icon

Čo použiť na čistenie sprchového kúta?

zdeno525
5. júl 2026

Ahojte, čím čistíte kvapky od vody zo sprchoveho kúta, niečo z actionu napríklad ??

Čo použiť na čistenie sprchového kúta?
sweet20
•
5. júl 2026

@zdeno525 toto je perfektne, nikdy mi tak vsetko nevycistilo ako toto a nemusis ani velmj drhnut.. staci trosicku hubkou na riady

anonym_71a12d
•
5. júl 2026

Kup poriadnu stierku na sklo a nauc rodinu pouzivat ju po kazdom sprchovani. Na odstranenie kamene pouzivam HG cistc na sprchace, ale tym, ze pouzivame stierku nie su take nanosy

sweet20
•
5. júl 2026

@zdeno525 hlavne treba so stierkou vzdy po sprche zotriet aby nebolo tak vela kvapiek, to ti nebude az take fleky robit

minenkaa
•
5. júl 2026

Uplne čokoľvek to očisti, co je určené na vodný kameň a po každom použití zotrieť

yellowunicorn
•
5. júl 2026
@sweet20

@zdeno525 toto je perfektne, nikdy mi tak vsetko nevycistilo ako toto a nemusis ani velmj drhnut.. staci trosicku hubkou na riady

@zdeno525 tiež používam to čo dala @sweet20 alebo ešte na docistenie pink stuff

annel19
•
5. júl 2026

Ten z dm alebo hg

petamich
•
5. júl 2026
@sweet20

@sweet20 ja tiež toto 🙂 najlepšia vec na svete

biba_18
•
5. júl 2026

najlepšia je prevencia

cucoryedka
•
5. júl 2026

@zdeno525 mam podobny nanos vodneho kamena a nejde nicim dole (skusala som kadeco), ale ked padne nejaky fajn tip, budem vdacna ... nas kamen na skle je dedicstvo od predchadzajucich majitelov a uz skoro 2r. sa to snazim vycistit a nic ...

anonym_fee6de
•
5. júl 2026
@cucoryedka

@zdeno525 mam podobny nanos vodneho kamena a nejde nicim dole (skusala som kadeco), ale ked padne nejaky fajn tip, budem vdacna ... nas kamen na skle je dedicstvo od predchadzajucich majitelov a uz skoro 2r. sa to snazim vycistit a nic ...

@cucoryedka ja by som to asi už vymenila

minenkaa
•
5. júl 2026
@cucoryedka

@cucoryedka ako dlho si nechala čistiaci prostriedok účinkovať

biba_18
•
5. júl 2026
@cucoryedka

@cucoryedka naniesť prostriedok, nechať pôsobiť - a potom pekne škrabka do ruky a škrabkať… taká malá škrabka, napr. taká čo sa používa na indukčné dosky…

anonym_44c98b
•
5. júl 2026

ženy, ako to riešite s tou stierkou, keď je sprcháč do oblúka. Neeistuje nejaká finta?

biba_18
•
5. júl 2026
@anonym_44c98b

ženy, ako to riešite s tou stierkou, keď je sprcháč do oblúka. Neeistuje nejaká finta?

@anonym_44c98b skúsila by som to čistiť horizontálne

sense
•
5. júl 2026

Vystriedať octom nechať pôsobiť, a následne ako už bolo viackrát spomenuté po každom použití ,buď použiť stierkou alebo utriet do sucha

cucoryedka
•
5. júl 2026
@anonym_fee6de

@cucoryedka ja by som to asi už vymenila

@anonym_fee6de hej sme si povedali, ze to vymenime casom (hroza pre mna na to pozerat, ale riesime okolo domu)

cucoryedka
•
5. júl 2026
@minenkaa

@cucoryedka ako dlho si nechala čistiaci prostriedok účinkovať

@minenkaa max celu noc, za tie 2 r. od polhodiny, az po celu noc ... aj tak, ze priebezne tam sla a prestriekavala na servitky, aby to bolo vlhke stale ...

cucoryedka
•
5. júl 2026
@biba_18

@cucoryedka naniesť prostriedok, nechať pôsobiť - a potom pekne škrabka do ruky a škrabkať… taká malá škrabka, napr. taká čo sa používa na indukčné dosky…

@biba_18 skrabku som skusala, ale po dlhsom odmoceni, som neskusala skrabkou, len hubkou

johanka21
•
5. júl 2026
@anonym_44c98b

@anonym_44c98b Ja sprcháč do oblúka čistím horizontálne, čiže vodorovne zľava do prava...

anonym_9eb9a4
•
5. júl 2026

Mala som aj ten pripravok z dm, no za mna je lepsi tento z action. Kupujem opakovane.

tamtamka26
•
7. júl 2026

najlepšia je zelená fixinela určená na sprchové kúty. urobí na skle taký "film", ktorý zabraňuje zasychaniu kvapiek na skle na nejakú dobu.