Aká je kvalita produktov z predajne Action?
Aka je kvalita v obchode Action? A zdravotne hladisko? Akej znacke by ste to prirovnali? Detske hracky by ste tam kupili?
kupujem tam všetko možné ale kozmetika nič moc by som povedala taká slabšia kvalita hračky sú v pohode aj ked napríklad taká plastelína tie play do ale tá lacnejšie sa dosť drobí a farbí ruky , takže zaleží od produktu
Ja mám veľmi rada pleťové masky odtiaľ.
A x ďalších vecí, aj potravinových.
Nekupujem tam hračky, skôr len papiere, farebne papiere, washi pásky atď. Veľa s deťmi tvoríme doma, takže na tieto veci je to super obchod. Inak cena/kvalita ako pepco, kik alebo tedi.
Kozmetika je taký priemer. Ale oplatia sa tam tie sheet masky na tvár, dcéra ich miluje. A majú veľké balenia šampónov a kondicionérov
@anonym_autor zdravotné hľadisko? Aj v Poľsku platia smernice EU, či myslíš, že Action je výnimka?
Ja mám veľmi rada pleťové masky odtiaľ.
A x ďalších vecí, aj potravinových.
@maca1984 hlavne že každý nadava na kozmetiku z temu a toto je to isté
Kozmetika je taký priemer. Ale oplatia sa tam tie sheet masky na tvár, dcéra ich miluje. A majú veľké balenia šampónov a kondicionérov
@doriiis rovno z temu objednajte 🤣
@anonym_b5a0c7 .... Pochybujem, že na Temu nájdem poľské šampóny. Či už aj poľské veci sú shity? Aj si niekedy niečo z Actionu mala, či len trepeš?
@doriiis mala som a veru kvalita nič moc,dokonca z temu lepšia kozmetika.
Je to čínsky tovar, rovnako ako Shein, Ali expres a Temu. Je to ten istý tovar, len o polovicu drahší. Action nie je výrobca, je to len preposielač. Nakupuje obrovské objemy tovaru od tých istých výrobcov, ktorí predávajú napr. na Temu. Rozdiel je len v tom, že tovar dorazí do EU skladu, dostane EU obal, iný názov a cenu - často vyššiu. V skutočnosti predáva to isté, čo si viete objednať sami, len bez čakania. Veci, ktoré stáli pár centov, či pár EUR sa po EÚ úprave predávajú niekoľko násobne drahšie. Ani Ali Expres, Shein, Temu či Action nerieši kvalitu. Spoločnosť Action má centrálny nákup v Hong Kongu, odkiaľ riadi nákup čínského tovaru. Na obale nebýva uvedený výrobca, ani krajina pôvodu. Neexistuje žiadny verejný zoznam dodávateľov, žiadna kontrola toho, odkiaľ tovar pochádza.
Kupila som v lidli hraci keyboard ktory predavaju aj v action 🤷♀️
@anonym_autor meid in šmejd ....ako všetko,😁
kozmetika musi splnat eu normy, takze nie je to to iste co z Temu
Mám rada biele veľké Toblerone, to som iba v Kauflande raz dávno malé balenie našla.
Alebo náplne do tlačiarne sú lacné a dlho vydržia.
@anonym_b5a0c7 .... Pochybujem, že na Temu nájdem poľské šampóny. Či už aj poľské veci sú shity? Aj si niekedy niečo z Actionu mala, či len trepeš?
@doriiis sorry ale šampóny a kondicionéry z actionu by som asi nikdy nedala na vlasy

Kupujem malemu puzzle