Ste spokojní s autom Honda Jazz?
Moja mama má, občas na ňom idem aj ja a je fajn. Neviem či máš na mysli nejakú konkrétnu motorizáciu alebo výbavu, ale je to praktické a šikovné auto.
@tanyan si r ma zaujima spotreba, ci nie je poruchove a take prakticke veci.
@tanyan si r ma zaujima spotreba, ci nie je poruchove a take prakticke veci.
@alexandra7575 nevlastnim ju,ale mal som ju na zozname aut,ktore by som nevahal kupit.
Mas vybraty konkretny kus?
hondy sa nekazia. je to jedno z najspoľahlivejších áut
@biba_18 na 100% len pokiaľ boli čisto japonské..tieto zmiešaniny už tých 100% spĺňať nebudú. Máme Hondu crv, benzín, tu ešte čisto japonskú výrobu, má cez 420tis km a veru nechávame si ju, pretože nadčasový dizajn, plus fakt žiadne poruchy, drahé údržby, naozaj výmena vždy len toho po rokoch, čo treba. Ak budem kupovať novšie auto, je pravda, že len z tejto značky.
@alexandra7575 nevlastnim ju,ale mal som ju na zozname aut,ktore by som nevahal kupit.
Mas vybraty konkretny kus?
@tundra nie, zatial nemam nic konkretne vybrane, len sa obzeram po spolahlivom auticku. Nepotrebujem velke auto. Hladam nieco spoľahlivé, svižné, 4 valec, benzin, alebo hybrid, s dobrou spotrebou, denne najazdim cca 100km, aj po dialnici, aj po dedinach, mestach. Teraz mam opel corsa, je tam rozvodovy remen, teraz chcem reťaz.
hondy sa nekazia. je to jedno z najspoľahlivejších áut
@parvinka0001
@zuzana2910
@mariima
@biba_18 dakujem pekne za odpoveď.
Mám jazz 4 roky, najazdených 130 000km a bez akéhokoľvek problému.
@mariima kupovala si nové? Aku ma cca spotrebu?
@alexandra7575 dobra volba, podobne ako Toyoty. Spolahlive benzinove motory s rozvodovou retazou ma aj Suzuki. K tej sviznosti - vsetko europsky maloobjemove (1,0 az 1,8), co nie je preplnovane (nema turbo) je skor pre pokojneho vodica a pri velkom obsadeni/naklade to uz na [kopcovitej] dialnici vela vody nenamuti.
@alexandra7575 dobra volba, podobne ako Toyoty. Spolahlive benzinove motory s rozvodovou retazou ma aj Suzuki. K tej sviznosti - vsetko europsky maloobjemove (1,0 az 1,8), co nie je preplnovane (nema turbo) je skor pre pokojneho vodica a pri velkom obsadeni/naklade to uz na [kopcovitej] dialnici vela vody nenamuti.
@madeincssr teraz mam corsu a ked idem s detmi zo skoly a skolskymi taskami, tak ledva sa vlecieme. Turbo nemam.
Pripadne mi viete nieco ine odporucit, na nove auto nemám, tie hondy su dost drahé. Zozeniem dobre auticko tak do max. 15 tis.?
Pripadne mi viete nieco ine odporucit, na nove auto nemám, tie hondy su dost drahé. Zozeniem dobre auticko tak do max. 15 tis.?
@alexandra7575 tato toyota,je len trochu cez tvoj rozpocet.
https://usedcars.toyota.sk/ponuka/toyota-coroll...
@alexandra7575 15-tis. je dobry rozpocet. Ano, nove Hondy su trochu drahsie. Ja by som za 15 tis. zvolil extremne zachovalu (malo km) Fabiu III. alebo IV. alebo Scala, Kamiq, alebo Seat Ibiza/Arona s motorom 1.0 TSI (je to trojvalec turbo, zakladny ma 70kW, vykonnejsi variant ma 85-86kW, oba su pre bezne kompaktne auto v pohode).
Alebo Suzuki S-Cross / Vitara 1,4 turbo, alebo nejaku Toyotu (tam bude skor atmosfericky benzinovy motor bez turba, alebo hybridny pohon, ktory ma Toyota roky zmaknuty).
Nehladal by som jeden konkretny model (vtedy clovek just nevie najst extremne zachovaly s malo km), ale mal paletu vhodnych a hladal co najzachovalejsi kus. U tychto kompaktnych benzinovych aut sa najdu aj malicko jazdene, mlade kusky.

Moja mama má, občas na ňom idem aj ja a je fajn. Neviem či máš na mysli nejakú konkrétnu motorizáciu alebo výbavu, ale je to praktické a šikovné auto.