icon

Ako odstaviť skoro 4-ročné dieťa?

24. máj 2024

Zdravim,

Ma niekto skúsenosti s odstavom skoro 4 rocneho ? Je možný samoodstav uz v takomto veku? Kojenie uz je len na spánok niekedy po zobudeni. Dakjujem za skúsenosti

Strana
z2
dominikamacakova
24. máj 2024

@domka222 ja si viem kľudne predstaviť, že kojím moju 4,5 ročnú. Každý máme s dieťaťom iný vzťah

jarnajar
24. máj 2024

V tomto veku rozhovorom, ale musíš byť sama na milión % presvedčená, že ťa to otravuje. Vtedy to pôjde ľahko, inak nie, dieťa vycíti neistotu. Alebo počkaj na samoodstav, pri takej nízkej frekvencii je to už len otázka (asi krátkeho) času.

kiki68
24. máj 2024

Ja som nasmu v 3,5 roku vysvetlila, ze uz to nejde a ze je to aua. Jeden vecer bol strasny, dalsi uz lepsi a potom oki. On to sam vysvetli, ze mamu to boli.

kris_tin257
24. máj 2024

Mňa mama kojila do 3,5 roka, doteraz to moc nechápem ale ok... Odstavila som sa sama vďaka pediatricke u ktorej sme boli na kontrole a povedala mi že už som veľká a mám nechať mamu tak, doteraz si to matne pamätám... Dosť som sa hanbila za to ako dieťa viac som kojit nechcela, keby to bolo na máme tak neviem neviem dokedy by to ťahala 🤷

terez26
24. máj 2024

Mne to príde už riadne zvratene toto😐

lenqua_12325
24. máj 2024

@terez26 niesi sama 🙂

xxxzzz
24. máj 2024

No tu nie je problem v dietati, prepac. Ale v tebe. To vazne je nutne kojit na spanok 4r dieta? A co myslis, v skolke ta zastupi ucitelka? 🙈 razny koniec.

lenqua_12325
24. máj 2024

@xxxzzz 😀

Strana
z2