Čo použiť na čistenie sprchového kúta?
Kup poriadnu stierku na sklo a nauc rodinu pouzivat ju po kazdom sprchovani. Na odstranenie kamene pouzivam HG cistc na sprchace, ale tym, ze pouzivame stierku nie su take nanosy
Uplne čokoľvek to očisti, co je určené na vodný kameň a po každom použití zotrieť
@zdeno525 toto je perfektne, nikdy mi tak vsetko nevycistilo ako toto a nemusis ani velmj drhnut.. staci trosicku hubkou na riady
@zdeno525 mam podobny nanos vodneho kamena a nejde nicim dole (skusala som kadeco), ale ked padne nejaky fajn tip, budem vdacna ... nas kamen na skle je dedicstvo od predchadzajucich majitelov a uz skoro 2r. sa to snazim vycistit a nic ...
@zdeno525 mam podobny nanos vodneho kamena a nejde nicim dole (skusala som kadeco), ale ked padne nejaky fajn tip, budem vdacna ... nas kamen na skle je dedicstvo od predchadzajucich majitelov a uz skoro 2r. sa to snazim vycistit a nic ...
@cucoryedka ja by som to asi už vymenila
@cucoryedka ako dlho si nechala čistiaci prostriedok účinkovať
@cucoryedka naniesť prostriedok, nechať pôsobiť - a potom pekne škrabka do ruky a škrabkať… taká malá škrabka, napr. taká čo sa používa na indukčné dosky…
ženy, ako to riešite s tou stierkou, keď je sprcháč do oblúka. Neeistuje nejaká finta?
ženy, ako to riešite s tou stierkou, keď je sprcháč do oblúka. Neeistuje nejaká finta?
@anonym_44c98b skúsila by som to čistiť horizontálne
Vystriedať octom nechať pôsobiť, a následne ako už bolo viackrát spomenuté po každom použití ,buď použiť stierkou alebo utriet do sucha
@cucoryedka ja by som to asi už vymenila
@anonym_fee6de hej sme si povedali, ze to vymenime casom (hroza pre mna na to pozerat, ale riesime okolo domu)
@cucoryedka ako dlho si nechala čistiaci prostriedok účinkovať
@minenkaa max celu noc, za tie 2 r. od polhodiny, az po celu noc ... aj tak, ze priebezne tam sla a prestriekavala na servitky, aby to bolo vlhke stale ...
@cucoryedka naniesť prostriedok, nechať pôsobiť - a potom pekne škrabka do ruky a škrabkať… taká malá škrabka, napr. taká čo sa používa na indukčné dosky…
@biba_18 skrabku som skusala, ale po dlhsom odmoceni, som neskusala skrabkou, len hubkou
@anonym_44c98b Ja sprcháč do oblúka čistím horizontálne, čiže vodorovne zľava do prava...
najlepšia je zelená fixinela určená na sprchové kúty. urobí na skle taký "film", ktorý zabraňuje zasychaniu kvapiek na skle na nejakú dobu.

@zdeno525 toto je perfektne, nikdy mi tak vsetko nevycistilo ako toto a nemusis ani velmj drhnut.. staci trosicku hubkou na riady