Poraďte SUV do 30 000 eur
Poradili by ste mi prosím s výberom nového auta? Potrebujem auto s vysokým podvozkom /SUV/, benzínové /nie hybrid/, s veľkým batožinovým priestorom /vozím 4 psov/, automat. NOVÉ by malo stáť do 30 000 eur. Nie Dacia.
Tak klasiky,nie hybridy su lacnejsie ako plne elektricke alebo hybridy,full plug hybrid,a kolko ich je.Tiez pozeram,mam prejdute skoro vsetky znacky hybridov.U mna to tiez bude boj,este ak zvolnim max 2r,a max do 50tisic km.
Ja som kupoval nové Kia Sportage, benzín 1,6 TGDI s automatom v lepšej výbave 2 roky dozadu za 32.000 eur. Nižsia výbava ma vtedy vychadzala 30.000 eur.
@anonym_autor nové pre 4 psov a nie dacia do 30 000€ nekúpiš nič
Neviem aktualne ceny ale do 30k vacsie NoVe suv s automatom? Si robite srandu? 🙂 Kodiaka asi tazko ten zacina skora na 40k ci? Jedine tu daciu alebo nieco cinske alebo korejske ako ten sang yong ci jak sa to vola. Mozno v uplne bez vybavy ten sportage pri akcii. Ale ucite nie vacsie suv
za túto cenu budeš musieť jednu z podmienok vypustit: čiže buď nie nové, alebo nie SUV, alebo čínske grcy. A prečo SUV? pre psov je lepši nižšia nakladacia rampa, takže niečo ako kombi. Toto mi vyhodilo chat gpt: Najlepšie modely SUV spĺňajúce vaše zadanieŠkoda Karoq (1.5 TSI ACT 110 kW, 7° AP DSG):Variabilita pre psov: Ak nájdete skladový kus so systémom sedadiel VarioFlex, základný kufor má 588 litrov. Sedadlá sa dajú kompletne vybrať z auta, čím získate obrovskú jaskyňu s objemom až 1 810 litrov. Navyše má kufor nízku nakladaciu hranu a pravidelný tvar, čo je pre prepravné boxy ideálne.Dostupnosť pod 30 000 €: Oficiálna cenníková cena začína na 32 510 €. Vďaka akčným modelom (Extra, Drive, Selection) a predajným bonusom sa však dajú na oficiálnych stránkach predajcov Škoda nájsť úplne nové skladové autá za cenu od 28 690 € do 28 999 €.KGM / SsangYong Korando (1.5 GDI-Turbo 116 kW, 6° AP Aisin):Pomer cena/hodnota: Je to robustné, klasické SUV bez akejkoľvek elektrifikácie a s overenou automatickou prevodovkou od japonského Aisinu. Základný objem kufra bez rezervy predstavuje 551 litrov. Ponúka výbornú šírku kabíny aj batožinového priestoru.Dostupnosť pod 30 000 €: S týmto modelom budete hlboko pod limitom. Verzie s pohonom predných kolies (FWD) a automatom vo vysokých výbavách (Style+, Elegant) stoja ako nové približne 22 330 € až 24 490 €. Ak by ste pre psov potrebovali vybehnúť do náročnejšieho terénu, verzia s pohonom všetkých kolies (4x4 / AWD) a automatickou prevodovkou stojí približne 26 620 € až 28 490 €. Ponuky si môžete pozrieť na skladových kartách KGM / SsangYong.Hyundai Tucson (1.6 T-GDI 110 kW, 7° AP 7DCT):Najväčší základný kufor: Ponúka v tejto triede nadštandardný čistý objem kufra 546 až 577 litrov v závislosti od konkrétnej mikro-hybridnej technológie (čistý benzín bez batérií má 546-577 l, po sklopení sedadiel až 1 756 litrov). Kufor je mimoriadne široký.Dostupnosť pod 30 000 €: Oficiálna cenníková cena za verziu Family s automatom 7DCT začína na úrovni približne 31 540 €. Avšak u autorizovaných predajcov Hyundai alebo na automobilových portáloch nájdete predvádzacie vozidlá či skladové kusy s minimálnym nájazdom (do 5 000 km) v cene od 24 000 € do 29 200 €.
prečo vysoké auto pre psov? ťažko sa im nastupuje… a ani za 30 to nebude 😏
to fakt radšej nejaké kombi, napr. ford focus active wagon. ale to nie je 4-kolka
potom už len nejké predvádzcie autá by si dostala za takú cenu cca…
to fakt radšej nejaké kombi, napr. ford focus active wagon. ale to nie je 4-kolka
@biba_18 Kde som napísala, že to auto má byť vysoké kvôli psom? Čítaj s porozumením prosím.
@biba_18 aby sa zmestili väčšie prepravky pre psov. Naša prepravka, kvôli jej výške, by sa do combi nezmestila
Asi tazko do 30tisic v takychto parametroch. Pre 4 psov, ak to niesu civavy, tak to musi byt nieco ako Kodiaq a podobne. A to za 30tisic sa neda. Uz oktavia s DSG v tej cene je problem. Napadlo ma akurat suzuki S-cross. Akciove ceny su do 30 tisic a maju aj 4x4
SUV v tejto cenovej kategorii urcite nemaju velky kufor. To maju len velke SUV a tam sa hybeme v inych cenach
Skús Hyundai pozrieť teraz majú zľavy na autá,alebo navštív niektoru ich predajňu.

@anonym_autor môj muž vraví, že v takýchto parametroch, aké si zadala, nové nekúpiš