icon

Walk-in sprchový kút alebo uzatvorený?

mackove
Dnes o 14:33

Ahojte. Čo je lepšie do sprchového kúta walk in alebo ho cely uzatvoriť?? Urobili by ste už ináč ako máte momentalne ? Ďakujem za názor ✌️

biba_18
Dnes o 14:44

nemám rada sprchy. ale keď už tak ja uzatvorený, lebo mne je v otvorenom zima 😂

veselo_neveselo
Dnes o 14:48

Mame walk in, a nemenila by som ani za nic. Neznasam zatvaracie sprchace 🙂 Ale my mame dost velky, ze nech sa tam deje cokolvek, voda nedosplechne von.
Na inspiraciu chod na modru strechu.

anonym_8a43fb
Dnes o 14:52

uzavretý kvôli zime :D

anonym_2b1cba
Dnes o 14:52

podla toho kolko mate miesta, walk-in potrebuje aspon 120 cm zastenu, cim dlhsia, tym lepsia

sissy27
Dnes o 14:55

@mackove keby som mohla, tak jednoznačne walk-in. Viac miesta, pohodlnejšie vchádzanie / vychádzanie (to veľmi oceníš pri nejakom úraze, alebo aj na starobu, prípadne ak budeš potrebovať osprchovať niektorého člena rodiny) a aj jednoduchšia údržba.

hytal
Dnes o 15:03

Za mňa uzatvorený, máme dostatočne veľký a nemenila by som.

michellemary
Dnes o 15:09
@sissy27

@mackove keby som mohla, tak jednoznačne walk-in. Viac miesta, pohodlnejšie vchádzanie / vychádzanie (to veľmi oceníš pri nejakom úraze, alebo aj na starobu, prípadne ak budeš potrebovať osprchovať niektorého člena rodiny) a aj jednoduchšia údržba.

Máme walk in, presne kvôli tomu, čo píše
@sissy27.

anonym_64947a
Dnes o 15:11

My mame uzatvoreny, co sa posklada k stene, akoby tam ani nebol. Takze vychadzanie ok, aj teplo ok

anonym_ccf82d
Dnes o 15:20

neznasam ked mi fuka na mokru prdelku ... takze uzavreta aby som tam mala krasne teplucko ... ale aj tak pre mna vana musi byt -sprchu neznasam

anonym_38ece0
Dnes o 15:48

@mackove
V jednom dome mame uzavretu, v druhom pri mori mame dvojitu walk in, plus dazdova extra hlavica s plafonu , absolutne super kombinacia na sex.

billy_jean
Dnes o 16:02

Máme walk - in, super vec za mňa.

emjee
Dnes o 17:52

Mame murovany 120*120 z troch stran mur, stvrta strana mur 40 cm zvysok volne (dali sme zaves), bez vanicky. Zamerne sme robili taky, aby sa tam v pripade potreby dalo vojst aj s vozikom. Drviva vacsina ludi v mojom okoli prerabala kupelnu na stare kolena prave kvoli potrebe bezbarierovosti

anonym_7eea37
Dnes o 18:15

@mackove My mame walkin.
Vyhody:
- mame ho cely murovany, takze ziadne cistenie skla stierkou a teda ziadny vodny kamen
- pohodlnost a praktickost

Nevyhody:
- je tam zimsie, ale nefuka na teba, to by si musela mat prievan