Za koľko kúpiť slušné auto s automatom?
Za koľko sa dá dnes kúpiť nejaké slušne auto automat? Teda hľadám tu najnižšiu sumu podľa vás 😀 ďakujem
To je, ako ked povies, hladam niekolkorocnu hocijaku znackovu cervenu kabelku. 🙂 Znacka lacno.
Moj pripad, co je skor vynimka 15k Mercedes, ktory bol odobrany kvoli nesplacaniu lizingu predosleho majitela. Dovezena zo zahranicia. Ale vela urobia kontakty, cez ktore aj ja som ho mala. Ja sa zastavam nazoru radsej si priplatit za spolahlive auto ako kupit najlacnejsie a niekolko nasobne prerobit u automechanika.
Ja som si kupila elektrické renault zoe za 6000 eur. Nemá chybu.
@anonym_autor nove? Jazdene?
@anonym_7502a3 a baterka je v akom stave?
@anonym_autor slušné auto automat okolo cca 27 000€. Aj s normálnou výbavou. Samozrejme nové mám na mysli
okolo 25k
@anonym_autor slušné auto automat okolo cca 27 000€. Aj s normálnou výbavou. Samozrejme nové mám na mysli
@anonym_207afd asi keď hľadá čo najnižšiu sumu, na nové nemá. Zas zbytočný komentár
@anonym_autor 10 000 - 15 000 eur / nie nové
hlavne aby nemalo veľa km. diesel môžu mať, záleží od rok výroby a od značky
/ škoda octávia, superb, audi, bmw - všetko staršie ročníky / A nezabudni kukať, či dobré preraďujú, / na kopčeku spatečka nesmie cuknúť /
počkať, ty myslíš nové? a to ti na nete neukazuje, ak pôjdeš na stránku konkrétnej značky.
@anonym_7502a3 a baterka je v akom stave?
@anonym_207afd 120–150 km vydrží
@anonym_autor sa nevieš naučiť radiť?
@anonym_7502a3 to by som tiež brala. Koľko malo rokov?
@anonym_207afd 120–150 km vydrží
@anonym_7502a3 takže skoro nič. Dik
Ja mám teraz predstavu max 20tis, max 5 rokov, ale elektriku, inak by som brala určite manuál. Neviem prečo, k automatu nemám vzťah.
@anonym_7502a3 takže skoro nič. Dik
@anonym_207afd podľa teba koľko vydržia malé elektrické autá? 😂😂😂 1000 km?
@anonym_7502a3 to by som tiež brala. Koľko malo rokov?
@tilly 10. Na behanie v meste úplne stačí. Na väčšie vzdialenosti máme normálne rodinné auto
Ja mám teraz predstavu max 20tis, max 5 rokov, ale elektriku, inak by som brala určite manuál. Neviem prečo, k automatu nemám vzťah.
@tilly fúha, neviem, elektomotom a manual? je ich vôbec? ak málo, ale bežne nie
my máme zatiaľ tiež elektromotor, ale je aj spaľovak - benzín, ale tiež chceme prejsť na čisto elektro, postupne.
@tilly fúha, neviem, elektomotom a manual? je ich vôbec? ak málo, ale bežne nie
my máme zatiaľ tiež elektromotor, ale je aj spaľovak - benzín, ale tiež chceme prejsť na čisto elektro, postupne.
@elenka.k elektroauta nemajú vôbec prevodovku. Myslela som to tak, že keby som nepotrebovala elektriku, brala by som manuál benzín, niečo malé. Buď golf, alebo yaris
@anonym_207afd podľa teba koľko vydržia malé elektrické autá? 😂😂😂 1000 km?
@anonym_7502a3 okolo 300 a 400 km dojazd, čo je ďaleko nad polovicou tvojho. Celkom ma to zaujalo, preto som sa ťa pýtala na dojazd, či je vôbec vhodné kupovať elektromobil z druhej ruky. Takže za mňa skor nie. Dik za info
@anonym_7502a3 okolo 300 a 400 km dojazd, čo je ďaleko nad polovicou tvojho. Celkom ma to zaujalo, preto som sa ťa pýtala na dojazd, či je vôbec vhodné kupovať elektromobil z druhej ruky. Takže za mňa skor nie. Dik za info
@anonym_207afd ale maličké elektriky mávajú aj malé dojazdy od novoty. Ani fiat 500 alebo ani ten žien alebo r4 nebudú mať dojazd ako enyaq alebo tesla. Tam nezáleží na veku až tak. Áno, batéria degraduje, ale dojazd záleží od typu baterky.
@anonym_207afd ale maličké elektriky mávajú aj malé dojazdy od novoty. Ani fiat 500 alebo ani ten žien alebo r4 nebudú mať dojazd ako enyaq alebo tesla. Tam nezáleží na veku až tak. Áno, batéria degraduje, ale dojazd záleží od typu baterky.
@tilly to mne je jasne, ale aby auto malo 100 km dojazd. Pýtam sa hlavne preto, lebo ja mám hybrid od novoty a už ja na ňom vidím, po 3 rokoch, že baterka sa už nedobíja tak ako by mala a už chodím na elektrinu oveľa menej ako na začiatku., tak som chcela vedieť ako sú na tom elektrické autá. V podstate po pár rokoch nepredajné kusy
@tilly to mne je jasne, ale aby auto malo 100 km dojazd. Pýtam sa hlavne preto, lebo ja mám hybrid od novoty a už ja na ňom vidím, po 3 rokoch, že baterka sa už nedobíja tak ako by mala a už chodím na elektrinu oveľa menej ako na začiatku., tak som chcela vedieť ako sú na tom elektrické autá. V podstate po pár rokoch nepredajné kusy
@anonym_207afd 150 km v rámci mesta úplne stačí. Na to nie sú potrebné 30 000 tisícové autá. Hlavne ak sú solárne panely doma. Ja mám rovnako 150-200km v meste + v blízkom okolí stačí
Velke auto casto mnohym (casom) netreba. Kto skusi dobre kompaktne, casto objavi jeho vyhody. Automat je u jazdenky zvysene riziko, ale okolo 10-12-14 tis. by si mohla najst relativne mlady kompakt s mensim najazdom. Len treba mat technicky zdatneho poradcu a najma na obhliadku ist s nim (kludne aj s viacerymi znamymi - technickejsimi typmi).
Ja som kupovala za 8000€ pred 2 rokmi. Teraz by vyšlo možno 6500€. Samozrejme som do toho už nejaké peniaze vrazila, ale auto to je spoľahlivé. Vydrží (dufajme) ešte aspoň 10 rokov. Staršie auta sú veľa krát ešte spoľahlivejšie než tie nové, len treba rátať, že proste sa časom opotrebúva a iste financie to stáť bude.

Čo u teba znamená slušné auto?
Keď bolo treba tak som kúpila za 500e16ročné a vozila sa na ňom 8rokov. Ale starý automat by som nechcela ani za svet