Oplatí sa kúpiť jazdenú Toyotu RAV4 hybrid?
Zdravím, riešime kúpu väčšieho auta a strašne ma láka Toyota RAV4 hybrid, ročník tak 2019-2020. Máte ju niekto doma dlhšie? Aká je tam reálna spotreba v meste? Bojím sa trochu tej batérie u jazdenky, či to po 5 rokoch neodíde a nebudem musieť platiť tisíce za opravu. Jazdíme hlavne krátke trasy do roboty a cez víkend na chatu.
@tundra ved si precitaj co to o tom aj na internete nemusis verit co pisem tu (kym sa to nezmaze z internetou) ale uz chapem ze nie si automechanik a ak ano nie moc dobry. ale to tu uz pochopil asi kazdy co vie citat a dal si tu namahu veci si overit a ano aj na internete je k tomu kopec info.... prirucku mladych sviitou mozes citat svojim pomali hnijucim autam co potom posielas do Afriky aspon sa im dostane z tvojej strany trosicka priazne a lasky. Inak nerozumiem jednej veci. Na co si ludia kupuju auta ak nemaju na primeranu udrzbu a potom splietaju blbosti na internete?
@vladis_p nemam zaujem s tebou diskutovat,pekny vecer...
@vladis_p nemam zaujem s tebou diskutovat,pekny vecer...
@tundra to je na tom to carovne, ja som ta do diskusie nevolal pozval si sa sam. tocit klucom a vediet preco sa nim toci a z akeho dovodu su dve rozdielne veci. napriklad menit ramena az ked su hrdzave je uz hazard. nehovorim o tom ako spatne museli vizerat silent bloky a dalsie casti napravy. ved ty o autach vies uplne hovno a potom sa tu naparujes. proaktivna udrzba ti nehovori ze absolutne nic. reaktivna je cisty hazard a potom to konci vetou auto ma niekde nechalo. lebo nieco co uz malo byt vymenene pred 100tkm v nom ostalo lebo ved to este ide tak to nebudem menit. tebe by som nie ze nedal opravit ani bicykel ale ani plecharinu zrobit. cista komedia a ja len dufam ze fakt niesi mechanik a ohrozujes iba seba.

@vladis_p pisali v prirucke mladych svistov🤣
@tundra ved si precitaj co to o tom aj na internete nemusis verit co pisem tu (kym sa to nezmaze z internetou) ale uz chapem ze nie si automechanik a ak ano nie moc dobry. ale to tu uz pochopil asi kazdy co vie citat a dal si tu namahu veci si overit a ano aj na internete je k tomu kopec info.... prirucku mladych sviitou mozes citat svojim pomali hnijucim autam co potom posielas do Afriky aspon sa im dostane z tvojej strany trosicka priazne a lasky. Inak nerozumiem jednej veci. Na co si ludia kupuju auta ak nemaju na primeranu udrzbu a potom splietaju blbosti na internete?