Walk-in sprchový kút alebo uzatvorený?
Ahojte. Čo je lepšie do sprchového kúta walk in alebo ho cely uzatvoriť?? Urobili by ste už ináč ako máte momentalne ? Ďakujem za názor ✌️
Mame walk in, a nemenila by som ani za nic. Neznasam zatvaracie sprchace 🙂 Ale my mame dost velky, ze nech sa tam deje cokolvek, voda nedosplechne von.
Na inspiraciu chod na modru strechu.
uzavretý kvôli zime :D
podla toho kolko mate miesta, walk-in potrebuje aspon 120 cm zastenu, cim dlhsia, tym lepsia
@mackove keby som mohla, tak jednoznačne walk-in. Viac miesta, pohodlnejšie vchádzanie / vychádzanie (to veľmi oceníš pri nejakom úraze, alebo aj na starobu, prípadne ak budeš potrebovať osprchovať niektorého člena rodiny) a aj jednoduchšia údržba.
Máme walk in, presne kvôli tomu, čo píše
@sissy27.
My mame uzatvoreny, co sa posklada k stene, akoby tam ani nebol. Takze vychadzanie ok, aj teplo ok
neznasam ked mi fuka na mokru prdelku ... takze uzavreta aby som tam mala krasne teplucko ... ale aj tak pre mna vana musi byt -sprchu neznasam
@mackove
V jednom dome mame uzavretu, v druhom pri mori mame dvojitu walk in, plus dazdova extra hlavica s plafonu , absolutne super kombinacia na sex.
Mame murovany 120*120 z troch stran mur, stvrta strana mur 40 cm zvysok volne (dali sme zaves), bez vanicky. Zamerne sme robili taky, aby sa tam v pripade potreby dalo vojst aj s vozikom. Drviva vacsina ludi v mojom okoli prerabala kupelnu na stare kolena prave kvoli potrebe bezbarierovosti
@mackove My mame walkin.
Vyhody:
- mame ho cely murovany, takze ziadne cistenie skla stierkou a teda ziadny vodny kamen
- pohodlnost a praktickost
Nevyhody:
- je tam zimsie, ale nefuka na teba, to by si musela mat prievan

nemám rada sprchy. ale keď už tak ja uzatvorený, lebo mne je v otvorenom zima 😂