Aká je kvalita produktov z predajne Action?
Aka je kvalita v obchode Action? A zdravotne hladisko? Akej znacke by ste to prirovnali? Detske hracky by ste tam kupili?
@anonym_autor nekúpila by som tam nič, vadí mi už len ten puch umeliny a chémie, ktorý z neho vanie.
Pravidelne z toho obchodu sťahujú nejaký tovar čo nevyhovuje normám to snáď hovorí za všetko, sú to hračky ako z temu a podobne, príde všetko sem tam otestujú a zistia, že nevyhovuje, zdravie dieťaťa mi je prvoradé, obdivujem aj ľudí čo tam kupuju jedlo všetko nahadzane medzi všetkým
@anonym_autor úplne v pohode
@anonym_autor nekupujem tam skoro nic, irituju ma tieto diskonty. A okrem toho - svokra po avivazi z action dostala taku brutal alergiu, ze si volala zachranku na pohotovost. Drogeriu by som tam nejupovala.
@anonym_autor nekúpila by som tam nič, vadí mi už len ten puch umeliny a chémie, ktorý z neho vanie.
@mayami a načo si tam potom bola keď by si si nič tam nekúpila?
Je to čínsky tovar, rovnako ako Shein, Ali expres a Temu. Je to ten istý tovar, len o polovicu drahší. Action nie je výrobca, je to len preposielač. Nakupuje obrovské objemy tovaru od tých istých výrobcov, ktorí predávajú napr. na Temu. Rozdiel je len v tom, že tovar dorazí do EU skladu, dostane EU obal, iný názov a cenu - často vyššiu. V skutočnosti predáva to isté, čo si viete objednať sami, len bez čakania. Veci, ktoré stáli pár centov, či pár EUR sa po EÚ úprave predávajú niekoľko násobne drahšie. Ani Ali Expres, Shein, Temu či Action nerieši kvalitu. Spoločnosť Action má centrálny nákup v Hong Kongu, odkiaľ riadi nákup čínského tovaru. Na obale nebýva uvedený výrobca, ani krajina pôvodu. Neexistuje žiadny verejný zoznam dodávateľov, žiadna kontrola toho, odkiaľ tovar pochádza.
@anonym_d8e08c ano. A ved aj celkovo, uz je dekady zname, ze lacne veci su z Ciny. Neskor sa pridali aj Vietnam, Banglades atd.
V kadejakych inych obchodoch, hned len boom Tesca pred rokmi..... A nieze teraz prichodom Action europan objavil ameriku.
A vieme ze aj Cinania vedia vyrobit aj lepsie veci, ked sa chce, ked to obchod v europe zaziada ...ale o Action mam predstavu, ze ten prave v prvom rade cieli na co najnizsiu cenu.
@anonym_b5a0c7 len blázon alebo hazarder kupuje kozmetiku z tému/ shein
@beronsche inak fakt. V casoch ked DM ci lidl ma kvalitnu koznetiku, doslova za drobne. Nejaka historia tam je.
Sprchovy v DM 85 centov, keby uz. Priklad len.
V Lidli pena na holenie ..ich znacka ...tiez dake drobaky.
Preco ist este dalej, snazit sa usetrit este dalsie centy, nakupovanim niecoho neznameho v Action / cez Temu atd.
Ine veci, nedbam.
Predáva sa to oficiálne na SK, musí to teda spĺňať európske normy. Kupujem tam osviežovače vzduchu, kuchynské utierky, toaletný, manžel miluje ich omáčky (cesnakovu aj štipľavú), kupujeme tam občas aj cukríky - také veľké balenia, chutia a vyzerajú ako bonpari. Mám odtiaľ aj nejaké kuchynské veci a zatiaľ bez problémov. Svokra si dokonca pred asi pol rokom kúpila gril a všetko funguje ako má. Dcérka má tiež odtiaľ aj hračky - aj plastové aj drevené a všetko bez problémov. Otec tam dokonca kupuje pracie prášky. Ja som zatiaľ ešte neskúšala, kvôli dcére, ale oni si chvália, že ani persil tak nevyperie.
@anonym_autor sedliacky rozum mi hovori nekupovat od nich kozmetiku a veci hygienickeho razu. Za trochu vyssiu cenu mam overenu kvalitu z dm. Ale nejake drobne gadgety,veci do domacnosti,na upratovanie ..preco nie. Nie som nakupny maniak,action mame blizko bydliska,ak potrebujem nieco do domacnosti a nechce sa mi cakat na objednavku z netu navstivim ich.
@anonym_autor nekupujem ani tedi u mna nemá šancu stále dačo sťahujú z predaja čiže kvalita nič moc.
@anonym_autor asi náhoda 😂 https://www.zilinak.sk/clanky/38364/action-stah...
A duplom nekupujem žiadne hračky ani nič pre deti
@anonym_autor asi náhoda 😂 https://www.zilinak.sk/clanky/38364/action-stah...
A duplom nekupujem žiadne hračky ani nič pre deti
@vemi23 Tiež mi to napadlo pri rozkliknuti diskusie, na druhej strane... Takéto články sa objavujú ale že pravidelne aj ohľadne výrobkov v DM. Čo si len tak namatkovo spomeniem ich detska kozmetika, nejaké kešu bio nátierky (tam hrozila salmoneloza, ak sa nemyslím), atď. Detto LIDL (mali problém s kryštálovým cukrom, s nejakou naberačkou či s čím - na tieto som si spomenula preto, lebo nás sa to aj týkalo a musela som tie veci radšej vyhodiť). Ale ja ten Action nepoznám, ani neviem, či v KE ten obchod vôbec máme 🤷 inde som nebola.
Tak ako čo, nechodím tam často. Kupujem tam nejaké veci na tvorenie pre deti, tie sú fajn. Také, že smetár s metličkou, misky na dresing a pod. tiež v pohode. Kúpila som dózy na potraviny, netesnili a v umývačke neprežili, hračka, taký robot, sa hneď rozpadla.. takže ja radšej priplatím a tieto veci kúpim inde, aby vydržali.
@vemi23 Tiež mi to napadlo pri rozkliknuti diskusie, na druhej strane... Takéto články sa objavujú ale že pravidelne aj ohľadne výrobkov v DM. Čo si len tak namatkovo spomeniem ich detska kozmetika, nejaké kešu bio nátierky (tam hrozila salmoneloza, ak sa nemyslím), atď. Detto LIDL (mali problém s kryštálovým cukrom, s nejakou naberačkou či s čím - na tieto som si spomenula preto, lebo nás sa to aj týkalo a musela som tie veci radšej vyhodiť). Ale ja ten Action nepoznám, ani neviem, či v KE ten obchod vôbec máme 🤷 inde som nebola.
@oblecenie99 presne. Beba Comfort, počiatočné UM pre novorodencov, už druhýkrát v priebehu vyše roka sťahovali z predaja skrz obsahu nebezpečných baktérií. Aj Billa pravidelne sťahuje výrobky. Zas sa tu netvarme, že len Action má s týmto problém.
@oblecenie99 presne. Beba Comfort, počiatočné UM pre novorodencov, už druhýkrát v priebehu vyše roka sťahovali z predaja skrz obsahu nebezpečných baktérií. Aj Billa pravidelne sťahuje výrobky. Zas sa tu netvarme, že len Action má s týmto problém.
@weleda123 proste keď niečo stiahnu tak ja to uz potom nekupim aj ked je to zas v predaji ...

@autumn1 Myslis,ze Milka, Nestle, Haribo, Toblerone....vyrabaju zvlast sladkosti pre Action a zvlast pre ine potravinove retazce?
@iwesska vymenované produkty nikde zo zdravotného hľadiska nekupujem. Keď mám chuť na sladké dám prednosť zdravším alternatívam a tie v Actione som nevidela.