icon

Čo použiť na čistenie sprchového kúta?

zdeno525
5. júl 2026

Ahojte, čím čistíte kvapky od vody zo sprchoveho kúta, niečo z actionu napríklad ??

Čo použiť na čistenie sprchového kúta?
sweet20
5. júl 2026

@zdeno525 toto je perfektne, nikdy mi tak vsetko nevycistilo ako toto a nemusis ani velmj drhnut.. staci trosicku hubkou na riady

anonym_71a12d
5. júl 2026

Kup poriadnu stierku na sklo a nauc rodinu pouzivat ju po kazdom sprchovani. Na odstranenie kamene pouzivam HG cistc na sprchace, ale tym, ze pouzivame stierku nie su take nanosy

sweet20
5. júl 2026

@zdeno525 hlavne treba so stierkou vzdy po sprche zotriet aby nebolo tak vela kvapiek, to ti nebude az take fleky robit

minenkaa
5. júl 2026

Uplne čokoľvek to očisti, co je určené na vodný kameň a po každom použití zotrieť

yellowunicorn
5. júl 2026
@sweet20

@zdeno525 toto je perfektne, nikdy mi tak vsetko nevycistilo ako toto a nemusis ani velmj drhnut.. staci trosicku hubkou na riady

@zdeno525 tiež používam to čo dala @sweet20 alebo ešte na docistenie pink stuff

annel19
5. júl 2026

Ten z dm alebo hg

petamich
5. júl 2026
@sweet20

@sweet20 ja tiež toto 🙂 najlepšia vec na svete

biba_18
5. júl 2026

najlepšia je prevencia

cucoryedka
5. júl 2026

@zdeno525 mam podobny nanos vodneho kamena a nejde nicim dole (skusala som kadeco), ale ked padne nejaky fajn tip, budem vdacna ... nas kamen na skle je dedicstvo od predchadzajucich majitelov a uz skoro 2r. sa to snazim vycistit a nic ...

anonym_fee6de
5. júl 2026
@cucoryedka

@zdeno525 mam podobny nanos vodneho kamena a nejde nicim dole (skusala som kadeco), ale ked padne nejaky fajn tip, budem vdacna ... nas kamen na skle je dedicstvo od predchadzajucich majitelov a uz skoro 2r. sa to snazim vycistit a nic ...

@cucoryedka ja by som to asi už vymenila

minenkaa
5. júl 2026
@cucoryedka

@cucoryedka ako dlho si nechala čistiaci prostriedok účinkovať

biba_18
5. júl 2026
@cucoryedka

@cucoryedka naniesť prostriedok, nechať pôsobiť - a potom pekne škrabka do ruky a škrabkať… taká malá škrabka, napr. taká čo sa používa na indukčné dosky…

anonym_44c98b
5. júl 2026

ženy, ako to riešite s tou stierkou, keď je sprcháč do oblúka. Neeistuje nejaká finta?

biba_18
5. júl 2026
@anonym_44c98b

ženy, ako to riešite s tou stierkou, keď je sprcháč do oblúka. Neeistuje nejaká finta?

@anonym_44c98b skúsila by som to čistiť horizontálne

sense
5. júl 2026

Vystriedať octom nechať pôsobiť, a následne ako už bolo viackrát spomenuté po každom použití ,buď použiť stierkou alebo utriet do sucha

cucoryedka
5. júl 2026
@anonym_fee6de

@cucoryedka ja by som to asi už vymenila

@anonym_fee6de hej sme si povedali, ze to vymenime casom (hroza pre mna na to pozerat, ale riesime okolo domu)

cucoryedka
5. júl 2026
@minenkaa

@cucoryedka ako dlho si nechala čistiaci prostriedok účinkovať

@minenkaa max celu noc, za tie 2 r. od polhodiny, az po celu noc ... aj tak, ze priebezne tam sla a prestriekavala na servitky, aby to bolo vlhke stale ...

cucoryedka
5. júl 2026
@biba_18

@cucoryedka naniesť prostriedok, nechať pôsobiť - a potom pekne škrabka do ruky a škrabkať… taká malá škrabka, napr. taká čo sa používa na indukčné dosky…

@biba_18 skrabku som skusala, ale po dlhsom odmoceni, som neskusala skrabkou, len hubkou

johanka21
5. júl 2026
@anonym_44c98b

@anonym_44c98b Ja sprcháč do oblúka čistím horizontálne, čiže vodorovne zľava do prava...

anonym_9eb9a4
5. júl 2026

Mala som aj ten pripravok z dm, no za mna je lepsi tento z action. Kupujem opakovane.

tamtamka26
Dnes o 05:09

najlepšia je zelená fixinela určená na sprchové kúty. urobí na skle taký "film", ktorý zabraňuje zasychaniu kvapiek na skle na nejakú dobu.