Ako zachrániť černajúci silikón v kúpeľni?
Dobrý deň. Prosím vás, dá sa ešte zachrániť silikón okolo vane, keď začal černieť?
Nie je to všade, len na pár miestach pri rohoch a pri skle. Skúšala som to vyčistiť bežným čističom do kúpeľne, trochu to zbledlo, ale úplne to nezmizlo. Neviem, či má zmysel skúšať ešte niečo silnejšie, alebo keď už silikón chytí pleseň, treba ho vyrezať a dať nový.
Nechcem hneď volať majstra kvôli takejto veci, ale zároveň nechcem len prekrývať problém, ktorý sa bude vracať.
Ako ste to riešili vy - vyčistiť, alebo rovno vymeniť silikón?
Plesen, dlhodobo pomoze len vyskrabat, odmastit a pouzit kvalitny sanitarny, nie prvy najlacnejsi z Merkury market.
Na čierne miesta nastriekaj Savo na plesne,nechaj pôsobiť od večera do rána a ráno osprchuj horúcou vodou
Plesen, dlhodobo pomoze len vyskrabat, odmastit a pouzit kvalitny sanitarny, nie prvy najlacnejsi z Merkury market.
@patrike a ktory je kvalitny sanitarny?

namoc vatu alebo odlicovaci tampon do sava a nechaj na mieste s plesnou (cernotou) cez noc-rano len oplachni..
ja som mala len kusok v rohu a za kohutikmi ... po kupani vytriem do sucha a uz sa to nevratilo