned 6 mesiacov po kupe rozbité 1.majitelom. O rok na to znova.1.škodová udalost bol predok auta za 1800 eur.2.udalost bol predok auta,celá lavá čast a zadok auta. Za opravu bolo vyfakturovaných 4000 tisíc eur. Potom auto zmenilo majitela na holding a o rok opat na sukromnu osobu. Auto bolo opat predané autobazáru,ktorý ho opat predal AAA Auto Praha. Auto bolo inzerované,že sa nachádza v Prahe. O týžden sa zmenilo na Hodonín. VIN číslo nebolo uvedené. Ked som kontaktoval predajcu ohladom VIN,neprišla žiadna odpoved. Tak som na základe fotografií zistil špu a na základe špz vypátral vin a potom preveril cez cebiu. Ked som kontaktoval autobazár.eu že auto bolo 2x burané,neprišla žiadna odpoved. Ale cena auta na druhý den vzrástla o 900 eur. O týžden bol inzerát vymazaný. Nepredpokladám,že sa auto predalo,nakolko bolo nadhodnotené o 3000 tisíc eur -ked neberieme do uvahy škodové udalosti. Auto bolo na predaj 2 roky a zrazu že by bol niekto taký hlupi a kupil ho?

autor
•
30. sep 2026
@cummins

Na autobazári bolo jedno auto,ktoré ma zaujalo. Cena O.K. nájazd km sedel. Predajca AAA Auto ako nikdy nehavarované,1.majitel. Auto som si preveril cez Cebiu. Auto bolo hned 6 mesiacov po kupe rozbité 1.majitelom. O rok na to znova.1.škodová udalost bol predok auta za 1800 eur.2.udalost bol predok auta,celá lavá čast a zadok auta. Za opravu bolo vyfakturovaných 4000 tisíc eur. Potom auto zmenilo majitela na holding a o rok opat na sukromnu osobu. Auto bolo opat predané autobazáru,ktorý ho opat predal AAA Auto Praha. Auto bolo inzerované,že sa nachádza v Prahe. O týžden sa zmenilo na Hodonín. VIN číslo nebolo uvedené. Ked som kontaktoval predajcu ohladom VIN,neprišla žiadna odpoved. Tak som na základe fotografií zistil špu a na základe špz vypátral vin a potom preveril cez cebiu. Ked som kontaktoval autobazár.eu že auto bolo 2x burané,neprišla žiadna odpoved. Ale cena auta na druhý den vzrástla o 900 eur. O týžden bol inzerát vymazaný. Nepredpokladám,že sa auto predalo,nakolko bolo nadhodnotené o 3000 tisíc eur -ked neberieme do uvahy škodové udalosti. Auto bolo na predaj 2 roky a zrazu že by bol niekto taký hlupi a kupil ho?

@cummins v AAA auto som sa bol pozrieť len raz osobne, auto o ktorom predajca tvrdil že nebolo nikdy havarované malo zástrek farbou na plastových podblatníkoch ako aj na okrasných lištách okolo okien. Nelícovali špáry medzi blatníkmi a kapotou a taktiež niektoré skrutky držiace podblatníky neboli pôvodné. Upozornil som na to predajcu a ten zostal ticho a odišiel.