Máte skúsenosti s walk-in sprchami a čistením skiel?
Mam sprchový kut ale nikdy viac stale to treba čistiť a aj tak to neni na 100% čisté. Prosim ake sú vaše skúsenosti po čase? A aké máte sklo 6mm alebo 8mm? Potrebujem tu zastenu o rozmere 200x80cm
veď aj walk-in treba čistiť 😏
@biba_18 Treba ale nie tak určite ako toto čudo veľké klasický sprchový kút kde su všade dole rôzne zahyby a mňa nebaví to čistiť hodinu každý tyzden aby sa nerobil tak vodný kameň... mám dosť tvrdú vodu
@anonym_autor ahoj, máme ju doma ale rozmer skla naozaj netuším 🥸 Ja som ju veľmi chcela, lebo vyzerá super.
@anonym_autor ahoj, máme ju doma ale rozmer skla naozaj netuším 🥸 Ja som ju veľmi chcela, lebo vyzerá super.
@anonym_847277 Si spokojná aj po nejakom čase? Na údržbu je to ľahké?
@biba_18 Treba ale nie tak určite ako toto čudo veľké klasický sprchový kút kde su všade dole rôzne zahyby a mňa nebaví to čistiť hodinu každý tyzden aby sa nerobil tak vodný kameň... mám dosť tvrdú vodu
@anonym_autor 80 cm je mala sirka skla na walk-in sprchac, tam potrebujes aspon 100, lepsie viac ako 100 cm zastenu aby pri sprchovani voda nestriekala mimo kuta. Ak mas moznost, tak si daj spravit bud sirsie sklo alebo dvierka. U dobreho sklenara ti ich spravia aj na mieru a nie je to take odrahe ako sa nazdavas. Napriklad nieco take
https://www.barevnaskla.cz/sk/realizace/maecena...
@anonym_847277 Si spokojná aj po nejakom čase? Na údržbu je to ľahké?
@anonym_autor áno som spokojná naozaj 💖 a čistenie ide rýchlo

veď aj walk-in treba čistiť 😏