Reálne fotky Kia Sorento vo farbe Steel Gray
Baby, prosím vás, nemáte niektorá Kia Sorento vo farbe Steel Gray? Ak áno, prosím vás, neposlali by ste mi reálnu fotku? Na internete som našla kopu, ale čo fotka, to v podstate iná farba 🙈 A najbližsie si ju viem pozrieť až 250km od nás.
A to sa mi zrovna absolvovať nechce 🤣
Ďakujem
Pozriem neskôr v starom mobile či nemám fotku ešte. Fotila som si odtiene lebo aj my sme vyberali grey.
@katarkka taku nechci 😀
ja vsetky tieto sive auta bez metalizy povazujem za nedokoncene
@nyusika nejde ani tak o metalizu, ako o dalsiu (navyse) vrchnu vrstvu transparentneho laku. Aj niektore nemetalizovane laky su prelakovane transparentnym lakom. Niekedy to "vidno" na priplatku aj za nemetalizovy lak. Transparentne prelakovane auta spravidla dlhsie vydrzia zostat leskle. Obycajne laky maju tendenciu casom zmatniet, niektore az extremne.
Ale suvisi to, samozrejme, aj s tym, aku kvalitu autolakov dana automobilka na dany model (v danom zavode) lakuje.
Tak nie, už tie fotky nemám.
@nyusika nejde ani tak o metalizu, ako o dalsiu (navyse) vrchnu vrstvu transparentneho laku. Aj niektore nemetalizovane laky su prelakovane transparentnym lakom. Niekedy to "vidno" na priplatku aj za nemetalizovy lak. Transparentne prelakovane auta spravidla dlhsie vydrzia zostat leskle. Obycajne laky maju tendenciu casom zmatniet, niektore az extremne.
Ale suvisi to, samozrejme, aj s tym, aku kvalitu autolakov dana automobilka na dany model (v danom zavode) lakuje.
@madeincssr ja pisem konkretne o takej surovej sivej farbe...proste mne sa nepaci a je mi jedno, aka je to technologia.
pride mi tio ako auto pred lakovanim
@katarkka pozri si toto video z autosalónu, je to ale pri umelom osvetlení
Noo, za mňa by som si vybral takú farbu ktorú rovnakú má v ponuke AliExpress aby som mohol hocikedy zatrieť rôzne škrabance...

ja ti poslem fotku fotenu zlym fotakom a ty si to pozries na zariadeni, ktore ma ine nastavenie ako moje. bude ti to na 2 veci