Koľko stojí prerábka kúpeľne na sprchový kút?
Predával tu niekto kúpeľňu tak ,že len vyhodil vaňu, poskytoval pod ňou a doložil obkladačky a dal sprchový kút? Koľko vás to stalo dokopy?
Podobnú dilemu som mal minulý rok. Po spočítaní mi to vyšlo cca 800€ za materiál. Prácu som nepočítal, to zvládam sám.
Preč rohová vaňa 150x150, presun Geberitu a nový presklený sprchový kút 180x90.
Podla narocnosti, co vsetko sa musi prepojit a zmenit. Hruby odhad od 1000 vyssie v lacnom kraji.
Ťažko povedať zalezi ci svojpomocne, ci kvalitné, ci low cost. Tento rok mramorová vanicka 100x90 250 Eur, sprchovy kut 8mm sklo okolo 900 v zľave. Vieš kupit aj lacnejsi za 400 len 6mm sklo a treba pozerať aj na vyhotovenie pántov, aby si ho za 2-3 roky nemenila. Montaz sprchoveho kuta 380 Eur, skoro som dostala infarkt. Obklad s materiálom tu tiez zalezi aka dlazba, rozmery. Inac obklad vychadza okolo 40 m2 aj s materiálom a robotou. Fakt ťažko radiť. Odvolať par firiem a dat si to nacenit.
Zalezi aj od toho, aky sprchovy kut. My sme vyhadzovali rohovu vanu a spravili murovany sprchac, tam treba aj riadnu izolaciu, ale neriesili sme vanicku ci sklene panely a spravili sme si ho bezbarierovy (do buducna). Cenu ti nepoviem, lebo sme menili komplet kupelnu. Len ako inspiracia, ze nemusis kupovat "hotovy" sprchac.
Vodu nebudem meniť ,len vyhodim vaňu ,podmurujem a doložil obkladačky. Sprchový kút budeme skladať mi. Materiál má tiež vyšiel cca na 800 euro.
Zalezi aj od toho, aky sprchovy kut. My sme vyhadzovali rohovu vanu a spravili murovany sprchac, tam treba aj riadnu izolaciu, ale neriesili sme vanicku ci sklene panely a spravili sme si ho bezbarierovy (do buducna). Cenu ti nepoviem, lebo sme menili komplet kupelnu. Len ako inspiracia, ze nemusis kupovat "hotovy" sprchac.
@emjee kúpila som štvrtkruhovy sprchový kút s nižšou vaničkou, sprchový panel na stenu. Nič komplikovane.

Zle polozena otazka. Nepises, ci za pracu, ci aj s materialom, kolko m2 atď, atď. Daj si urobiť cenovú ponuku a rozhodni sa podla toho.